X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2018, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My się usypiamy.
    Za nim usnie musi obejść wszystkie rejony, wypić cała butle picia, wyrzucić wszystkie swoje miski za łóżko i się dopiero polozy.

Właśnie mąż dostał opr bo sprząta piłki z basenu kopiac je pod drzwiami czujecie?! Robert leży na poduszce a ten kopie i co wstał idzie do taty plikami się bawić wrrrrr

Skali oczywiście że trzymam kciuki za szybki powrót do domu.
    A pod światło nie wydawała ci się żółta?
    Ja uważam że jeśli ma mieć zoltaczke to lepiej żeby dostała w szpitalu dwa dni naświetlania i pojdziecie do domu niż ma dostać w domu i znowu po szpitalach się tluc.
    Bądź dobrej myśli kochana.
    No ładnie mleczarnie rozkrecila ci.
    Ale to dobrze nie?

Kamcia no Peter wymiata ten jego uśmiech a spojrzenie bije kochana.
    Jaka on ma urodę!!!!!
    Ojjjjj będzie czarowal oczami będzie te biedne dziewczyny hihi
    Żartuje.
    Mi aż się gęba śmieje jak go widzę.
    Ma coś w sobie:-)

No to raczej o 22 pójdzie spać bo chodzi i piszczy po mieszkaniu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2018, 21:29

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• AJrin Autorytet

Wysłany: 4 marca 2018, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdyby nie Zabki wpis bym przegapila fotki Petera losie jaki on ma fajny fryz w sensie włoski :) z tego co wiem Kamcia t chyba po Tobie takie bujne.
    Ja właśnie musze sie umówić do fryzjera i mam zagwozdke. Bo jesli chce pojechać do znanego salonu to nie ma kiedy autem bo M do pracy później Igusia odbiera. W ciagu dnia bym musiala jechac autobusem dobre 30 min aby tam sie dostać. Mam fryzjera 140m od domu może warto przetestowac nowego?
    Chyba tak.zrobie bo chce tylko podciac wlosy sa już mega dlugie a po porodzie nie bedzie czasu i krótsze szybciej ogarne jak zaczna wypadać.
    Zabka u nas dziś Igi 40 min usypial i to M musial sie kolo niego położyć inaczej płakał. A jak tylko nie czuł że jest obok to zaraz glowa w gore wiec M mówi ze musial go trzymać za rękę aby leżał. Ostatnie 3 noce byly tragiczne a dzisiaj nie lepiej się zapowiada.

kamciaelcia lubi tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2018, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ma te włosy , ma :) pierwsze podcięcie jak miał jakieś 9m :)
    szkoda , ze skończyło się wczoraj z takim płaczem i histerią bo...bo maszynka do włosów...i jak juz tylko panią zobaczył to krzyk, szwagierka az wyszla, bo było przykro, mąż małego nie mógł utrzymać...dotykanie po główce nie przeszkadzało, ale sprawdzał malutki kto co robi, tyłem do lustra sie działo
    a pomysleć zę z takim uśmiechem usiadł :) i miał przeciez pelerynkę :) i tableta od nich dostał :) krzyk jakich mało :) fryzurka troszkę niedorobiona ;) ale na wiosne jeszcze spróbujemy irokezika???
    ajrin
    ja to wolę sprawdzonych fryzjerow nawet do podcięcia

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2018, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój już w łóżku leży.
    Ajrin bądź dobrej myśli będzie super noc i tego wam życzę.
    Pewnie ze idź tu przecież odrosna.
    Ja patrze na swoje kudly to aż mi się nie dobrze robi.
    Są już strasznie długie nie mogę się doczekać kiedy pójdę na metamorfozę do nowego fryzjera (gość brał udział w programie) robi cuda z włosów ma rękę.
    Ale plan jest na wakacje?
    Kiedy to Robert da mi ogarnąć rano włosy bo ciężko z nim. Wstawać szybciej mi się nie chce.

Kamcia a powiedz mi jak to wygląda jak wchodzicie do fryzjera?
    Wlaczasz jakąś bajkę przed wejściem do fryzjera czy jak usiądzie na kolanach i fryzjer odczeka chwilkę?
    Ja musze zrobić podejście ale szczerze czekam aż będzie ocieplenie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2018, 21:49

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2018, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chodzimy do fryzjera w galerii "fryzjerek" mają takie siedzonka samochodziki dla małych dzieci i fotele dla starszych/dorosłych, sa tablety z piosenkami dla dzieci, w samochodziku udało się za pierwszym razem, za drugim juz było źle-dalo radę na rękach u taty, za trzecim (wczoraj) ani samochodzik, ani ręce...ale fryzjerka w ogóle chciała jak na ręce-to na fotelu...więc mąz usiadł na tym fotelu...wszyscy byli we włosach :D

żabka04 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 4 marca 2018, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia ja wlasnie nie mam jakos sprawdzonego fryzjera. Ostatnie 4 razy co bylam to kazdy inny fryzjer. Calkiem ostatnio wszyscy chodzimy do salonu ktory kupila nasza sąsiadka znajoma rodziny M. Trzymaja sie blisko od dobrych kilku lat a teraz my mieszkamy prawie segment w segment. Więc M tam chodzi z Igim tez byliśmy i ja raz też 6 miesiecy temu bylam. Jak czytam opinie to maja super a ja do włosów podchodze ze odrosną i tak przy dziecku chodzę w spietych non stop.
    Bardziej mi głupio ze wzgledu na sasiadke bo bardzo ich lubie byli nawet na naszym weselu no i jej mąż wlasnie stracił prace wiec glupio nie dac zarobić praktycznie roszinie?
    Ale mam dylematy o losie zaraz sama sie w dupe kopne za te smety. Przedzwonie najpier do tych znajomych jak z terminami jak beda mieli cos na piątek to M.szybciej w domu i dam rade autem skoczyć. Jak nie to będę testować nowego fryzjera bo.to 140m od domu więc nawet pogoda mi nie straszna a opinie maja super ceny troche wysokie ale ze wzgledu na kosmetyki.ktore stosują to górna półka.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2018, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ajrin
    nie ma to jak rozumowanie cięzarnej :D

żabka04 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2018, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin ja też mam sąsiadka fryzjerke i salon ma obok naszego bloku.
    Byłam dwa razy u niej?
    Czasami mam wrażenie że jak mnie widzi to patrzy jak mam włosy zrobione.
    Przestałam do niej chodzić bo uważam że jest staroswiecka i ona nie akceptuje np ombre.
    Skrytykowala moja fryzjerke co mi fajnie włosy zrobiła i ja tak chciałam.
    Myślę jakąś zacofana mówi że włosy się fabułę na jeden kolor.
    Więc babka mi zvrzydla.
    A teraz znalazłam nowego hihi

Nie przejmuj się tam gdzie miejsce będzie to tam jedz a jak ci się nie chce to idź najbliżej.
    Smecic możesz my słuchamy hihi

Kamcia racja :-)

Robert śpi huraaaaa idę też i ja.
    Dobrej nocki cioteczki.

• marta258 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2018, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali
    Trzymam kciuki żeby Pola nie miała żółtaczki. Ładnie rozkręciła laktację, teraz nie musisz się martwić karmieniem.

Kamcia
    Piotruś jak zawsze przystojniak.

Żabka
    trafiłaś super okazję z bucikami dla Roberta. My też musimy kupić jakieś wiosenne.

kamciaelcia, żabka04 lubią tę wiadomość

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2018, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozkręcić rozkrecila tylko teraz jak się obudzi to je 2 minuty. Musiałam odciagac do ulgi z jednej piersi także chyba muszę szukać liści kapusty

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 5 marca 2018, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się
    Amelka zaprowadzona do żłobka. Panie mówiły, że w trakcie jej nieobecności mieli znów pogrom: do żłobka chodziło kilka dzieci. 3maluchy były nawet w szpitalu :( masakra.
    Teraz tylko trzymać kciuki by mi nie dzwonili, że mam ją odebrać bo jeszcze ma troszkę kaszlu i smarki (ale ma tak napuchnięte dziaselka od tych trójek, że szok).
    A właśnie, które trójki wychodzą wcześniej? Dolne czy górne?

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 marca 2018, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas trójki na raz. Pierwsza gorna się przebiła potem dolna, dolna, górna. I ta pierwsza duża ostatnia malutka. Bo nawet całe czwórki jeszcze nie wyszły. Ale zebowo znosnie. Gorzej z apetytem od 4 dni

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 marca 2018, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i u nas noc idealna. Wstał o 7:20

Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2018, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Robert wstał o 8:00!
    Nocka ok tylko że mną problem znowu w dodatku zamieniłem sobie jednego jaska i wszystko było nie tak ale dotrwalam do rana.
    Córka w domu bo tak ładnie prosiła że chce zostać i co? Żałuję nagle coś ja ugryzło, chodzi naburmuszona i śniadania nie chce jeść wymyśla że zjadlaby to czy tamto a co jak jej wyleci z kanapki etc.
    Wrrrr
    Jutro biegiem poleci do przedszkola :-)

No nic pojadę do firmy od kablówki załatwić podłączenie do tv w małym pokoju i trzeba podpisać nową umowę ale będę walczyć żeby sprzęt wymienili bo już 5 lat go mamy.

Natka kciuki zacisniete.
    Będzie dobrze i wróci Amelka pi południu.
    Odpoczywaj.
    Dziś masz lekarza tak? Dobrze pamiętam?
    Nie wiem jak to z tymi trojkami bo sama was pytałam nie dawno :-(
    U nas Góra napuchnieta i gulki są na miejscach trojek.

Wysłany: 5 marca 2018, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia
    Dzięki za info w sprawie trójek.
    U nas górne są tak napuchnięte już od dobrego tygodnia, że mam wrażenie jakby miały zaraz eksplodować. Śliny dużo, dłonie ciągle w buzi, w nocy budzi się z krzykiem.
    Dolne zaś są czerwone, lekko opuchnięte ale ja raza jak dotykam to aż odskakuje i tak się zastanawiałam, które wcześniej wychodzą.

Zabka
    Masz rację, jutro Werka do przedszkola i bajo-bajo. Tam wydzielać z jedzeniem chyba nie będzie, co? Ciężki ma ten charakterek s taki anioł z urody :)

5v79kzu.png

Wysłany: 5 marca 2018, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, mam dziś lekarza na 13:40. Trzymajcie kciuki by było już lepiej.
    Nawet nie wiecie jak ja już chce do pracy. Mam dość tego siedzenia w domu.
    Wiem, wiem, gdybym nie chodziła tyle chora to by tej sytuacji nie było. Wiem, jestem nieodpowiedzialna ale co zrobić jak człowiek chce mieć przepracowane 3mies ciągiem i sumienie ma do dupy, bo go zre, że inni pracują za mnie a ja siedzę. Taki typ człowieka ze mnie jest.
    Normalnie: matka wariatka ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2018, 09:11

5v79kzu.png

• AJrin Autorytet

Wysłany: 5 marca 2018, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka zrobilam przegląd i oto fotka letnich.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/90298966b033.jpg
    No i prosze sie ni śmiać ale ja coś mam z butami i głowa tu cala kolekcja.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb8e4fc89303.jpg

kamciaelcia, marta258 lubią tę wiadomość

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• AJrin Autorytet

Wysłany: 5 marca 2018, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka my zębowo w tyle więc nie wiem jak z 3 jest. U nas nadal wychodzi gorna 2 i 4 z jednej tylko strony ale dalej na tym samym etapie ledwo przebite dziurka w dziasle tylko.
    Kciuki za wizyte oby już Ci lepiej było.
    Igi też katar i kaszel dziś pediatra go oslucha tragedii nie ma ale jednak kaszel i katar jest.
    Moje dziecko wczoraj tak szalalo u dziadkow ze dawno nie widzialam takiego wulkanu energii. Niestety w nocy dalej sie budzi co gorsza mamy znowu na maksa zasikanego pampersa budzi sie mokry po kolana i pachy wszystko gora przecieka. Juz testuje 3 pieluchy dziś ida 4 rozmiar większy niech coś pomoże bo to dramat lozko przebieram codziennie a dziecko bidne spi mokre do rana. Bo jak o 5 sprawdzalam to jeszcze nie bylo wycieku ale o 7 juz wyciek na maksa.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

Wysłany: 5 marca 2018, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin
    No całkiem niezła kolekcja butów :D

Co do pampersów to spróbuj większy rozmiar, bo to aż dziwne by tyle wyciekało.

5v79kzu.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2018, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka wiesz ja nie wiem co ona robi w przedszkolu w sensie czy zjada wszystko czy nie bo wychowawczynie zawsze mówię że dzieci zjadają.
    Werka je na pewno bo głodna nie jest po przedszkolu i opowiada co jadła.
    A ile wyrzuciła hmmm ja tego nie widzę nie denerwuje się i dobrze bo idzie oszalał z dzieckiem które wymyśla.

Robert zjadł musli dogryza bananem i jedziemy załatwić sprawy potem do roska pi chemię mała bo się pokonczylo.

Natka oj tam taka jesteś i typ pracoholika.
    Ważne że lubisz swoją pracę i chodzisz z uśmiechem do niej to najważniejsze.
    Teraz byłaś chora i swoje musiałaś wywiadzie.
    No sorry ale z zapaleniem płuc się nie pracuje.
    Daj znać po wizycie.

Do potem.

‹‹ 3991 3992 3993 3994 3995 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ