X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    składamy regał
    tzn mąz składa, za zamknietymi drzwiami :) Piotrus za dużo śrubek chciał oblizać :D zapowiada sie ze ładny...i za te pieniadze...ale nie chwali sie dnia przed zachodem słońca...

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamciu,
    Mój D tez zamilkł jak zobaczył paczkę a jak dowiedział się ze to po Emilce to aż usiadł i go zatkało.
    Nie jest przyzwyczajony do takich gestów - we Francji to nie istnieje. Nawet to ze mój brat nam pożyczył wózek po swoim synku dla niego było szokiem..
    Mnie prezent tez bardzo wzruszyło i bardzo chcieliśmy się Wam odwdzięczyć ;)

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ach, jakbysmy inaczej sie zgadały to Zosia dostałaby 5x wiecej:) bo jest mniejsza niz załozyłam :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Kamcia czekamy na fotki :)

Natka dobrze lekarz powiedział a ty jeszcze do pracy bys poszla i dopiero bys sie kochana zalatwila.
    Mnie niestety zeszły tydzień odprawił ale nie było jak przy chorym Igim leżeć i odpocząć licze ze pojdzie niebawem do zlobka i matka odpocznie.
    Jutro przychodzi prababcia do pomocy wiec coś tam pomoc bedzie. Wiadomo nie przebierze nie nakarmi ale zabawi ja chociaz na kanapie pod kocem poleze.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba maz daje rade :)
    tak troszkę smutno, bo wszystkie neble na chacie wspólnie złozylismy, nie raz przy redsiku :D
    ale Piotrus za dużo chciał dac od siebie :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Kamcia nie moze być sentymemt Ci sie włączył :P
    A tak serio jak Igi zobaczy ze M cos skreca nie ma bata aby zrobil to bez niego jak by tata sie zamknął skrecajac to lament na całego. Dzis jak wrócił M ja poszłam sie położyć do góry to też nie było zmiłuj sie krzyczal mamama i wchodził na górę albo ciagal M aby z nim wszedł. Wiec skończyło sie tym ze urzedowali ponad godzine w sypialni a nawet 30 min w łóżku z mama.

kamciaelcia lubi tę wiadomość

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no, dzis nie skrecimy całości
    szkielet ju z stoi :) szuflady mozemy zrobic jak mały usnie, drzwi wiadomo tez
    ale tylniej dykty już nie przybijemy :D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ab599cac8ef2.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/043010bc57c1.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/14406b9cf957.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4f070458b043.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2018, 20:03

AJrin, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2018, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin super ze przyjdzie prababacia.
    Zawsze to jakaś pomoc.
    A nie możesz się koło nich położyć na jakieś kanapie?

Kamcia super ze regał dotarł.
    Czekamy na foto końcowe :-)

A to my z dzisiejszej wyprawy na ćwiczenia córki.
    Ćwiczymy dzielnie:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 07:00

kamciaelcia, Dariah, Skali89, marta258, AJrin, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki zadowolony :)

żabka04 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia,
    I tak dostała bardzo dużo ;) a różowy płaszczyk musiałam schować bo inaczej godziłaby w nim cały czas w domu...! Hehe nie chciała go zdjąć ! ;)
    Oj pokoik coraz bardziej gotowy na nowego Lokatora ❤️❤️

Skali,
    Dlaczego się denerwujesz gdy babcia jest w pobliżu Szymka ? Jakieś salonie pomysły ma? ;)

Ajrin,
    Dobrze ze będzie prababcia ;) to zawsze pomoc ;) odpoczywaj jak tylko możesz Kochana ;)

Żabka,
    Junior jaki zadowolony !! Jaki uśmiech ;) hihi śliczny chłopak !

kamciaelcia, żabka04 lubią tę wiadomość

w5wqvut11x85dyxn.png
    74di20mmq3o11a0n.png
  • marta258 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny
    Dziękuję, też się cieszę że będzie córeczka :) Za miesiąc usg połówkowe więc wtedy będzie już wiadomo na 100% :)

Żabka
    O d razu widać że Robercik zadowolony, gratuluję samodzielnych kroczków.

Natka
    Dobrze że lekarz dał Ci l4, nareszcie możesz porządnie wyzdrowieć i spokojnie odpocząć w domu.

Ajrin
    Super że macie prababcię do pomocy, zawsze się zajmie trochę Igusiem.

Kamcia
    Coraz bliżej końca remontu, śliczny pokoik.

U mnie dzisiaj cały dzień zabiegany, dawno ni miałam tak intensywnego dnia więc teraz leżę i odpoczywam bo aż mnie nogi bolą.Antoś został cały dzień z tatą i dobrze sobie radzili chłopaki. W nocy też ładnie spał bez żadnej pobudki więc dzisiaj liczę na powtórkę :)

żabka04 lubi tę wiadomość

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2018, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria pomysły ma ok już się tu zalilam że popridtu zachowuje się jakby była jego mama wczoraj już miałam kryzys poplakalam sobie Ale oboje z m wiemy że nie mamy wyjścia bo bardzo nam pomagać Ale jest nuerefornowalna dopiero jak się wyprowadziny to może jakoś pomału to wszystko wróci do normy np wczoraj oglądam sobie z szymkiem coś na telefonie bo niestety nic innego nie mogę mu zaoferować wtedy leży spokojnie i mogę się przytulić a ona przychodzi kładzie się obok nie wiem po co zaczyna go głaskać i mówi szymonku kochasz babcię ? Ona ma obsesję na jego punkcie wiem że ni też hormony buzuja i zawsze,myślałam że to m będzie miał problem z moją mamą a tu ją nie mogę wytrzymać tylko ze bez niej nie damy rady bo ja nawet go nie bardzo naksrmie bo jak siedzę dłużej to mi brzuch spina no ale już niedługo odzyskam formę

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2018, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do tego moja mama ma dominujący charakter Ale już koniec tych brudow bo niepotrzebnie się nakrecam się.

Ja byłam na badaniach rano jutro gin a w czwartek Endo

Natka ty łez i kuruj się bo mogło się to gorzej skończyć naprawdę a z drugiej strony zarazasz innych i tak w kółko wiec wylez się kochana

Kamcia super ze już tyle zrobione ja muszę się zmobilizować bo torba tylko częściowo spakowane coś tam brakuje muszę sprawdzić na pewno kosmetyczka jest nie spakowane

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2018, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie po całkiem dobrej nocce.
    Zosia już w żłobku. Jejku ale ona ma ciężkie poranki - zawsze ! Budzi się z takim wisielczy humorem ze tylko by krzyczała i marudziła :/ brrrr!!
    Chyba ida jej trójki (a przynajmniej jedna trójka) bo uagle ma rękę w buzi (czego nigdy nie robi) i jest dość czerwone to dziąsło :/
    Zobaczymy...

Skali.
    Aha to rozumiem....u mnie również to moja mama jest zdecydowanie cięższa niż mojego D. Ale w inny sposób niż Twoja. Moja po prostu wszystko wie najlepiej...i oczywiście ma być tak jak ona mówi..
    Np my nie grzejemy dodatkowo w łazience do kąpieli Zosi a jak jesteśmy u nich to mama włączy kaloryfer i farelkę w łazience, gorąca jak w saunie aż tata ja kapie w szortach i podkoszulku !!! I ja wyłączam to farelkę j nowie jej ze my nie grzejemy jej i ona nie jest przyzwyczajona j potem wyjdzie z łazienki i zmarznie. Po czym wracam po jakimś czasie i co..farelka włączona...widocznie weszła w między czasie j włączyła ponownie...
    I takich sytuacji jest pełno! Ona ma zawsze raje i ona wie jak ma być i jak wychowywać...ehhh
    Mamusie ;)
    Ale tez się z nią mega nie chce pokłócić bo nie mamy nikogo kto nam może pomoc. Rodzice D 1500km stad...a wszyscy znajomi pracują. A moja mama jaka jest taka jest ale zawsze jak jest potrzeba to przyjedzie te 100km i zajmie się Zosia i to tak nie na odwal. Ugotuje jej, pójdzie na spacer, położy spać itd...
    A my oboje pracujemy wiec czasami potrzebujemy takiej pomocy ;)

w5wqvut11x85dyxn.png
    74di20mmq3o11a0n.png
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2018, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali,
    No rób torbę rób Kochana ;) chociaż Polcia jeszcze posiedzi z 2 tyg myśle ;)
    Ja panikarze pamietam ze już 1,5 miejsca przed miałam torbę zrobiona i z nią wszędzie jeździłam ;)

w5wqvut11x85dyxn.png
    74di20mmq3o11a0n.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2018, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z szymkiem miałam od 32 tygodnie już zrobiona u to nawet spis treści był

Dziś mamy logipdde rehabilitacjje itd a popołudniu się za to biorę

A i dziś idę do banku żeby złożyć papiery o rozliczenie transzy w końcu

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2018, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas nie najgorsza nocka, malutki przebudził sie około północy, ale zanim mąż doszedł, Piotrek spał
    potem pobudka o 5, ciutke dłuzsza, ale zasnął, spaliśmy do 8:30
    zjadł właśnie całą kaszke, ja pije kawunie i nadrabiam na komputerze :) juz mysle co by tu robic w rozsadnej formie...złoże chyba pranie, wstawie nasze -ostatnie-i moge zacząć Patryczkowe
    no troszkę tego jest, np pościel do kołyski lezy od roku w szafie, wyprana, pachnaca ale raczej wypada przeprać? większość mam do takiego po prosru przeprania, przepłukania, ale z 20 pralek (jak z Piotrusiem ) bedzie :D wczoraj złożyliśmy tylko jedną szufladę, mąż na grę usiadł :D ładna
    moze później to drzewko pomaluję???????wczoraj na drzemce Piotrka czekałam na kuriera i paczki odbierałam, dzis nic takiego raczej nie będzie

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2018, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To intensywny dzień Skali czeka. Tylko na spokojnie Pola nietch jeszcze posiedzi w brzuszku :)
    Ja w pierwszej ciazy tez mialam torbe na 2 miesiace przed na wrazie co. Teraz jeszcze nic nie mam czekam az Igi pojdzie do żłobka a ja sie doprowadze do ładu.

Kamcia sliczny ten pokoik będzie :)

Dariah my tez dzis taka histerie rano przerabialismy masakra wstał lewa nogą ryk i placz od rana bo on chce syropek.
    Na szczęście przyszła prababcia i humorek dopisuje :)

U nas nocka bez wymiotow za to z mega kupą ze az sie wylała na boki i wszystko do przebrania.
    No i pierwsza noc gdzie ja przespalam :)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2018, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin
    No to już tylko lepiej musi być

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2018, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od wczoraj chyba się oczyszczam bo woda leci ze mnie ale jeszcze,żadnego śluzu z krwią nic a nic czyli nie powinno być rozdarcia
    Sz jest na spacerze z prababcia przyjdxue zje i idziemy na ćwiczenia

Ja rozliczylam mamie pita i kuzynce z tym programem e Pity to jest takie proste oczywiście jak nie ma żadnych ulg itd Ja czekam na swojego i też będę próbować chociaż ja będę mieć z ZUS tak mi księgowa mówiła bo najpierw macierzyński potem l4 wszystko płacił zus wiec czekam

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
‹‹ 3959 3960 3961 3962 3963 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ