WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Amelka "dorobila" się spacerówki
w końcu się zdecydowaliśmy
Jak tylko złożyliśmy wszystko to nawet obiad w niej jadłaa położenie jej na drzemkę to był mały koszmar. kazała nam się wozić po całym domu
więc chyba się podoba
Nie przypatruje się tylko temu bałaganie z tyłu bo aż wstydWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2018, 10:20
kamciaelcia, żabka04, Pysiaczek89, Dariah, marta258 lubią tę wiadomość
-
Natka widać że sie podoba
A jak sie czujecie?
Skali jak wizyta?
-
Moje dziecko wie, że jutro będzie wazone
odchudza się
Pierogi nie
Najulubiensza zupa pomidorowa z gerbera nie
Danio 4łyżeczki
Nie mam dziś odrabiania więc i tak bylam twórczajednak zaraz wychodzę i niech mąż się wykaże (zakład ze parówki wygrają??)
Wstał z dobrym humorem, niedlugo miną nasze magiczne godziny od nurofenu wiec sie okaże co i jakale zęby dokuczaja nieźle
-
Skali a ile Szymek miał jak się urodził bo nie pamiętam.
A czasem ni woda Ci sie zatrzymala ja tak mialam 6 kilo w 2 tygosnie pod koniec z Igim. -
Szymek miał 2690 a na ip przed porodem 3200 niby Ale Pola już jest 2 tygodni starsza
Nie wiem wiecie o 11 ważenie po śniadaniu w ciuchach itd Ale też czuję że na buzu już spuchlam ale fakt jadłam dużo i słodkiego bo myślałam że pola więcej przybuerze a tu nie wiec wracam do swoich nawyków
Najgorzej ze minus 10 nie ma jak spacerować
-
U nas dzis dzien jedzenia! O losie uwielbiam te dni
Rano zjadł pół kajzerki z wedlina pomidorem i pol parówki.
Kazalam M uprzedzić pabie w żłobku że Igi zjadl w domu aby nie były zdziwione ze w żłobku sniadania nie zje a on zjadł cale w zlobku sniadanie!
Jadl caly dzien ladni dostał dwie porcje podwieczorku a w domu maruda i jeczybula. M sie pyta czy chce zupki ogorkowej tak.
Zjadł cała porcje M jadl placki ziemiaczano cukiniowe to zjadł od M bo piszczal ze tez chce wiwc dostal placka. Dałam druga porcje zupy zjadł i wolal o placka zjadł jeszcze pół placka.
Czyli po podwieczorku podwójnym zjadl 2 porcje zupy i poltora placka! Losie ja ttle nie zjadłam a brzuch mu wywalił ze M sie smieje ze mni przegoni
Serio tak dobrej kolacji ilościowo to moje dziecko nie zjadło chyba nigdy.Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Ajrin
Nic tylko się cieszyć!
Skali
Spokojnie, spokojniemąż ci trochę pomoże i ruszy
Ja 24 sierpnia byłam u gina, który stwierdził rozwarcie na chyba 1-2cm (z takim rozwarciem to ja chodziłam 4tyg prawie) ale, że Mela ułożona pośladków to kazał wstawić się następnego dnia na planowe cc, twierdząc, że na bank nic z tego jeszcze. A ja zgłosiłam się zgodnie z planem 25sierpnia rano bez skurczów a o 11:00 jak mnie podłączali do ich i ktg to miałam takie skurcze, że nawet całego oxy mi nie dali tylko zabrali na salę
Z porodem to jest tak, że niektóre chodzą z rozwarciem, bez czopu itd i nic nie postępuje a niektóre z długą szyjka mają po kilku godzinach pierwsze skurcze i poród.
Także nie łam się -
Skali,
Ok myśle ze Twoja dieta to nie wpłynie na Pole
Mam znajoma weganka ! 150 i 45 kg a urodziła synka 4500....
Tak wiec tego !
Nie martw się, Polcia nie będzie malutka a nawet jeśli to tez nic złego
Ja byłam 10 dni po terminie i ważyłam 27200, mój D tez nie całe 3 kg wiec gin nam od razu powiedział ze Zosia będzie mała
Natka,
Normalnie takiego pracownika to bym chciała mieć ...medal za lojalność i postawę !!!
A wózek widać ze się bardzo podoba Amelcehehhe
Ajrin,
Pięknie Igi zjadł dzisiaj !! Brawo !!!
A co do szczepień...my mamy zalęgło mmr (pewnie zrobie dopiero latem) i pneumokoki ostatnia dawka (nie wiem kiedy ja zrobimy)...tak wiec u nas tez szczepienia zaległe09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
My ze szczepiwn tylko zrobilismy 3 razy ta 6 w 1 nic innego nam sie nie udało.
Mamy zalegle pneumokoki, mmr, ospe, i kolejna dawke 6 w 1. -
No my jutro pneumokoki i 6w1 potem kilka lat przerwy.
ale najpierw się okaże czy w ogóle zaszczepimy. Wieczorem gorączka 38,5 i dostał nurofen. Wypil cala butle mm na raz-10 miarek. Obstawiam że szybko padnie. Oby noc lepsza. Bp ja wstaję przed 6-diabetolog wyjezdny-gin na 10 u mnie-od 12 szczepienie...
-
Natka
Od razu widać że Amelce podoba się nowy wózek.
A Ty nie myśl o pracy tylko się kuruj i odpoczywaj póki możesz.
Ajrin
Ale Igi pięknie jadł, pewnie lepiej się czuje i wrócił mu apetyt.
Skali
Pola pewnie będzie większa od Szymka bo już jest starsza. Teraz tylko pytanie kiedy zechce wyjść.
Kamcia
Kciuki za jutrzejsze Twoje wizyty i szczepienie Piotrusia.
U Antosia nadal z jedzeniem idealnie nie jest ale zagadywany i przy oglądaniu książeczek zje. Więc o tyle dobrze że coś je i że noce trochę lepsze, chociaż pojedyncze pobudki na smoczka są.
Ja ogólnie czuję się ok, tylko jak długo jestem na nogach to czuję zmęczenie i popołudniu sobie leżę. Nieraz brzuch twardnieje lub pobolewa więc łykam magnez i jest lepiej.
-
No właśnie ale ten czas leci