WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Żabka,
O Matulu...6 ida....
Ale on śliczna ta Twoja diablica !!! I podobna z Robercikiem !!
Ajrin,
Zobacz jaki pomocnikjuż nie długo będzie w kołysce małe bobo
żabka04 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyMy na etapie usypiania.
Standard Robert we wszystkie kąty musi zajrzeć.
Dałam mu nurofen bk już nie wiedziałam co mu jest.
Histeria za histeria i wogole.
Niby spokojniejszy......
A to dobrze czy źle że 6 idą?
Sąsiadki córka młodsza od rok od werki i mówi że ma już trzy szóstki.
Najważniejsze że jedynki u góry się pchają ona ma próchnicę i jej jedynki mleczko są równe z dziaslem więc się bałam że nie wyjdą ale uspokoiła mnie dentysta.
Jak nie wyjdą to mówiła że je stlucze i wtedy wyjdą stałe jedynki.
Ajrin miło że Igi taki chętny do pomocy.
Fajnie możesz szykować nie?
Ale zazdraszczam pozytywnie wam brzuchatki.
Dalej nie mogę uwierzyć że to tak szybko zlecial czas.
-
No kurde miesiąc został tak naprawdę wiec zleci po mału ogarniamy.
Jeśli mam być szczera za szybko to dla mnie jakoś człowiek sie nie nacieszył tak jak poprzednio
Właśnie siedze sobie z M ogladamy film w łóżku ja coś przegladam w telefonie wiec usiadlam i czytam i nagle czuje mokra plame na brzuchu i jakoś tak niżej na nogach siedzialam po turecku. Łapie sie odruchowo za krok ale sucho patrze na biust a tam cały mokry i kapie siara!
Chyba tym razem o mleko nie muszę sie baćFajnie by było bo z Igim się nawalczylam o pokarm i wyplakalam swoje.
-
My dopiero niedawno skończyliśmy sesję udała się śmiesznie było jutro będę obrabiac oglądałam na aparacie to będzie co wybierać
A tymczasem idę spać cisza spokój
Ajrin mi nic nie leci ani kropla Ale mam nadzieję że tym razem mala będzie ładnie jadła
-
nick nieaktualnyWitam się.
Nie pospalam choć poszłam spać z Robertem.
Robert wystawal milion razy nawet był płacz przez sen raczej coś mu się śniło.
Raz go lapalam na łóżku bo uciekał z płaczem nie mógł się wybudzic.
U nas spadło troszkę śniegu.
O 15 zaprosiłam do nas sąsiadki werka chce babeczki upiec i się pobawić z nimi.
Więc muszę wyjść do sklepu tak mi się nie chce.......
Ajrin ja czytając pomyślałem o wodach serio.
Ty też trzymasz nas w napięciu
Skali czekamy na foto pochwal się
Miłego dnia.
Idę jakieś śniadanie sobie zrobić.
Robert zjadł troszkę kaszki.
Wczoraj pojadl kulek czekoladowych do mleka.
Córka siegla sobie pudełko i jadła a Robert do niej się przykleil i tak od rana wcinal podbieral z miseczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2018, 07:15
-
U nas noc wstrętna, okropna ;( dawno nie było takiej.
Amelka płakała kij wiele dlaczego. Co chwilę płacz, szloch i kaszel kij wiele skąd bo już kaszlu nie miała.
Muszę dziś jej zajrzeć do gebolka, może te trójki się w końcu ruszyły.
Ja jeszcze leżę, powiem szczerze, że ostatni czas kiedy tak dużo leżałam, spałam itd przypadał kiedy Mela sobie fikala w brzuszku
Teraz każdy skacze nade mną i jakoś mi tak dziwnie, nieprzyzwyczajona jestem.
Trzeba wstać by zabrać leki.
Do później! -
u nas noc średnia
ale to ja najwięcej niewyspana
mały znow w nocy sie przebudził na jakieś 2,5h
ale to nie jego wina-jeden sapie, drugi chrapie, inny z impetem rzuca sie na łóżku...więc jeśli ja nie mogłam przez to spac, to co dopiero malutki... -
nick nieaktualnySkali superasne fotki
Pięknie wyglądasz.
A brzusio fajniutki.
Pysiaczek bardzo mi przykro że twoja koleżankę to spotkało.
Ciężkie chwile przed nimi bardzo im współczuję.
Czuję ogromny żal i smutek.
Masz rację życie jest nie sprawiedliwe.
Na to nie mamy wpływu.
Byliśmy rano na dworze po babeczki zimno strasznie zmarzlam.
Co najgorsze Robert ma wodnisty katar.
Właśnie zakaszlal w czasie snu.
Zastanawiam się czy iść na szczepienie w takim wypadku.
Nie wiem czy ten katar od zębów czy jakieś chorobsko go zlapalo.
-
Skali
Piękne zdjęcia, będzie wspaniała pamiątka
Żabka
Weronika bardzo dzielna u dentysty.
My wczoraj na kabaretach bardzo się ubawiliśmy i sporo śmialiśmy aż Natalka się wierciła i kopała. Antoś grzeczny pod opieką babci, ładnie zjadł i usnął bez problemu. My późno wróciliśmy i późno położyliśmy się spać bo po 1. Antoś coś tam płakał w nocy ale smoczek pomagał, pewnie kolejna trójka się szykuje. Za to ja rano pospałam do 9 bo mąż zajął się Antosiem. Teraz będzie obiad.AJrin lubi tę wiadomość
-
Przepraszam ale bede bluzgac inaczej sie nie da.
Ja pierdole mam 3 raz w tej ciazy grype zoladkowa
To ile byłam zdrowa tydzien?
Do porodu to ja sie tylko do piachu bede nadawać
Zaczęło sie w nocy ból brzucha potem rozwolnienie i mdłości. Ale jakoś po 2 godzinach zasnelam. Rano mdlilo ale i zgaga palila na maksa stwierdzilam zjem moze bedzie lepiej. Na chwile było lepiej pojechalismy do Ikea a tam dramat ze mna myslalm ze zejde a musialam projekt Kuchni rodzica ogarnąć. Igi z M ale ciągle plakal2ze chce do Mamy do klawiatury. Wyszlismy nic nie kupując bo ja ledwo na nogach. W domu położyłam sie odrazu i spalam 2 godziny po czym zyganko na całego. Chwilowo jest mi lepiej ale boje sie o Igusia dostal juz enterol i jest odseparowany, no i nic pić nie moge oby przeszło bo sie odwodnie!
-
Ajrin
Biedna ty
trzymam kciuki by szybciutko ci przeszło i Igus się nie zaraził.
U nas kiepskotzn ja tak samo, bez zmian widocznych ale Amelka kaszle, takim brzydkim kaszlem
boje się, że się zaraziła ode mnie
jest na antybiotyku na to zapalenie gardła i ten antybiotyk to penicylina właśnie przeciw paciorkowców, które niby u mnie wywołały te zapalenie płuc ale tak się boje
-
Zabka
straszne to jest i niesprawiedliwe
Moze lepiej poobserwuj Roberta, bo teraz pełno tych wirusów i moze jakas infekcja sie zaczyna tfu, tfu!
Marta
Super, ja tez kiedyś musze mojego M. zabrać na takie kabarety, on bardzo lubi
Ajrin
Kurde, No ta ciaza rzeczywiscie Cie nie oszczędza pod względem choróbszybkiego powrotu do zdrowia i zeby juz nic sie nie przyplątało do porodu!!
Natka
Kurdeoby Mała sie nie zaraziła, najgorsze jak dzieciaczki chorują
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Natka jeśli dostaje już antybiotyk to nie powinna załapać ale jeśli to już łagodniej bo dostaje antybiotyk.
Kuzwa mam dość tych wszystkich naszych chorób niech już odpuszcza i oszczędza nas i nasze pociechy przedewszystkim.
Biedny Igi dzis o kaszkach kanapkach i owocach, nie ma komu obiadu i z czego zrobić. M zamówił pizze a Igi zjadł boki.
Kamcia może nie zalapie ogranicz kontakt.
-
Ajrin
Mam nadzieję, że jak już to łagodniej to przejdzienarazie kaszel taki że środka jest, brzydki, męczący :(na noc dam jej sinecod i ibum.
Ja już ci pisałam, że wszystko to przez te zgniłe powietrze. Dziś fajnie, mroźno. D poszedł na kawę z młodą do sąsiadów bym na chwilę chociaż w ciszy posiedziała to ja siup, pootwieralam w każdym pokoju okna na oścież, w sypialni położyłam pościele przy parapecie zarówno nasze jak i Meli i wierzyłam przez pół godziny.
Ja siedziałam pod kocem z gorącą herbatą a po domu mróz się rządziłja tak lubię w taka pościel wietrzona mrozem się położyć.
Pysiaczek
Masz rację, nikomu taka tragedia się zdarzyć nie powinna, nikt nie powinien czegoś takiego przechodzić ale zdarza się, niestety się zdarza
Ty trzymaj nogi mocno, coby twoja szyjka trzymała i nie daj się złym myslom.
Marta
Super się wybawiłeś, zazdroszczę. Ja też bardzo lubię kabarety. Generalnie lubię występy na żywo, mają to coś w sobie.
U nas ma być niedługo teatr "klimakterium" i i tak myślę czy się nie wybrac.
Zabka
Z tym szczepieniem jak się wstrzymam jeszcze tydzień to nic się nie stanie a ty zyskasz pewność, że Roberto zdrowy.
Dariah
Jak Zosienka i jej przeziębienie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2018, 17:04