WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mierze mu stopę najczęściej jak stoi odmierzam na kartce. A co kilka dni zawsze odwracam buta i sprawdzam do stopy orientacyjnie widać ile luzu zostało. No i póki co się nie zmienia.
-
Dziewczyny dzięki wielkie
Czyli zmierzę jej dziś jeszcze raz stopki j coś zamówię
Mamy papcie z Renbuta rozmiar 20 i jeszcze ma sporo luzu.. a na Limango są Geoxy ale rozmiar 21 ich czyli chyba 14 cm wiec boje się ze będą za duże. Ale z drugiej strony zanim zacznie nosić to jeszcze z mówiąc minie myśle wiec moe jej urośnie trochę stopa??
No i chciałam od razu na lato zamówić ale bo to wiadomo jak jej będzie rosnąć stopa?
Ja się zawsze boje zamawiać z neta butów a do tego na przód bo boje się ze nagle dzieciak wyskoczy i będzie za małe zanim sezon przyjdzie09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
No a z newsow to D odebrał Zosię ze żłobka wcześniej bo miała 38C! Brawo...
Wiec jutro biorę urlop żeby z nią zostać w domu...
Potem zobaczymy.
Ehhh09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Kamcia
Tak tak pamietam ze wózek na Limango
Zamówiłam buciki dla Zosii zaraz chyba jeszcze domówkę balerinki na wesele
ale tylko rozmair 20 jest a nie wiem czy będzie Ok..nie znam tej firmy Doremi...nie wiem jaka ma rozmiarówkę
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah współczuję u nas po drzemce w żłobku temparatury brak panie mówią, że Igus ladnie jadl bawił się nie kaszle jak chcemy to jutro jak najbardziej może przyjść jesli nie będzie temperatury.
No ale ja go chyba na te kilka dni przetrzymam nie wiem co z czwartkiem bo musze zrobic badania i to kiniecznie najpóźniej do czwartku.
Morfologie mocz i GBS i reszte do porodu. Za tydzien w piatek wizyta i chce miwc wszyatkiw wyniki aby już finalnie podjac decyzje co i jak. -
No h nas wlansie tez cały dzień się pięknie bawiła j jadła i humor super dopiero koło 15 dostała tempaeratury...
Eh zobaczymy.
Już w łóżku jest ale kaszle
Nicka będzie kolorowa !!!
-
Zamówiłam jej tez baleriny...na wesele...zobaczymy co z rozmiarem jak je przyślą...bo w sumie jeszcze 2 miesiące..mam nadzieje ze będą dobre bo ki się baaaaardzo podobają
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
No mnie jedne urzekły hehe
I miałaby taki sam kolor (prawie) jak jaa do tego są śliczne
Tylko rozmair 20....ale do tego tylko cieniutkie rajstopki..a nie skarpety wiec tez więcej miejsca
Tak sobie tłumacze hehekamciaelcia, Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
-
Ajrin, Dariah
Zdrówka dla Waszych dzieciaczków.
U nas dzisiaj spokojny dzień, chociaż pobudka już o 6 i Antoś radosny i wyspany. Pogoda zdecydowanie lepsza bo temp na plusie i słoneczko więc mały zaliczył spacer i plac zabaw. Obiad został z wczoraj więc nie było gotowania i taki dzień lenia
Jutro czeka nas intensywny dzień bo najpierw rano ostatnia rehabilitacja Antosia, później szybko do domu na drugie śniadanie i drzemkę. Ugotować obiad i oczywiście zjeść a zaraz po jedziemy wszyscy na moje usg połówkowe. Trzymajcie kciukiPysiaczek89, AJrin, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
My w domku jesteśmy jest kolorowo jak Pola płacze to Szymek płacze ogólnie na początku jakby nie zauważam ale im dłużej tym bardziej jest zainteresowany była położna był z mama moja w kuchni jadł to tak okropnie płakał także będzie wesoło narazie głównie kocha tatusia ale za mama już też po mały zaczyna płakać
Jak narazie Pola budzi się na jedzenie je z piersi karmię na żądanie walczę z nawalem najgorzej jednak znoszę kurczę macicy i sprawy związane z kroczem liczę ze z każdym dniem będzie coraz lepiej
-
Marta kciuki będą daj znać po
Ja też dziś dzień lenia z gotowanie poprosilam M aby kipil kebaba haha
A tak serio niet rozmrozilam mięsa i nie było z czego robić.
Skali super ze w domu walcz z nawalem. Mi pomogla kapusta i zimne oklady po każdym karmieniu. Słyszałam teorie ze w 2 ciąży obkurczanie macicy bardziej boli jeszcze kilka dni i będzie lepiej. Nawał zniknie macica i krocze odpuszcza.
Jeny tej reakcji starszaka najbardziej się boje z czasem pewnie Szymek będzie próbował rozweselic siostre kiedy płacze na razie pewnie nie ogarnia jeszcze.
Igi jak coś robie to podchodzi i łapie mnie za palec i ciagnie aby isc z nim jak sie nie pójdzie to histeria. Dziś wpadl w taka histerie o to że ryczal z 10 min az zwymiotowalBoje sie tego najbardziej, ze ja tu bede karmic a Igi takie cyrki odstawiac będzie.
-
U nas nocka średnio - spałam z Zosia bo się zemsto budziła wiec nie chciało musi ir wstawać ciagle...
Temperatura Ok, rano 37,2...zobaczymy potem
Zamykam te piekielna stronę Limango bo od rana zamówiłam jesCze dwie pary butów...dla Zośki oczywiście...
Jak przyjdą po pokażezbankrutować można !!!!!!
Skali,
Siper że już w domkuSzymek na początku na pewno będzie zazdrosny ale tez ciekawy nowego członka rodziny
Wszytskobsie ułoży
Cieszę się ze Pola ładnie je j ze masz pokarmAJrin, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
Natka jak u was co lekrz powiedział?
-
U nas nocka dobra Igi kolo 1 szukal smoczka i musialam wstać potem spał koko 5 znowu cos poplakal postekal przykrylam spał dalej.
Widać, ze nurofen na noc chyba pomógł pewni ostatnie nocki zęby dokuczaly. Temperatury nie ma wstal z usmiechem i humorem od ucha do ucha. M stwierdził, że niech jedzie do zlobka i tak na dwór dziś nie wyjdą. Wiec rano podalam syrop na kaszel ale kaszlu u nas póki co nie ma. Zrobilam inhalacje odciagnelismy katar ale tak naprawdę prawie nie ma kataru wyleciał to co zakropilam z.soli morskiej.
Więc Igi pojechał do żłobka albo sie pogorszy albo stan będzie jaki jest. No temparatury nie ma i oby nie było.
Więc ja biorę sie za ogarnianie szafy co by dopełnić wyprawkę.Dariah lubi tę wiadomość
-
Skali
Super, ze w domku i swietnie, ze masz pokarm i Malutka jeja tez miałam okropny nawał z Marcelem, dramat to był, tylko laktator mnie ratował, a skurcze tez wspominam złe, pamietam przez pierwsze dni brałam paracetamol, bo inaczej sie nie dało.
Ja byłam wczoraj u gina, sprawdzała szyjke i niby bez zmian, tylko martwi mnie to, ze mowi, ze ta szyjka jest miękka
Ale mowi, ze mam nie panikować, lezec i odpoczywać... na następna wizyte mam wziac pessar i mysle, ze chyba go założymy, bo jednak dzidziuś rośnie i coraz bardziej napiera na szyjke... jak ja bym chciała chociaz maj
Marta
Daj koniecznie znać po połówkowych, ale ta Twoja ciaza szybko leci, moja sie wlecze
Dziewczyny z chorymi Maluszkami, trzymajcie sie, oby dzieciaczki szybko wyzdrowiały!Marcelek ❤️❤️
Mikuś