WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
u nas nocka bardzo dobra
malutki obudził sie około 3, ale pogadał sobie jakieś 15 min, nikt do niego nawet nie wchodził i zasnał, spał dziś do...8:30
ale coś cięzko się budził, tzn lezał, cos tam gadał i lezałposzłam do niego jakoś po 9
zjadł troche śniadanka i ma rewelacyjny humor
odespał wyjazd, teraz gosci i tatusia w domu...tak się zastanawiam, czy te mrozy nie miały jakiegoś wpływu na spanie? bo dzis odpuściły
ja od rana załatwiam sprawe bankową...ale mnie wkur...może uda się dziś załatwić, zawracają dupe, człowiek nie odbiera nieznanych numerów (a zwłaszcza widniejących w necie jako bankowe) i takie jaja!!! -
Haha Kamcia to nie skumalam.
M go z reguly mierzy jak stoi mówimy pokaz jaki duzy Igus jest on staje podnosie rece do góry i chwile tak stoi wtedy jest pomiarDodam że on lekko rece do gory podnoai i sie nie unosi na palcach ale jednak glowe trzyma wtedy w miare prosto nie garbiac sie i stojac kilka sekund.
Na lezaco nie ma jak Igi na plecach nie polezy. -
Kamcia
Wierze, ze Mikołaj wyjdzie w terminie, tak jak jego brat!
Marcel tez nie pokazuje jaki jest duzy, w ogole Marcel ma w nosie np pokazywanie zwierzątek w książeczce, co jest jakby standardem w jego wieku, No ale nie zmuszę go przecież. Rozumie bardzo duzo, az czasami z M jesteśmy w szoku, co on robi i jak ładnie kojarzy. Ja mam wrazenie, ze on po prostu robi, to na co ma ochotę i niestety zwierzątek nie chce pokazywać, tak samo jak części ciałaMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Pysiaczek89 wrote:Kamcia
Wierze, ze Mikołaj wyjdzie w terminie, tak jak jego brat!
Marcel tez nie pokazuje jaki jest duzy, w ogole Marcel ma w nosie np pokazywanie zwierzątek w książeczce, co jest jakby standardem w jego wieku, No ale nie zmuszę go przecież. Rozumie bardzo duzo, az czasami z M jesteśmy w szoku, co on robi i jak ładnie kojarzy. Ja mam wrazenie, ze on po prostu robi, to na co ma ochotę i niestety zwierzątek nie chce pokazywać, tak samo jak części ciała
u nas tak samow dodatku nie raz mam wrazenie ze nie pokaze bo nie a nie ze nie umie
odgłosy zwierzatek? kosmos! podanie reki innemy dziecku? phi! matka, sama sobie podawaj! nie wiem gdzie podziało sie nasze "pa pa",, przybijanie piatki???a buziaczki? daje tylko sobie w lustrze!
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitamy się i my na chwilę.
Robert jutro ma szczepienie.
Jest miejsce brak gili to wykorzystam.
Oby poszło sprawnie.
Robert dziś od rana chodzi na nogach rzadko korzysta na czworaka.
Matka go dziś obudziła rano aż mąż warczal że synka obudziłam
Skali powiem Ci ze ci nie powiem czy dłużej czy krócej się obkurczala bo ja jechałam na lekach codziennie.
Po pierwszym porodzie w domu nawet czułam więc stawiam że po pierwszym porodzie jest gorzej.
Fajnie ze się rozkrecilo.
Spokojnie Szymek potrzebuje też czasu.
Adrian, dariah zdrówka dla waszych dzieci.
Marta czekamy na wieści.
Pysiaczku wszystkie Wasze ciąże rosną tak szybko że szok.
Zaraz się wszystkie wypakujecie!
Czyt o swojej porze.
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
Pysiaczku my tu wszystkie będziemy trzymać kciuki aby poczekał do terminu
Ja mam dziś strasznego lenia nic mi się nie chce chyba z niewyspania gdzie ten syndrom wicia gniazda wrrr.Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
Kamcia
To Marcel podobnie widze do Piotrusia i tez wlasnie, on czegos nie robi, bo nie, a nie, ze nie potrafi... uparciuszkito samo z przybijanie piątki, jak mowie daj mi buzi, to wrecz sie odwraca i ucieka
papa zrobi, jak ma humorek odpowiedni
kamciaelcia lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Hehe a co tam będą chłopaki robić na zawołanie.
U nas od kilku dni największa radocha jak Igi coś komuś przynosi jeny jak on się cieszy serio śmieje się aż boki zrywać bo podał mamie wodę albo panią w żłobku pampersy.
Potrafi tak każdemu zanosić. Jak byliśmy u dziadków to przywieźliśmy kilka rzeczy to zanosił Iguś a to babci a to dziadkowi no serio największe szczęście.Pysiaczek89, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
Pysiaczek
Miki na pewno poczeka do swojego terminu i dopiero wtedy wyjdzie.
Skali
Super że jesteście już w domu, a Szymek na pewno przyzwyczai się do Poli i płaczu, niedługo będzie lepiej.
Dzisiaj Antoś znowu obudził się wcześniej bo już o 6:30, zrobił taką histerię przy śniadaniu że zjadł tylko 2 łyżeczki kaszki. Spróbowaliśmy później i zjadł wszystko ale oczywiście musiał być zabawiany tym razem moimi naszyjnikami i bransoletkami.
Byliśmy też na ostatniej rehabilitacji, są postępy, mamy nadal masować stopy po kąpieli, zapisać na basen a w czerwcu kontrola.
Zaraz zjemy obiad a na 15:30 jedziemy na połówkowe. Dziękujemy za kciuki. Dam znać pokamciaelcia, Pysiaczek89, Dariah, AJrin, Natka-matka wariatka :), żabka04 lubią tę wiadomość
-
Marta jak tam?
Ja dziś już praktycznie dopakowalam w pelni torby.
Ale i zlozylam zamowienie na troche ciuszkow 56 i 62. Niby wszystko po Igim mam jednak jakoś mało mi tego
Domowilam po spioszku kaftaniku bo w szpitalu wymagaja a w sumie tego z Igim nie uzywalam i mam tylko jedna sztukę.
No i jakies polspiochy a przy okazji tez fajna koszule na krótki rekaw do karmienia z Igim mam same prawie na długi rękaw.
Jeszcze jakies krakersy suchary dokupie i ciastka. -
My już po połówkowym, wyszło wszystko ok, doktor potwierdził dziewczynkę, waży 304 g, wszystkie narządy prawidłowe, łożysko też więc wielka ulga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2018, 13:40
kamciaelcia, AJrin, Pysiaczek89, żabka04, Natka-matka wariatka :), Dariah, Skali89 lubią tę wiadomość
-
Natalka buziaka daje mamie
Gratulacje i super że wszystko okmarta258 lubi tę wiadomość
-
Mąż od 40 min próbuje uśpić Igusia o losie co tam sie dzieje jakie moje dziecko to gadula!
No i dziś znowu pobił rekordy jedzeniowe.
Dwie miski zupy i dwa nalesniki! Juz mu butli nie daliśmy bo to była kolacja
W żłobku też ladnie jadł i ponoć wszystkie ogórki kiszone dzieciaka z kanapek zgarnął i zjadł. -
nick nieaktualnyMarta gratuluję pięknej zdrowej Natalii
Ajrin o losie jak ładnie je Igus.
Robert jest wszędzie!
Miłego wieczoru.
Ja muszę dziś z mężem pogadać wiec się żegnam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2018, 09:29
Natka-matka wariatka :), Pysiaczek89, kamciaelcia, marta258, Skali89 lubią tę wiadomość
-
Ja juz po korepetycjach i po kolacji
Zośka juz spiciekawe ile milionów razy będzie się dziś j budzic...
Marta,
Gratulacje Natalkipiękne zdjecie ! Najważniejsze ze wszystko jest dobrze i dzidzia zdrowa
Ajrin,
Ale Igus ma apetyt !! Superniech tak trzymam
Żabka,
Jakub słodki Roberciki jak sie ładnie bawi
Oj brzmi poważnie ta rozmowa z mezem !! Mam nadzieje ze wszytskobok ??!
Kamcia, Natka
Co u Was ? Milczycie....
Skali,
Jak tam Pola ? Wsyztskobodbrze ?
Co do obkurczania to powiem szczerze żeby ja w ogóle tego nie pamietam i nie pamiętam aby to bulo bolesnej wiec nie podpowiemy nic ;( ale pameiagm ze na szkole rodzenia mamy mówili że kp wzmacnia oblurczanie i może byc bolesne...tyle tylko pamietam...marta258, żabka04 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dziękuję dziewczyny za kciuki, mają moc
Żabka
Roberta po prostu wszystko interesuje i chce się bawić wszystkim naraz
U nas jedzeniowo problem bo Antoś nie chce jeść jak nie jest zabawiany i zagadywany, po prostu robi histerię w krzesełku. Przed kolacją muszę mieć naszykowane książeczki i pokazywać mu owoce i warzywa. A właściwie to on pokazuje w książeczce a ja mu wyciągam z lodówki i pokazuje prawdziweDariah lubi tę wiadomość