WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas jedzeniem różnie...jak je sama to jest super bo się nie nudzi, ma zajecie i jest zadowolona z en je sama
Ale jak np bien jest w krzesełku i jej sie zapytam : chcesz banana? To nie pójdzie do krzeslka tylko bab swój fotelik. Tam usiądzie jak kreolwna i tam trzebaby ja karmicale odpokac histerii o rób nie a, je ładnie, je sama teraz, wiec jest dobrze
Jedynie to mamy nala kuchjje wiec ma dużo rzeczy w zasięgu ręki wiec covchwila sie kręcić i chce to i to i tamto i banana bo widzi banana albo chleb bo widzi chleb a taka n prawdę to wszytako skubnie i tyle
Ale Ok - nie narzekam ! Ban prawdę ładnie j je09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Zoska pisze spóźniony list do Mikołaja
Już nie pamietam czy to wstawialam czy nie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2018, 20:14
kamciaelcia, Pysiaczek89, Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Chwila ciszy w domu...matka tylko pranie szykowala.na pewno wszystko do dna wywali...ach, najgorsza robota ciężarnej-zbieranie z podłogi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2018, 20:48
Dariah, Pysiaczek89, Natka-matka wariatka :), żabka04, AJrin, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWazymy 10,300 nie mierzyli bo Robert wpadł w histerie.
Nie dość że wstał o 6:00 usnal w drodze do przychodni spał 15min? Obudziłam go na wizytę i tylko zobaczył doktora to się rozdarl.
Więc szczepienie było ekspres i trzymalysmy go we trzy bo tak się rzucał.
Wracamy do domu.
Mam nadzieję że usnie pochodzę z godzinę i odbiorę córkę.
Jak nie będzie miał gorączki to pojadę z nimi na zajęcia gimnastyczne.Natka-matka wariatka :), kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
A mu byłyśmy dziś u pediatry - dała Zosi antybiotyk na 7 dni bo jak powiedziała "kaszle oskrzelowo" wiec się zapytałam czy ma zapalenia oskrzeli a o a na to"nie nie w oskrzelach czysto ale ma gardło czerwone wiec żeby nie zeszło na oskrzel damy antybiotyk" !
Jeblam na ziemie ...przepraszam...
Ale poprostu ręce mi opadły.
Na 17:30 idziemy do innego pediatry prywatnie niech się tez wypowie.
Nie będę jej dawać antybiotyku tylko dlatego ze ma czerwone gardło....
Brak słów !
Aa żeby było ciekawie wracając byłam w sklepie i potem zgubiłam kartę...chodziłam 4 razy te trasa , byłam w sklepie i nic..
Wiec zDzownilamdo banku aby zablokować kartę ale ktoś ja znalazł o zablokkwal 15 min przede mną !!! Jeszcze istnieje uczciwi ludzie...a ja mam pay pass wiec open bar !!!!Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Dariah o losie co za pediatra!
Czerwone gardło i antybiotyk. My mieliśmy ostry kaszel gardło ucho wysiekowe a lekarz nie sugerował antybiotyku.
My dajemy Argentin T na gardło jak coś.
Ale Zosia to chyba wypracowanie pisalaSlodka jest.
Kamcia och jak ja to znam dziś dorwal się do kartonu który przywieźli moi rodzice stare resoraki mjego brata. O losie dziecka nie było i pewnie długo by jeszcze nie było ale trzeba do żłobka i płacz jetchal z 2 resorakami w ręku -
Ja wróciłam do domu pojechalam rano z M i Igim podrzucili mnie na pociag i pojechalam do centym pobrali mi 5 fiolek krwi i 3 wymazy
plus mocz.
Poszłam później polazic po sklepach i na kawe wróciłam do domu i za godzine ide do fryzjera
No i wracajac wchodze na peron a tam mój pociąg wjeżdża ja biegiem haha serio usmialy byście się ale to było cos ale w stylu bieg pingwina do pociąguale udało się.
Wiec czekam na wyniki ostatnie morfologie mialam w listopadzie! Potem zaczelam chorować i nie było sensu robić. -
Kamcia
Jaki niewinny PiotruśAntoś też tak robi z praniem czyli rzuca na podłogę i muszę zbierać. Właśnie dzisiaj wstawiłam 2 prania ale wieszałam jak mały spał.
Daraih
Słodka Zosia.
A pediatra jakiś dziwny że od razu antybiotyk, lepiej sprawdź u innego.
Żabka
Ładna waga Roberta. Dobrze że już szczepienie załatwione, teraz trochę spokoju.
Ajrin
Trzymam kciuki za dobre wyniki. Udanego wyjścia do fryzjera.
U nas noc spokojna, Antoś rano grzeczny, nawet ładnie zjadł śniadanie. Oby tak było do końca dnia bo cały dzień jestem sama a mąż będzie w domu dopiero wieczorem. Zaraz muszę budzić Antosia z drzemki bo śpi ponad 2h a tu obiad czeka
-
Pranie praniem. Też wyrzucal. I skatpetki. Potem czapki. Ale na zdjęciu dopadł górę ubranek Patryczka
te do prasowania hihi
Spał godzinę
No trudno
My to nawet po odrabianiu.ale chłopiec przyszedł wcześniej i prZerwał jedzonko piotrusia. Zjadł tylko 1 pieroga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2018, 14:55
-
No dziwny pediatra dziwny...dlatego do niej nigdy nie chodzimy ale dziś nie było wyściskać bo nasz prywatny nieobecny
śle tylko się przekonałam ze bezsensi do niej iść
Argentin T mówiszmuszę kupić w takim razie
Zobaczymy co powie ten wieczorem bo to tez nie nasz...
Ehhh
Kamcia,
Cudowny Piotruś !!!te oczy !!!
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamciu bardzo dziękuję za foto Peterka
Aż mi się buzia śmieje do telefonu.
Mówiłam że będzie omnaimmmm
Bardzo się cieszę że pierożki smakują.
Buziaki dla Piotrusia i smyrasek dla Patryczka.
Dariah nie dawaj antybiotyku kuruj ja domowymi sposobami.
W aptece napewno coś Ci doradza.
Bez przesady.
My już na zajęciach.
Robert ładnie zjadł golabka że mną potem zagryzl ciastkami swoimi a potem dałam mu spaghetti.
Gorączki nie ma.
Więc zapakowalam go do auta i pojechaliśmy po córkę do przedszkola i jechaliśmy na zajęcia po drodze nam usnal dobrze ze wózek wzięłam że sobą.
Także matka ma godzinę laby
Brakuje mi kawy!
Przyjedziemy to ich wykapie.
Kamciu będzie dobrze jutro na szczepieniu.
Daj znać po wizycie.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Tantum verde tez podawalismy Igusiowi.
Kamcia śliczny jest Peter seriilo jak z obrazka.
Matka już po fryzjerze szybkie podciecie jestem zadowolona.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a2f422be3377.pngkamciaelcia, Dariah, Skali89, żabka04, Natka-matka wariatka :), marta258, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość