WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Edit: to będzie kuresko długa niedziela
Mela stoi na środku pokoju i wyje: a bo parówki do zjedzenia nie ma, ona jajecznicy nie chce, chleb bleeee i parówkę chce. O luuuudzie!
8:30 a ja mam ochotę walnąć sobie w głowę. Dom wariatów. -
My się witamy Pola cała noc ma cycku nie dała się odłożyć teraz śpi nie mam jeszcze pokarmu więc czekam bo sama siara
Mnie trochę brzuch pobolewa ale ogólnie do zniesienia
Żabka pytalas o poród hmmm nie wiem czy już zapomniałam drugi ale chyba drugi no bo dużo szybszy tylko później kontrola macicy horror każdy miał swoje plusy i minusy no ale 2,5 h dało się znieść
-
nick nieaktualnyNatka współczuję masz dwa wyjścia.
1. Dać parówki i mieć święty spokój.
2. Postawić ta jajecznica i wyłączyć się a ona niech się wyplacze jak się uspokoi to może zje.
Bądź myśli że jutro idzie do żłobka i musisz przetrwać niedzielę.
Te histerie są najgorsze.
Kamcia też to zauważyłam.
Moi jeszcze jedzą śniadanie.
Robert podjada córce mleczna kanapkę.
Podchodzi do niej i otwiera dziub -
Zabka
Gdybym miała ta parówkę to spoko, bym jej dała ale nie mam a ona wyla pod lodówka, rzucała się na podłogę i krzyczała: pa, mniam, mamaaaaa, paaaaa!
Oszaleć było można.
Teraz się uspokoiła, dałam jej butle mleka, wypiła. Jajecznicy ani chleba nie ruszyła. Kaszkę wraz z miseczka wyrzuciła na podłogę. Także miałam wczoraj posprzątane
No ale powtarzam sobie ciągle: Natka, zapamiętaj te chwile bo czas szybko mija, ona dorośnie i już nigdy nie wrócą.
Jakze bym chciała w tych chwilach przesunąć czas chociaż o 15min do przodu! -
Chyba Amelce humor się poprawił.
Teraz bawimy się cieczą nienewtonowska
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7cd0da715cf5.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc74f01af497.jpgDariah, kamciaelcia, marta258 lubią tę wiadomość
-
U nas nocka średnia...sporo kaszlala Zośka i to przez sen... strasznie sucho u nas
25%!! Wiec ręczniki położyliśmy mokre itd i było trochę lepiej.
Śniadanko pięknie zjadła - nalesniki i kanapka
Zaraz powinnaś iść n a drzemkę ale niw zanosi się...a na 14 jak zawsze na basen
Żabka,
Oj to złe zrozjmialma wczoraj. No to faktycznie najlepiej da dzieci razem w pokoju
U nas podobnie - aktualnie mieszkamy w kawalerce 35mjedyny plus to ze jest bardzo ustawna wiec pokój został podzielony na dwa : mały dla Zosi i większy dla nas czyli salon
i jest oddzielnie kuchnia j duża garderoba wiec bien potrzeba mebli żadnych nigdzie bo wszystko jest w garderobie - opeocz Zosi m- jej ubrania sa w jej pokoju
Skali,
Spokojniej laktacja siebie pięknie rozkręci - jak pola wisi na cycy to sam rozkreci laktacje
Natka,
Współczuje histerii ;( jak ja tego nie lubie !!!
Jak pięknie Amelka sie bawidiablica mala heheh
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah
Współczuję nockikaszel jest wstrętny bo potrafi dziecko na maksa wybudzić.
Mam nadzieję, że dziś będzie lepiej- oby!
A mi już brakuje pomysłów powoli na zabawymuszę kupić kolorowy papier, może pobawimy się w przyszłym tygodniu w wyklejanie z wydzieranek. Zastanawiam się tylko czy mi kleju nie zje w trakcie tej zabawy
-
A wiecie ci kibsie marzy? Może nawet nie marzy ale co bym bardzo chciała hehhe
Fajnie bynylobsiebspotkac w jakimś hotelu z dzieciakami i my byśmy mogły pogadać na żywo a dzieciaki by się pobawily
Tak ostatnio o tym myśle i myśle ale o pewnie niewykonalneNatka-matka wariatka :), kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
Natka u nas Igi lubi bawic sie w nadziewanie makaronu daje mu kilka rurek i spagettii i sobie nadziewamy. Chwile zawsze sie pobawi a balaganu za wiele.to nie robi.
Współczuję histeri znam to u nas doslownie.to samo idzie do lodowki i dopóki nie dostanie.tego co chce awantura ryk jak bym żywcem ze skóry obdzierala.
My dziś u dziadków Igi doatal pelno prezentow ale jeden mnie przeraza dostal klada elektrycznego. Poki co zostaje u dziadków niech dorośnie plus kask mama musi kupic.
No i jak zwykle problem z zasypianiem mamy Igi odzwyczail sie od zamknietego lozeczka turystycznego i jest afera. Poki co na kanapie z Babcia sie położył i coś tam oczy zamyka wiec licze ze zasnie chociaz na jakas drzemke.
U nas nocka słaba z 5 pobudek ale szybko zasnął ja nie moglam spac od 1 do 4.
Skali jak masz siare to nie jest zle Pola zaraz Ci rozkreci laktacje. U mnie to trwalo niwstety 5 dni ale ja siary mialam doslowniw na kropelki nic a nic nie leciało wiec Igi był dokarmiany za to po 5 dniach calkowicie i tylko na piersi. Wiec popros o zwazenie ale jesli Pola nie placze za mocno i nie spada z wagi to siara jej wystarcza pamiwtaj ze dziecko w pierwszych dniach tak naprade lyzeczke potrzebuje pokarmu.
Igi zasnal na babci
Zabka ja pewnie maly pokój tez bym dala łóżko pietrowe a was do salonu. Ja mieszkalam na 41 metrach mieszkanie kupilam od rodziny z 2 dzieci i wlasnie oni tak to rozwiazali. Dzieci balaganily w swoim pokoju a rodzice kanapa w salonie.
Dariah lubi tę wiadomość
-
No wlansie bez to byłby ideał ale to już wielke jesCze mnie realne...
Z dziećmi już chyba prędzej bo nie bedzie problemów pt dzieciak ma zostać z ojcem / babacia itd...
Ojej ale by było fajnie !!!!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Natka
Współczuję histerii o parówkę. Te nasze dzieci już takie mądre i wiedzą czego chcą a jak niedostaną to w szał. Antoś też tak ma np jak nas ciągnie za rękę żeby z nim iść się bawić i jak tylko nie wstanę to od razu ryk. Tak samo jak mu na coś nie pozwalamy ale wtedy nie ulegamy.
U nas dzisiaj trochę cieplej bo tylko -4 i cały czas pięknie świeci słońce więc skorzystaliśmy z pogody i poszliśmy z Antoniem na spacer i plac zabaw. Wyszalał się, zjadł drugie śniadanie i spał 2h 20 minZaraz zje obiadek a my lazanię.
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy właśnie wróciliśmy.
Zjadłam obiad i zaraz Roberta będę karmić bo nie chce jeść.
Daje rade bo od rana jest na kaszce, bananie i lubisiu.
Byliśmy na tych pokazach/giełdzie.
Robert wystraszyl się pokazu motoru.
Gościu wywijal na motorze ja musiałam wiać z Robertem a córka z tatusiem została bo chciała oglądać więc mąż ja wziął na barana.
Mówi do taty że mógłby jej kupić motor ale przekazywać musi na taki kolor jak ona chce to by była zainteresowana hahahaha
Robertowi kupił tatuś koszulkę na długi rękaw.
Były jeszcze czarne body z ładnymi rysunkami złotymi ale za małe.
Żonie mąż kupił kawę latte o matko jakie niebo w gębie
Potem pojechaliśmy do galerii innej niż zawsze jeździmy i co matka sobie kupiła nowe adidaski!(moje drogie)i synkowi aż dwie pary bo były po 50zł dla niego okazja.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8354e046c42f.jpg
Ps mąż robi mi przeprowadzkę małymi kroczkami mówi.
Właśnie wtargal łóżeczko do dużego pokoju a małemu się podoba wskoczył do łóżeczka i się bawi.
Buuuuuu koniec wolności!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2018, 16:21
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
-
Zabka super buciki a te dla Roberta wow jaka okazja ja bede szukac jakis adidasow na lato.
I dobrze ze M chce odzyskac żonężabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamica to czekamy na foto.
Za te pieniądze wzięłam mu dwie pary zawsze to będzie miał jedne na wyjście?
Okazja więc czemu nie wziąść.
Na lato kupię mu tylko sandałki jeszcze.
Polbutow nie kupuje adidasy nam raczej starcza oby tylko zaczął sam chodzić za nim ciepło się zrobi.
Puściłem go w sklepie w tych butach to się rozplakal że mu każe chodzić w adidasach chyba się przyzwyczaił do kozaków.
Ajrin nic nie mów.
Ten mój mąż to jajcarz!
Ahhhh co ja będę wam gadać tu na forum lepiej nie bo to prywatne tematy.
Ale wymieklam wczoraj.
Dariah wykrakala!
Tyle że się nie dałam -
Hehe widzisz mówiłam
jak robi takie podchody to wiadomo co chce lol
Faceci
Buciki śliczne Żabka
Tez muszę się rozejrzeć za polbutami jakimiś i adidasami dla Zosi i jakieś baletki by się przydały ale to na wiosnę ciepła już.
Najpierw półbuty i adidasy muszę ogarnąćżabka04 lubi tę wiadomość