WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Skali
Ale ja ci zazdroszczę tych sanek. U nas śnieg to z Amelka na obrazku w książce oglądaliśmy.
Co popada (dosłownie chwilę) to od razu topnieje. Nic śniegu nie ma. -
Natka,
Współczuje nocki ;( biedna Amelka ;(
Mam nadzieje ze ten początek będzie tez końcem infekcji j nic gorszego się nie rozwinie !!!
Dobrze byłoby gdyby jutro i przez weekend się podkurowalajeśli chcesz aby w pn poszła do żłobka
Skali,
Wow śnieg....kusisz kusisz !!! Jak ja uwielbiam śniegu !!!
Zośka tez widziała tylko chwile śnieg...nawet weszła w niego i dotykała rączkami śle to wszystko..sanki dostała od Mikołaja etyn roku i nadal są u moich rodziców bo nawet nie było sensu przywozić heheh
Bawcie się dobrze i uważaj na siebie ! Nie poślizgnie się !!!
Ja wlansie czekam na tramwaj i jadę do domu. Byłam kupić Zosi kurtkę na zimę nowa bo ta co ma wydaje się trochę krótkatekst Ok ale na długość jest taka akurat a jak się ja niesie na rękach to się szybko podnosi
a wolałabym aby była troszkę dłuższa. Kupiłam dwie - zobaczymy która zostawię
muszę jej przymierzyć
W pracy spokojniej dzisiaj, zdecydowanie spokojniej. Ale trochę spotkać wiec dzień szybko minął09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah ja powiem Ci ze mam kurtke taka mega za tylek dla Igusia na zimne dni. Ona w dodatku jest puchowa w 100% wiec mega ciepla. Wiec nie dziwoe sie ze kupiłaś większą.
Skali.mam nadzieje ze sanki udane u nas jest jakies 2 cm sniegu wiec na sanki lipa.
Natka zdrowka dla kosmitki nie lubie tych nocek jak dziecko chore. U nas Igi ostatnio śpi ładnie i nawet raz gdyby nie fakt ze poszlam na siku i do niego zagladnelam to spal by obrzygany bo nawet nie płakał. Tak samo z kupa M poszedl sprawdzic bo cos w ciagu godziny 2 razy stekal a tu cały obsrany w kupie ale śpi. Z jednej strony fajnie ale z drugiem prosilismy oboje z M Igusia aby plakal jak coś sie dzieje i dawał rodzica znać.
Igi dziś nadrabia jedzeniowo tydzieńje super apetyt dopisuje a ja sie ciesze zreszta mi też dziś w pełni apetyt powrócił i pierwszy raz zjadlam cos normalnego ba kawy sie napilam
Bylam u Gina wszystko ok szyjka ma sie dobrze L4 na miesiąc dostałam na nastepna wizytę mam już zrobic wszystkie finalne badania lacznie z GBS. Na 21 marca mam sie umówić do szpitala na konsultacje w sprawie CC. -
a nasza kurtka z lidla super się sprawdza, właśnie za ten dłuzszy tył ją lubię
byliś,y w rossmannie-mm w promocji od 20.lutego
bylismy tez w lidlu
myslałam, ze te spodnie dresowe będa jakieś fajniejsze, tzn wór wzorem (słaby0 ale bawełna jakaś taka sztywna i tylko jedne były inne, akurat je chciałam
kupiłam tez skarpetki 7szt oraz buty z myslą o jesieni (rozmiar 25) -
nick nieaktualnyKamcia o matko!!!!!
Przepraszam
Oglądałam gazetkę i napisałam że mm w promocji ale nie spojrzałam kiedy i nie napisałam kiedy
Potem rzuciłam gazetki i poszłam do Roberta.
Nawet nie pomyślałam że tak napisałam posta a ty pójdziesz do roska zaraz.
Bardzo cie przepraszam.
Ajrin super ze u was lepiej i apetyt dopisuje.
Kawy zazdraszczam dalej nie pije jej.
-
nick nieaktualny
-
Kamcia
Zamów sobie przez net jak tylko wejdzie promo z odbiorem w swoim Rossku. Muszą ci to uszykować poprostu i tyle
Ja tak teraz robię kiedy w Rossmanie promo jest na babydream -
Natka-matka wariatka :) wrote:Kamcia
Zamów sobie przez net jak tylko wejdzie promo z odbiorem w swoim Rossku. Muszą ci to uszykować poprostu i tyle
Ja tak teraz robię kiedy w Rossmanie promo jest na babydream
i przy odbiorze naliczają te zniżki z aplikacji?
nigdy online u nich nie składałam zamówienia... -
Tak, przy odbiorze naliczają zniżki tak jakbyś kupowała w sklepie.
Poprostu wybierz, że płacisz przy odbiorze. One wydają ci to z magazynu a ty z tym idziesz do kasy. Tylko promocje musi już obowiązywać na sklepie czyli w tym wypadku od 20lutego z tego co dobrze pamiętam pisałaś?kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy poceiczylismy chwilkę chodzenia od mamy do taty i sam chodził bez trzymanki czasami dupcia zabujalo
Córka dołączyła i Robertowi się odwidziało.
Teraz gobusypiam czyt Robert lata po chacie a ja leżę.AJrin, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
U nas już po akcji wymioty spowodowane kaszlem
Kolejna noc śpi z pustym żołądkiem.
Zwymiotowała mleko z kaszka a nawet kolację, która jadła ok 18:00
Niech już nam ten kaszel odpuści, bo mi aż serce pęka jak widzę jak się męczy -
Moj lekarz żadnych badań mi nie zlecił powiedział że oni robią jak się do szpitala przyjdzie dobrze że to już końcówka bo na tej prowincji to dziwne mają te zalecenia
Za to dziś byłam u Endo i co ciekawe tsh mam mniej niż 0,001 a 18.01 miałam 1,9 za to ty4 mam lekko ponad Ale powiedziała ze to może przez sterydy na płuca ? Teraz mam brać 5 *75 i 2*50 a po porodzie 50 wizyta po porodzie 3_4 tygodnie tylko mam sobie dojście znaleźć bo ona już mnie nie może wciskać porażka umowilam się na lipiec a pójdę do rodzinnej po skierowanie i sama sobie sprawdzę tsh po połogu
Byliśmy na sankach Ale średnio mu się podobało nie chciał chodzić ogólnie nie chce chodzić na dworze nie wiem czy przez buty czy co ? Ma trochę za duże może mu ciężko ? Nie wiem sama