WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDariah dzięki.
W aptece dostanę ten krem?
Tak ma na plecach /ramiona i z przodu na środku taka plamke.
Życzę wam spokojnej nocki.
My się usypiamy.jak zawsze matka w łóżku Robert zwiedza bawi się.
Kupiłam sobie redsa ale raczej go nie wypije bo muszę wcześniej wstać i włosy umyć wysuszyć.
Ochota też mi odeszła -
tak, dojechałam
droga bardzo dobrze, ale godzine stracilismy przez sama poczte
ale pierogi odebrane, jutro konsumpcja
przez to ze poczta, w aucie bylismy 4h zamiast 3h
ale Piotrus całą droge mega grzeczny, nie spał, nie robilismy przerwy i jeszcze z super humorem u wujków biegałzasnął troszke po 20
Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
Natka
Oj bidulko, kuruj się kuruj i narazie do pracy na pewno nie wracaj. Najpierw to Ty musisz porządnie się wyleczyć i wyzdrowieć.
U nas ok, mamy kolejnego ząbka, górna lewa trójka w końcu się przebiła. Ale nadal Antoś ciągle się ślini i trochę marudny momentami jak mu się nudzi ale ogólnie jest ok bo noce przesypia, apetyt też jest.Natka-matka wariatka :), AJrin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się.
Nocka w miarę.
Rano wstałam umylam włosy i wysuszylam suszarka a dzieci pięknie spaly.
Co mnie cieszy ze nikt mi nie przeszkadzał.
Zaraz córkę zawioze do przedszkola i jadę do pracy mąż jechał tamta droga mówi że slizgo ale muszę jechać.
Już mam biegunkę że strachu bo tam zginęli górnicy ostatnio.
Chcę bony na święta to muszę jechać.
Kamcia super ze dojechaliscie.
Miłego odpoczynku.
Marta gratki za ząbka -
Witam się dziś nocka z 2 pobudkami i mega płaczem chyba jednak ząbek bo tak to wyglądało. Kupy nocnej nie było całe szczęście tylko poranna ale taka bardziej zwarta.
Ja już z poranna kawą po śniadanku odpaliłam sobie kompa puściłam muzykę i was spokojnie nadrabiamJak mi dobrze serio
Kamcia super, że trasa udana i dojechaliścieJa poproszę o fotkę z nad morza chociaż oczko naciesze
Zabka to uważaj skoro tak ślisko jedź ostrożnie i szerokiej drogi.
Dariah, a wiesz, że nawet w tych kategoriach pełnej uwagi nie pomyślałam. U nas też Igi dawno w żłobku więc samo tak wyszło i nie zmieniamy. Chociaż pierwotny plan przed Igim był aby mieć 2 rok po rok i samemu w domu wychować.
Marta, Gratulacje ząbka
Natka daj znać co tam u was i jak Ty kochana i Amelka się czujecie. -
nick nieaktualnyWróciłam faktycznie ślisko.
Po drodze dwie stłuczki ale to standard tablice rejestracyjne już znajome więc co tu się dziwić?
Wypisalam podpisałem z nikim nie gadałem bo wszyscy pracowali czyt mało pracowników i muszą tyrac.
Pita sobie odbiorę 28.02 bo jadę do swojego miasta do chirurga z moimi żylakami zobaczę co powie jaki plan więc przy okazji mogę zabrać bo po drodze.
Robert się niecierpliwil więc puściłem na ziemię i szedł do auta na nóżkach w aucie awantura bo on chce jeszcze!
Pod domem go puściłem na nogi i szukaliśmy kotka wolał sisi hahahaha
Siedzimy w domku bo zimno.
Kamcia u nas słonko wychodzi więc i u was pewnie wyjdzie.
Oddychaj glebokowdychaj jod.
-
Marta
Gratuluję ząbka!
Kamcia
Koniecznie prosimy o zdjęcia znad morza calej rodzinki
Skali
Jak tam u ciebie? Jak przygotowania do powitania dzidziusia? Jakieś rozwarcie już masz?
Zabka
Widzisz, Robert teraz ci nie da spokojuza chwilę zacznie ci zwiewać z prędkością torpedy
Dariah
Biedna Zosiamam nadzieję, że szybko jej wszystko puści i znów wróci do żłobka, do ukochanych dzieci
Ajrin
Współczuję nockitrzymam kciuki za dzisiejsza. No i żeby ząbek szybko wyszedł.
U nas noc spokojnie, w miarę. Amelka nic a nic nie kaszlala w nocy. Temperatura też jej spadła i do rana miała 36,5.
Rano jak wstała to podskoczyła jej do 37,9 ale zjadła śniadanie, wypiła mleko, zabrała witaminy i teraz znów temp 36,6. Ibum nie podawałam.
Narazie ładnie się bawi z łalami w lekarza
U mnie znów napady kaszlu, boli mnie klatka piersiowa. Zastrzyk, który wczoraj dostałam był zajebisty, działał do ok 3 nad ranem. Wyciszył mi kaszel o dobre 60% i mogłam głębiej zaczerpnąć powietrze.
Dziś na wizycie (zabieram też Mele) też poproszę, może mi dadzą.
Teraz gotuje jarzynowa "ulubiona" zupę D. Cóż Amelia lubi, ja całe wieki nie jadłam a mąż może sobie na pizzę jechać jak chce. -
U nas też dziś słonko
ale idzie mrozek i ma też śnieg padać w piątek.
-
U nas też słonko, ciekawe jak długo.
Na popołudnie po drzemce zaplanowałam Amelce malowanie farbami. Teraz spi więc i ja się położę. -
nick nieaktualnyPrzypomniało mi się bo się śmieje i nie mogę przestać.
Co mnie dziś spotkało.
Pakuje ekipę do auta będziemy jechać do przedszkola a potem matka swoje sprawy załatwi.
Obskrobalam auto z lodu pakuje syna 17 mcy do fotelika proszę córkę 6 lat aby wsiadala na swoje miejsce.
Poszła otwiera drzwi lekko i wciska się się na siedzenie po czy mówię: a nie możesz otworzyć szerzej tych drzwi po co się wciskasz?!
Usiadła na swoim tronie poprawia czapkę i patrzy na mnie mówiąc: a co mam zajebac mu w drzwi?!!!!!!!
Pojechałam oczywiście nie obeszło się bez rozmowy.
Teraz się śmieje z tego a w aucie para z uszu mi szła.
Na koniec usłyszałam że córkę denerwuje z rana i sama mam sobie po chleb wyskoczyć?
Poszła po chleb do piekarni.
Co za dzień....... -
Hihi
No pięknie to ujęła
Oj, ja też się staram hamować przy Amelce, ale mam niewyparzony jęzor i lubię sobie czasem przeklnac. A dzieciaki łapią jak gąbka, szczególnie to, czego nie powinny -
nick nieaktualny
-
Witajcie ! Nocka nawet Ok, dzisiaj ja mam dyżur z Zosia
już lepiej bo wczoraj ani razu niebwymiotowala i kupy tez lepsze ale nic nie je..prawie nic...a ona to przecież żarłok straszny...
pic pije, je te musy owocowe (ze 3 dziennie zje), pół jajka, pół banana i tyle..No j cycka...
Nie wymiotuje i nie ma biegunki wiec nie odwodni ale dziś ja wyszłam i ma całe 8600...
dzisiaj idziemy do lekarza z nią żeby ja obejrzał.
Ajrin,
Hehe ni ja mówię ze jakaś dzień może jestem ale dla mnie to bardzo ważne żeby drugie miało możliwe tak sam ewarunki i tyle samo uwagi co pierwszeZosieńka miała mnie na 100% wiec drugie tez będzie mieć a ona będzie z dziećmi - z który z rezta uwielbia być
Kamcia,
Prosimy o zdjęcie rodzinki z nad morza
Pięknie Piotruś zniósł drogę !! Mały podróżnik !!
Natka,
Odpoczywaj póki Melka spinależy Ci się !
Dobrze jeśli lekarz znów da Ci ten lek co zatrzymał kaszel, przyniesie Ci to duża ulgę !
Żabka,
Ta Werka to jest niemożliwa !!! Heheh i do tego miała racje dziewczyna heheh
Da obie radę w życiu dziewczyna !!!
Edit.
Ten krem w aptece ale tez No w drogerii super pharm.
To jest głównie na łuszczycę i na AZS (ale u Was wg mnie to nie AZS biorąc pod uwagę umiejscowienie zmian). Chociaż mówię nam nawet na alergie pomagał wiec myśle ze ogólnie dobrze wpływa na skore.
A teraz sobie myśle ze nawet lepszy byłby dla Robercika olejek ze słodkich migdałów !!! To działa cuda na skórze..!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2018, 13:35
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
U nas M zważył wczoraj Igusia i mimo 12 kup waga poszła ładnie bo 11,4 on od tygodnia bardzo ładnie je naprawde pięknie i duże ilości. Zobaczymy czy znowu nie nastąpi zwrot i słabe jedzenie a z nim spadek wagi.
Dariah masz race ja całe dzieciństwo byłam ta 2 i na maksa dawano mi to do zrozumienia. Brat rozpieszczony do granic możliwości ja pozostawiona wnet sobie. Moim zdaniem strasznie to wypłynęło na moją samoocenę i wycofanie z konfrontacji czy też nieśmiałość. Za to brat zawsze najlepszy we wszystkim i karierowo daje sobie naprawdę super radę pnie się w górę na maksa.
Ja dlatego obiecałam sobie dać równy start w senise to co dostał Iguś dostanie Kostek, wiadomo ciuchy będą po bracie ale ilość zdjęć i pamiątek chce aby mieli takie samo.
Mój brat ma 3 albumy i mnóstwo pamiątek z dzieciństwa zeszyt mamy ile kupek dziennie jaka waga wzrost i wszystko, pierwsze włoski ścięte, żabek itd. Ja nic z tego nie mam a zdjeć mam pół albumu i to głównie z bratem w tle. -
Wow pięknie Igus z waga idzie !!! I mino tych kupek ! Brawo
apetyt dopisuje !!
Oczywiście ubranka czy tam akcesoria i inne rzeczy materialne drugie najczęściej będzie mieć po 1. Ale to są rzeczy materialne...najważniejsze jest to co nie materialne.. uwaga, poświęcony czas, zaangażowanie itd...
Przy Zosi byłam obok na każde pierdniecie to i przy drugim chce tak być a nie ze Zosia chce się ze mną bawić wiec Synku/córeczko poczekaj...
Zosie nosiłam i bawiłam i calowalam cały dzień i nie wyobrażam sobie ze drugiego miałabym tego nie robić bo....Zosia będzie zazdrosna???! O niedla mnie pierworodna nie znaczy nic więcej od drugiego czy trzeciego
A jak widzisz często to może mieć kolosalne znaczenia dla samooceny oraz funkcjonowania w dorosłym życiu.
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Witam się i ja przetrwalam rano zadzwoniła szwagierka że przyjedzie z synkiem wiec do 12 był Sajgon Szymek był tak zaaferowany że nie chciał jeść dopiero jak pojechali.zjadł zupę i szybko na szczepienie.
Szybko poszło bo tylko my byliśmy zbadala go wszystko ok sprawdziła siusiaka nawet nie było źle. Bo dał się zbadać zrobił podkuwke ale jak na niego to sukces
Waży 10600 także coś tam przybiera pomimo tego że biega jak diabeł tasmanski
Mówiła ze,możemy pomału mm odstawiac jeżeli je serki itp pytałam o brzuszek ze taki rozlany ale jak nie ma biegunek krew to widocznie taki jesgo urok do 3 lat czasem dzieci takie mają
Po świętach będzie miał darmowe pneumokoki bo prezydent funduje a neonatolog zalecala
Natka trzymam kciuki za poprawę kuruj się
Żabka bratanek m kiedyś dał taki popis : babcia,moja teściowa mówi do niego : a idź na balkon i zobacz czy dziadek przyjechał a leci może miał z 4-5 lat i mowi : nie przyjechał jeszcze ten stary dziad kurwa
Także tego Ale on się babci nie boi babcia się z tego cieszy bo ja to śmieszy jak tak dzieci klna chociaż sama nie przeklina i tak przy niej gadają
-
Skali właśnie u nas brzuszek ostatnio jeszcze bardziej widoczny i u nas są biegunki.
Lekarz nie widzi problemu w sensie ma różowe gardło ma katar i coś tam górna 2 się wybija i to może być przyczyną. Nie nosi śladów odwodnienia i jest pogodny.
Nadal ucho lekko wysiękowe.
No nic zaczynam serie lekarzowa zobaczymy co wyjdzie może jaki s sensowny laryngolog, gastrolog się trafi.