WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U nas nocka średnia ale złe nie było
Teraz właśnie jesteśmy na basenie - Zośka szaleje
U nad rano było -10 ! Aż boje się myśleć ile było w nocy w takim razie....
Ajrin, Natka,
Korzystajcie z chwil gdy maluszki spia i tez odpoczywajcie ! Nie ma to jak się poloyx odbił maluszkauwielbiam
Choć Zosia mniej hehhe
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Marta
Oby szybciutko wyszły wam ząbki!
Skali
Powiem ci, że coś czuję, że w przyszłym tyg może przywitamy Pole....jakieś takie przeczucie mam
Ajrin
Jak tam u was dzisiaj? Jak samopoczucie?
Dariah
Echwidzę, że Zosi odpuściło i teraz ty cierpisz
biedna
Dobrze, że Zosi puściło i może bawić się na baseniejutro puszczasz ją do żłobka?
Zabka
Robertowi udało się zdrzemnąć? Jak dzisiaj wam dzień minął?
Kamcia
Dobrze, że spokojnie dojechaliśmy do domu.
Oby tylko Piotruś nie złapał nic od wujka.
Ja już się stresuje przed wieczorem
Tak jej lecą smarki, że szoksama woda
dłonie ciągle w buzi, polika czerwone na maksa i kaszel
O sobie dziś nie wspomnę
Jutro umowie D na wizytę z Amelka, boje się jak cholera, że złapała jakieś gówno ode mnie.
Ja idę na kontrolę we wtorek.AJrin lubi tę wiadomość
-
tak szczerze wam powiem-jak dobrze że te trójki mamy za soba...bo akurat ta pierwsza była najgorsza i pokrywała się u nas z tym naszym pierwszym kaszlem...kataru nie było, ale slinotok, ból i czerwone poliki...zęby dalej drażnia, choc przebite, musza całe wyrosnąć
ztaem tak szczerze tez wam współczuję -
Kamcia super że dojechaliscie bezpiecznie.
U nas Igi zjadł kolejne 2 porcje rosołu i na kolecje dojada domowe frytki.
Byliśmy po prezenty bo 3 imprezy urodzinowe się szykują i Igi przepadłWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 22:07
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), żabka04, Dariah, marta258, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka tak zdrzemnal się o 14:30!
Wstał o 16:09
Spalam razem z nim tyle że wstałam po 15:00
Dzieci mam wykopane.
Dzień minął jakoś szybko graliśmy na psp3 tzn mąż jeszcze gra kończy, cwiczylismy z córką stanie na głowie pofatygowalam się i dwa razy stanelam hahahha to nie te czasy już kiedy to człowiek był zwinny i lżejszy hahahha
Niebylismy na dworze.
Kolacja zaliczona już.
Natka u nas tak samo jest z Robertem jak z Amelka.
Tyle że kaszel sporadyczny.
Ale warto iść do lekarza niech oslucha bo mogła faktycznie coś od ciebie dostać.
Kamcia cieszę się że spokojnie dojechaliscie.
-
Niedziela minęła jak zwykle bardzo szybko, od rana sprzątanie, potem basen, zakupy, coś tam ugotowaliśmy i o ! Koniec dnia
Natka,
Jejku jak Wam współczuje, i Tobie (bo sama jesteś porządnie chora a do tego musisz się zająć chora Anelka) i Amelce - bidulka się mężu ;( mam nadzieje ze nic poważnego jej nie złapało !!!
Zosia jutro idzie normalnie do żłobka bo ona nie ma jz od pn popołudnia żadnych objawów wiec nie ma sensu aby siedziała w domu.
Ja tez już dziś lepiej, jesCze rano byłam w toalecie ale potem cisza
Kamcia,
Super ze podróż udana i bezpiecznie dojechaliście do domku
Ajrin,
O Matko!! Na pierwszym zdjęciu to bym powiedziała ze Igi ma ze 3 lata minimum !! Taki duzy chłopiec !!
Ale widać ze mu się podobało hehe
-
Natka współczuję Amelce jutro kniecznie idźcie do lekarza Zdrówka.
-
Natka nie obrazę się jeśli będziesz miała rację bo już mi troszkę doskiwiera i zaczynam się denerwować wizja wywołania porodu w środę mam wizytę i zobaczymy
My dziś u teściów i m siostry byliśmy także zlecialo szybko zimno było minus 10 wiec bez spacerkuNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy się usypiamy.
Ajrin ja oglądając zdjęcia też sobie mówię jaki on duży i jak mu tam fajnie jaki ciekawy:-)
Naprawdę Igi wygląda na starszego chłopczyka.
Natka tule*
Dariah cieszę się że u ciebie lepiej.
No to Zosia odzyje jutro w żłobku.
Ja się kładę bo brzuch mnie zaczął mocno boleć.
-
My po butli Szyma spi a ja już nie mogę M dziś znowu pracuje 40 km od domu co mnie trochę denerwuje no ale
Dziś mamy kontrolę u neurologa ze względu na przedłużenie rehabilitacji prosimy o kciuki
Mi się już spać nie chce Ale co robić o 7 rano u nas minus 14 teraz jest
-
nick nieaktualnyU nas koszmar śniadanie.
Dobrze ze mąż zawiozl mi córkę do przedszkola to mogłam Robertowi tworzyć śniadanie.
Kaszka taka nie, kaszka inna nie, chleb cieplutki z maselkiem nie, serek wiejski nie poddalam się pokazałem serek piatusia nie ale danio już tak zjadł całe.
Katar dalej mamy ręce w buzi również polika na razie różowe
Z mężem od rana się kłóce bo mnie wkurza ahhhh
Nie ma yo jak od żony wymagać wszystkiego a od siebie nic i udawać że się robi dużo w domu a ja się czepiam.
Uparty typ!
Ciekawy dzień mi się zapowiada.
-
U nas nocka średnia bardzo...budziła się chyba ze 3 razy i do tego popłakiwała, bardzo płytko spi ostatnio. Wydaje minusie ze 3 od bo ręce ma tez cały czas w buzi...mon stop ! A nigdy tak nie robila..
Do tego te kiepskie noce i ataki krzyku ...
Zaprowadziłam ja do żłobka i rzuciła się na panią hehhe
A ja teraz jadę do pracy. U nas rano -12!
Skali,
Oj ja tez zawsze najbardziej bałam się wywoływania !! Na sama mysl mi się słabo robiło No i wszelkich ingerencji jak Np vaccum.
Trzymam kciuki aby nie było wywoływania i żeby Pola sama zdecydowałapewnie poczeka jeszcze z tydzień aż mrozy zelżeją heheh
Żabka,
Oj widzę ze Robercik daje do wiwatuale jeśli ząbki go męczą to rozumiem...widzę po Zosi ze humor wisielczy
A co do męża...Eh...faceci są beznadziejni !
-
No i co? Numerków nie ma. Dziecka mi w przychodni nie przyjmą. Zapisały nas na jutro.
Więc ja tylko rezolutne powiedziałam, że ok. Może być jutro, ale mi jutro podpiszą papierek do NFZ, że mi przyjąć dziecka dziś odmawiają. Także się wkurzyłam. -
Natka współczuję u nas każą przyjść i zapytać się lekarza. Co też jest beznadzieja bo co mam iść z chorym dzieckiem i czekać kilka godzin? Też maskara.
Dziś Igi tez do pediatry niech go osłucha i sprawdzi na wszelki wypadek.
Nocka u nas ok raz płakał ale zanim doszłam spał przykryłam i spał dalej. Ja wstaje na siku co najmniej 2 razy w nocy to zawsze go przykrywam. Nad ranem mikro ślad jakby zwymiotował? Ale taki dziwne bo kilka kropek tylko zero plamy?
Zabka chyba zęby dają czadu, że jeść nie chcą -
nick nieaktualnyNatka nic mnie tak nie wkurza jak rejestracja i przychodnia dla dzieci.
Choć u nas jest tak ze z gorączka każą przyjechać po mimo braku miejsc.
No nic do jutra wytrzymacie.
Mam nadzieję że z Amelka nie jest źle czyt gorzej?
Dariah ahhhh
Szkoda gadać.
Miłego dnia w pracy.
Ajrin daj znać co u lekarza.
No raczej zęby ale czy na 100% nie jestem pewna.
Skali mi Roberta poród wywolywali pierwszy raz tak miałam.
I miałam bóle krzyżowe.
O matko nikomu tych boli nie życzę.
Ja to myślałam że mi żebra rozpier....li brzydko mówiąc ból nie do opisania.
Więc życzę Ci skali żeby polusia sama wyskoczyła bo..... Drugi poród jest szybszy i żeby wody ci poszły wtedy będzie ekspres.
Bardzo Ci tego życzę.
Robert śpi ja się wzięłam za gotowanie ziemniaków i warzyw mięsko tylko podgrzeje.
Potem Robert zje obiad i z werka pojedziemy wszyscy na zajęcia ja zostawimy i pojedziemy na zakupy.
Mąż wpadnie na chatę weźmie kanapki i pojedzie do pracy.
Wyników panelu jeszcze nie ma. -
Skali
Trzymam kciuki za Szymonka.
Ąjrin, Natka
Zdrówka dla Waszych dzieciaczków i udanych wizyt.
Żabka
U nas dzisiaj też problem z jedzeniem, Antoś zrobił mi taką histerię przy drugim śniadaniu że szok. Ale musiał coś zjeść bo przecież głodnego bym go nie położyła na drzemkę. Jakoś zjadł trochę owoców i spał 1h 50 min, właśnie się obudził.
Obiad mu się gotuje więc niedługo zje.
Ja od rana sama w domu bo mąż pomaga tacie przy remoncie kuchni więc dzisiaj wszystko na mojej głowie. Dobrze że wcześniej podszykowałam sobie obiad więc niedługo Antoś zje, o ile zje a później ja.
Jutro idziemy na szczepienie, 4 dawka 5w1, cieszę się udało się kupić bo pod koniec zeszłego roku był problem i mówili że już nie będzie a tu miła niespodzianka bo teraz są dostępne.