WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa tak na szybko bo jesteśmy na zajęciach z córką.
Dermatolog mówi że to uczulenie mamy zrobi panelu pediatryczny z krwi on wykaże na co uczulenie jest.
Ktoś robił takie?
Warto?
Dostał syropek ale nie powiem wam jaki bo papiery w aucie leżą
Skali ta promocja na tuxurki od kiedy?
Bo chce zajechac i kupić. -
Zabka my robilismy ale u dzieci do 3 roku zycia czesto nie wychodzi alergia mimo ze jest. Ale warto zrobic bo jak wykaże to wiadomo ze jest. U nas w skali od 0 do 5 wyszlo 1 na mleko właśnie ale alergolog twierdzi ze to mieści się w normie i mozemy podawać przetworzone mleko. Ale mamy zmienic mm na hr! Totalnie rego nie rozumiem i póki ma boegunke nie daje nic z krowim mlekiem.
Reszta wyszła ze jest ok i nie ma alergii.
Jak ja sobie robilam to wyszlo mi na koty 5 a mam kota w domu -
nick nieaktualnyAjrin no ale masz uczulenie na te koty?
Kichasz, drapiesz sie etc?
Dermatolog mówi że skoro miał alergie to ona stawia serki piatusie!
Mówię że banana podejrzewam kazała odstawić na 10dni i zobaczyć jaka będzie reakcja.
W nocy obyczaje cennik u nas. -
Zabka,
O kurczę czyli jednak alergia?! Mozliwe...musisz odstawiać po kolei i obserwować..ale tak jak mówi lekarz, odstawić na dłużej a nie na 2-3 dni.
My właśnie jedziemy do pediatry z Zosia. Niech ja osłucha.
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Zabka uczulenie na kota mam takie ze jak dotkne oka to mnie swędzi jak mnie drapnie robia sie swedzace bable. Ale nie kicham i nie drapie się. Więc kot jest z nami bo póki co nie wplywa na kaszel czy inne dolegliwości. Ale nigdy nie wiadomo kiedy zacznie.
U nas najgorsze ze ja nie potrafie dojść co go uczula seriobo odstawianie na dłużej produktów nie przynosiło efektow.
-
nick nieaktualny
-
Byłam u lekarza z Amelka: ma dość zaczerwienione gardło stąd może być temperatura.
Dostała zawiesinę na 7-10 dni.
Ja jestem w tej chwili w szpitalu. Lekarz ma zadecydować czy ma mnie tu zostawić. Kurwa! Ja nie chcę! Nie chce! -
Natka o losie kciuki aby jednak w domu chociaż wiem ze ty w domu to nie odpoczniesz
-
nick nieaktualny
-
Nie przyjmą mnie. Haha! O losie! Powiedziałam, że mam małe dziecko w domu, że wolałabym nie zostać no ale jeśli on stwierdzi, że tak to ja się kłócić nie będę.
Bardzo miły lekarz. Właśnie wypisuje mi recepty na mocne antybiotyki. Mam brać 3razy dziennie i dopiero za kilka dni iść do lekarza i wtedy decyzja czy coś się poprawiło czy nie i ewentualnie wtedy do szpitala. -
nick nieaktualny
-
Dostałam taka rozpiskę, że szok. Leków od cholery. Masakra.
Ponoć mam zajęte pół płata lewego płuca.
Lekarz stwierdził, że młodych osób (aż mi się miło zrobiło) tak wcześnie nie hospitalizacja, bo ja dopiero od doby antybiotyk biorę.
Jeśli za kilka dni po tej całej liście nadal będzie tyle w osluchu to przyjmą mnie do szpitala i będą leczyć dożylnie. -
Natka to oby pomogło do łóżeczka i wygrzewaj się. Szok ale Ciebie rozłożyło współczuję.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo ja już nie wiem ile oni mają gazetek ale inaczej w każdym rejonie?
Może tak być?
Dziś wzięłam gazetkę do domu i tam jest napisane że od 22.02 te pieluchy są w promocji.
Pytałam też babki o te fioletowe tuzurki mówiła że ich się pozbywaja i będą te liplu -
Zabka ja mialam to w pakiecie badanie wiec nie placilam. Panel mial chyba 28 pozycji podstawowy. Na wziewne i pokarmowe.
Co do emolium my mamy z A-dermy exomega koszt dosc spory bo 200ml jakies 40 zeta ale testowaliśmy różne i to jedyne co nam pomaga. Dobre opinie też slyszalam o tym mediderm ale u nas akurat sie nie sprawdził. Tak samo jak mustella, cethapil czy emolium.żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTen mediderm mam w domu i go smaruje.
Przed wyjściem do lekarza spojrzałam na nazwę hihi
Dermatolog odradzila go na te zmiany.
Dobra jutro raczej pojadę do laboratorium z nim chciałem mu dać fenistil na noc ale zrobię raczej badania.
A boję się jak holera bo będzie się rzucał? Nie wiem czego się spodziewać jakby nie było to nie jest już malutkie dziecko które będzie tylko płakało.