WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas u lekarza ok osluchowo czysto gardlo ok jest katar i oczywiscie uszy czerwone ale bez ropnego stanu zapalnego ale to mamy od 2 miesiecy niestety
Póki co został w żłobku dziś po 2 miesiacach spotkał sie z ukochana bo ciagle sie wymieniali dał jej prezent urodzinowy lalke ale sie ponoć rozplakal bo myślał że lalka dla niegoups
Ja zrobilam pranie i rozwiesilam w sypialni bo u nas tak suche powoetrze ze spac nie mogę. U Igusia kaloryfer na full.ale.chodzi nawilżacz.
Zaraz ide robić obiad mam ochote na chinczyka wiec bedzie kurczacz z mrozonka chinska i makaron sojowy. -
No i my sie witamy dawno updatu brzuchowego nie było
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f857edeaf47.pngżabka04, Dariah, Skali89, Natka-matka wariatka :), kamciaelcia, marta258, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAjrin jaka ty ładna
Piękny brzusio
My wróciliśmy.
Po drodze z mężem obmyslilismy wstępnie plan że trzeba pomalować kilka części naszej hondy jak tylko będzie ciepło i ja jak najszybciej wystawić i sprzedać.
Będzie kasa na życie czyt w skarpecie w razie czego i bedzie na inne tańsze auto i styknie na parę dni nad morze.
Mąż mówi że 1.05 wystawi a 2.05 się sprzeda hahahha
Oby znowu miał nosa i rację przecież to prorok.
Ja do pracy dopiero na jesień więc trzeba kombinować.
Kolega męża już się pytał go czy nie sprzedaje hondy bo chce kupić taką jak my mamy ale mój mąż nigdy nie sprzedał i nie sprzeda znajomemu bo mówi że nie będzie miał życia coś w tym jest prawdy.
No to jestem sama z dziećmi.
AJrin lubi tę wiadomość
-
Ajrin
Piękna mamuśka z ciebie! Oj, piękna! A brzuszek śliczny, zgrabny.
Zabka
Oby twój mąż miał rację i szybciutko udało wam się sprzedać auto -
Ajrin pięknie wyglądasz
U neurologa tak se tzn to jest taka baba ci robi to co jej powiedzą babki od rehabilitacji wiec ćwiczeń już nie mamy bo niby jest dobrze Ale na szczęście mamy masaż i logopede na dwa miesiące wiec spokojutro mamy ostatnie ćwiczenia
Byłam na mieście z mamą obkupila się bo już mi jeczala że nie ma w czym chodzićkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
To chyba ta czerń tak zadzialala dziękuję za cudne komplementy
W rzeczywistości wydaje mi sie jeszcze większy brzuch ale po 2 dniach niejedzenia to troche zmalał.
Wagowo wnet stoje od 2 miesiecy bo co troche nadrobie to choroba wymioty i biegunka. No ale mam zapas więc mam nadzieję że i maluszek ma sie dobrze.
Skali trochę szkoda ze już bez ćwiczeń ale Szymek już ladnie nadgonil ważne że logopeda dalej.
Zabka oby mąż miał dobre przeczucia. Fajnie jaby wakacje nad morzem wypaliły.
Ja dziś mam tak ciazacy brzuch ze masakra czuje jakby miał explodowac nie mam pozycji abym nie czula ze mi ciąży. W tym tygodniu biore sie ostro za wyprawke bo cos czuję, że będzie jeszcze ciężej więc trzeba działać.
-
Jestem w szoku okazało się że troll założył nasz watek na fb kwietniowek!
Laska wrzucala zdjecia z netu! Jedna dziewczyna to wylapala.
Oczywiście od poczatku ciążą zagrożona perypetie rodzila juz w 23 tygodniu lekarze nie dawali szans po czym wszystko ok i tydzień temu chodzi sobie do kina. No mozna było przypuszczać ale to jakaś masakra. -
nick nieaktualnyDziewczyny oby miał przeczucia naprawdę byłabym spokojniejsza psychicznie pod kątem finansowym i wakacje by wypalily fakt szukanie noclegu na szybko ale najlepszy chyba spontan
Ajrin ahhhh
Dlatego pod tym kątem nie nawiąże bbf.
Dobrze ze jest nas parę od dłuższego czasu się znamy i jest ok.
Współczuję ale przerabialysmy to raz potem niby drugi i nam starczy
Nie stety to jest net trzeba być czujnym.
Szczerze ale to zdjęcie brzucha od tej dziewczyny we mnie też jakiś wzbudził zapalnik.
Ja widzę że to zdjęcie to nie real.
Szkoda bo jakiś niesmak pozostanie.
Kamcia co ty dziś milczaca?
Wszystko ok? Martwię się.
Skali super wieści
Szymek ładnie sobie radzi więc myślę że już starczy tych rehabilitacji.
Z resztą tam mądrzejsi siedzą i napewno słuszna decyzję podjęli.
To polatalas z mama -
O kurde serio ? Że im się chce takie rzeczy robić dobrze ze my tu mamy spokój sami swoji u mnie na marcowkach jest nas mąlo bo większość poszła na fb ja jakoś nie byłam przekonana i udzielam się na bbf jest łatwiej bo mniej osób
Już mamy chyba 6 bobaskow
-
Jestem
średnio się wyspalam bo ja miałam 3h nocnej przerwy bo Piotrus zrobil sobie przerwę 2h
nie wiem o co chodzi, podejrzewam zęby. Przebite no ale dokuczaja. Dziś rano dałam apap bo było widać że męczą. Nie marudzil czy nie płakał ale chociażby nie chciał jeść. Wieczorem dałam nurofen bo podobna sprawa. Na noc viburcol. Ale malutki znosny. Szczęśliwy że w domku.
Zatem obstawiam dobrą noc. Oby tak było
Ajrin
Smieszne już chyba jest to że zalozycielki to trolleale cóż? My zahartowane
Skali
Będziesz w pierwszej dziesiątce -
Mnie to nawet już jakoś nie ruszylo jakoś tak nie jestem przywiązana jak do was.
Lubię bbf za to że zdajemy sobie relacje z przebiegu dnia. Nie wiem ale jakoś ta forma mi odpowiada wiem co u was sie dzieje a pisanie o takich pierodlkach mnie relaksuje. Nie ukrywam że nie mam teraz kontaktu z ludzmi siedzę glowniw w domu nie ma z kim zbytnio na codzien pogadać.
A fajnie mi słyszeć co u was jak dzień czasem pociesza fakt ze macie te same problemu i wasze porady jak sobie z nimi radzicie.
A właśnie nie pochwalilam się że patrzac dzis jak tam nasza dqujka ktora kilka dni temu sie przebiła, przy okazji nadal cala sie jeszcze niw przebila tylko środek zauwazylam ze 4 nam sie przebija! Serio w jednym miekscu już jeden kawalek sie przebił ależ ten ząb duży! Czyli ida nam zebiska i mamy dwa w trakcie przebijania. Nie wiem ile to potrwa ale cieszę sie ze coś sie ruszylo wszystko po jednej stronie. -
Ajrin
Piękny brzuszek. Super że ze zdrowiem Igusia lepiej i chodzi do żłobka.
Ale niefajna sytuacja na fb, ie wiem komu się chce robić takie jaja, przecież oszustwo i tak kiedyś wyjdzie na jaw.
Żabka
Oby szybko Wam się udało sprzedać auto i będzie kasa na wakacje.
Skali
Cieszę się że ćwiczenia pomogły Szymkowi.
U nas dzisiaj hardcore jedzeniowy bo przy obiedzie znowu histeria i Antoś w ogóle nie chciał jeść. Dopiero po godzinie się jakoś udało i zjadł ale z dużymi problemami. A później dopiero kolacja i niechętnie ale jakoś zjadł kaszkę.
-
nick nieaktualnyMy się usypiamy nie dał obejrzeć filmu do końca:-(
Chyba już zasnął nie ruszam......
Poczekam:-)
No u nas z jedzeniem dziś bardzo kiepsko ale coś tam zjadł.
Lubisia całego zjadł.
Kamcia biedna ty oby ta nocka była super i żebyś się wyspala
Marta ważne że coś zjadł nie chce to nie zawola jak zglodnieje.
Gorzej jak trzeba wyjść z dzieckiem a on nic nie zjadł wrrr
Ajrin super to się rozchulaly zebiska
Natka jak Amelka?
-
Ajrin Szymek ma 1 cala czwórkę i mega duży jest ten ząbek na szczęście u nas oprócz palca w buzi jest ok gdy tfu tfu
Dziś przyszedł gryzak logopedyczny jak narazie Szymek nie chce go wziąć do buzi wiec dupa ale będę próbować zobaczymy
Dziś też zauważyłam ze chodzi bardziej prosto wiecie już nie tak bardzo szeroko tę stopy ustawia
Dziewczyny pierwsze 4*S zaliczone dziś w komplecie Ale dziś nie rodze bo dyżur ma szczupłą młodą blondyna mogłoby by się to źle skończyć jutro ma dyżur mój doktorek A w środę mam wizytękamciaelcia, Natka-matka wariatka :), AJrin lubią tę wiadomość
-
Natka możesz sprecyzować te swoje przeczucia na ten tydzień co do mojej osoby ? Jak się macie z Amelka ?
Nie no dziś,byłam 4 razy siku boki tak mnie bola że już nie mam jak się ułożyć ślę nie marudze bo będzie na przekór siedziała dłużej baby są uparte
Dziś jeszcze mamy zestaw logopeda ćwiczenia masaż mam nadzieję że mróz trochę puści widziałam jakąś pogodę ze pod koniec tygodnia ma być plus 10 wiec można zwariować
Szyma jeszcze śpi zjadł ją też spróbuję Ale wątpię że się uda
-
Skali ja wczoraj i w nocy nie moglam sobie pozycji znalesc brzuch ciąży jak kamień.
M mi mówił, że nastepny tydzien ma byc właśnie do plus 15.
U nas w nocy póki co minus 15 a w dzień -10.
-
U nas noc spokojna dwie pobudki jedna po smoczek jedna sam zasnął. Ja nie spałam ponad 2 godziny bo siku potem brzuch i zgada nie dały spokoju.
-
nick nieaktualnyBrzuchatki współczuję.
U nas noc super za to bad ranem pobudka o 5:00:-(
Ale spał do 7:00
Obudziłam go zjadł troszkę kaszki, z córką miałam problem bo z łóżka nie chciała wstać aż mąż się obudził i mówi :" co będziesz szła na taki mróz z Robertem ja zawioze autem werke! " wow
Gębą mi się uśmiechnęła.
Zrobiłam nam śniadanie właśnie zjedliśmy a Robert daje czadu.
Podałam mu osanit trochę go uspokoi na jakiś czas bo jest nie do zniesienia.
Werka kolejne kapcie rozwaliła w przedszkolu kupowałam jej w tamtym tygodniu?
Paragon przepadł nie ma nigdzie.
Być może jutro z nami pojedzie bo ja mam chirurga jutro z tymi żylakami chce przy okazji rozejrzeć się a nawet kupić Robertowi jakieś buty to przy okazji jej bym kupiła znowu jakieś kapcie.