WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Skali
Pola grzeczna więc jeszcze poczeka spokojnie 2 tygodnie.
U nas noc spokojna, bez żadnych pobudek więc my wyspani. Antoś dzisiaj ładnie jadł. Byliśmy na spacerze i zakupach, musieliśmy kupić mu kolejne buciki po domu rozmiar 20 bo wcześniejsze 19 są już za małe. Spał prawie 2h a teraz biega po mieszkaniu w nowych butkach
-
Jeny dziewczyna ja dziś powrocilam do żywych jeszcze sie szybko mecze ale jeny jestem w stanie zjeść i nie czuje sie jak bym miala paść trupem. Chyba antybiottk działa. Jeszcze niech Igi wyzdrowoeje a będzie super.
kamciaelcia, żabka04, Dariah, marta258 lubią tę wiadomość
-
No i ten czas zlecial na maksa szybko dopiero co oisalam o 2 kreskach a tu za chwile końcówka.
-
nick nieaktualnyAjrin mówiłam że antybiotyk cie postawi.
Bardzo się cieszę że już Ci lepiej.
Oby igus wyzdrowial.
Myślę że ci będzie łatwiej bo ty wyzdrowiejesz i nie będziesz jego zarazac.
Skali musisz wytrzymać jeszcze troszkę.
My właśnie wróciliśmy z spacerku.
Werka chciała ciasta więc mówię słonko świeci to choć po ciasto i na plac zabaw Robert pochodzi.
Chodził ładnie za rączki po piasku, chodniku, zjezdzal że slizgawki, bujal się na koniec i karuzeli z siostrą.
Radość bezcenna.
Teraz idę na ciepła herbatkę i ciasto
U nas noc ok.
W dzień zaliczył drzemke 3h.AJrin, Natka-matka wariatka :), kamciaelcia, marta258 lubią tę wiadomość
-
Jest po 21:00 a moje dziecko nie śpi. Jest na etapie śpiewania i wybuchania śmiechem.
Zaiste powiadam wam: to dziecko zostało zesłane nam z nieba, a konkretniej z kosmosu. -
To Igi padl po 19:20 ale on chory to zasypia ostatnio sam bez problemu.
-
nick nieaktualnyNatka to cie pociesze mój Robert jeszcze nie śpi!
Niby zmęczony.....
Coś w tym jest z resztą już dawno stwierdziliśmy że Amelka przyszła z kosmosu hihi (żartuje).
Ale coś ma z kosmosu.
A ty jak się czujesz?
Kamcia ty jutro trzymaj kciuki.
Żeby pół miasta obleciec i nie znaleźć specjalnej mąki (mojej)do pierogów?
To przechodzi ludzkie pojęcie!
Jak mam ci zrobić zajebiste pierogi przy okazji nam do domu?
Jutro atakuje ostatnie dwa sklepy markety ale jak córkę zostawię na zajęciach a ja pojadę autem bo to daleko na końcu miasta.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A u nas wczoraj długo usypial dziś o 6 jadł Ale się rozbudzul jak zobaczyl że Tata wychodzi to koniec lament potem spać nie będzie Ale na szczęście na siłę usnal dopiero teraz mam nadzieję że trochę pośpi
Na 11,mam do gina już rano byłam w wc, muszę się jeszcze wyszykowac bo wczieah nie dałam rady
Kamcia super regał ja wczoraj trochę torby dipakowalam napisałam co trzeba dopakowac dziś spakuje i będzie czekaćkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
skali
chyba już pora na tę torbę
witam sie po idealnej nocce
idealna te pewnie dlatego, że KTOŚ wyłączył nianie i nie dowiem się kto??
przed spaniem osobiscie ja ustawiłam i postawiłam na swoim miejscu, o 6 -jak mąz wstawał do pracy-była po prostu wyłączonai nie ma winnego
śniadanie mini zaliczone, królewicz zabrała się za wyrzucanie piłeczek (później pewnie klocki, inne klocki a na zakończenie zabawki)
nie ma to jak zaśmiać się z dziecka plujacego napojem...dzis pamiętał, jak to tata w głos się smiał i po 30 min od ubrania był Piotrus do przebrania
reakcja dziecka na zmiane położenia bramki zabezpieczającej bezcenna...jeszcze nie zauważył, ze bramka stoi w wejściu do kuchni (czyli dzisiaj jeszcze zmywarka nie zaliczona) ale w miejscu gdzie wcześniej wstała każdorazowo nózki podnosi -
Ja po wizycie dziś kończę 37 tc. Udało się
mała waży 3 kg niby trochę później wychodzi termin Ale wiadomo usg. Rozwarcia brak nic sie nie dzieje kazał wszystko odstawić i dał gynoxin żebym nie miała infekcji no to czekamy
kamciaelcia, AJrin, Dariah, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkali czekamy czekamy.
Torba jest a ty odpoczywaj póki możesz.
No stres.
Kamcia i dobrze zrobiłaś.
Wróciłam.
Mąka kupiona!!!!!
Kamcia będą zajebiste pierogi żabki
W drodze powrotnej ze sklepu po córkę mielibyśmy wypadek.
Sierota z rejestracją (miasto w którym pracuje tam są sieroty a nie kierowcy) wjechała nam na pas a mąż wjechał dość szybko.
Były dwa pasy a kretynka z ronda wjechała prosto na nasz pas.
Wymusiła jak coś.
Ale wydarlam się do męża hamuj i zatrzymał się a ona pojechała dalej bo do MC Donalda jechała jakby nigdy nic.
Wrrrr
Nowina: mojego dyrektora zwalniają ciągnie l4 już od grudnia
Karma wróciła
Kamcia powiedz mi kurier w sobotę doniesienia paczkę?
Orientujesz się?
kamciaelcia lubi tę wiadomość