WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ajrin
Niezły asortyment
Jaki majatrkw tych butach
U nas 3 pary za małe, 3 w domu i 3 w drodze, tylko sandalow brak bo kalosze nie prZemawiają do mniezaraz bedzie kurier
I był kurier
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6bd784dae868.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2018, 10:40
żabka04, Natka-matka wariatka :), AJrin, Dariah, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś i jutro też popołudniu w domu sama.
Nie lubię jak D ma popoludniowki. Podziwiam mamy, które są same np z dwójką lub trójka dzieci. Ja latam z jęzorem a gdzie takie z większą liczbą dzieci
My dziś będziemy mieć szare kluski, dawno nie jadłam a i pomysłu na obiad nie ma.
Ja z butów muszę Meli kupić adidaski, baleriny i sandałki i będzie oki.
Chociaż coś tam mam na strychu z adidaski ale nie wiem czy nie będą za małe lub za duże. Muszę tam iść i poszukać a szczerze tam jest taki syf, taki bałagan, że na sama myśl mnie mierzi. -
nick nieaktualny
-
Do mnie dzwonili ze żłobka niestety zapowiada sie ze cos jednak sie dzieje bo ma lekka temperature.
Do drzemki zostanie w żłobku ale po drzemce pewnie do domu i zostanie ze mna na kilka dni.
Katar.
T 37,5
Stan ogólny dobry.Skóra -na tułowiu blada drobna wysypka grudkowa-niecharakterystyczna. Otoskopowo bł.
bębenkowe UP-zaczerwienione, UL-prawidłowe. Gardło różowe,wydzielina sluzowa na tylnej ścianie . Nos
obturacja. Węzły podżuchwowe poj. drobne,szyjne,karkowe niepowiększone. Szmer pęcherzykowy prawidłowy,
udzielone furczenia. ASM 98/min. tony średniogłośne,czyste.
Rozpoznanie ICD-10: J06,H65
Rozpoznanie kliniczne: Ostre zakażenie górnych dróg oddechowych o umiejscowieniu mnogim lub nieokreślonym,
Nieropne zapalenie ucha środkowego
Zalecenia:
Sambucol Baby 2x1 szszetka
Flavamed 2x 2,5 ml do godz. 17 j
Isonasin septo 2x 1/2 amp. do inhalacji.
przez 7 dni
Nurofen Forte (200mg/5ml)
3x3ml
przez 3 dni
w razie braku poprawy kontrola za 4 dni
w razie T 38,5 i więcej przez 48 godz. lub wymiotów - kontrola lekarska
pobyt w domu -
Dariah zaraz Ci wrzuce fotki bo dziś robiłam właśnie porównanie Lidl Geox i właśnie renbut.
-
Igi nosi renbut rozmiar 21 a lidl i geoxy 20.
Tu porownanie tych 3 ale w rozmiarze 21 lidl i geox a renbut 22
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f6f464001013.jpg
Lidl i geox bardzo podobnie wypadaja.
Ale lidl vs renbut już zdecydowanie inaczej
Renbut 22 vs lidl 21.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6351bcae0d8a.jpg -
a nasze renbuty były takie same jak lidl przy czym lidl grubsza podeszwa więc uznaje, że lidl najmniejsze, potem renbut a geoxy największe
jednak ogólnie stwierdzam że bardzo podobne
ja niestety nie mam tak do porównania bo lidl i renbuty 21, geoxy 23 i 24 oraz lidl 25 -
DLa mnie Geox i lidl mega podobnie ale to modele z grubsza podeszwą i bardziej zimowe niby. No i Lidl pewnie zależy od modeli kto inny produkuje więc może byc i inna rozmiarówka. Renbut mamy półbuty ale jednak jak sprawdzałam rozpiskę to Geoxy właśnie 20 odpowiada renbut 21:
Ale to info z neta o długości wkładki.
Geox
20 13,4
Renbut:
ROZMIAR 21 - DŁUGOŚĆ WKŁADKI 13,20
-
Kamcia bo ja mam ciągle schizę ze ma małe buty Igusiowi zakładam
Wiec często robię sprawdzenie stopy no ale nadal 20 jest ok. A ze ktoś akurat pytał o rozmiar a mam akurat na stanie to czemu nie cyknąć fotki jeśli komuś ma być pomocne.
No i właśnie mnie dziwi, że Igi dalej w 20 śmiga? Trochę to dziwne w miesiąc urósł 1 cm ma teraz 81,5cm wzrostu a stopa stoi 4 miesiące. Więc albo na dniach urośnie albo po prostu po mamie będzie miał małą stopę, czego mu jako facetowi nie życzę
Igi jeszcze śpi w żłobku zobaczymy jak temp jak się obudzi. Jak coś to będę szła go odebrać jeśli będzie ok to M wracając o 16 odbierze.
A jutro i kilka dni pewnie zostanie w domu aby nic gorszego się nie przypałętało.