WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zimowe z Ecco mamy 19....heheh i są do re, w sensie jest jeszcze luz tak z cm myśle wiec są Ok
Jak będę szukać na wiosnę to myśle ze będę szukać 20? 21 maaaax
Kupialm jej w Decathlonie takie na basen sandałki 21-22 i z przodu ze 2 cm i z tylu ze 2 cm ma jeszcze luzu....09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Bo my mamy sandalki mamy croksy mamy półbuty ale wlasnie takich adidasow na nasze polskie lato czytaj kiedy ja sama latam w adidasach czyli wiekszosc czasu nie mamy. A do żłobka mysle ze takie najbardziej siw przydadza.
Kamcia u nas Igi tez w geaoxach w zime smiga ale ze glowniw do żłobka a tam czy pada czy zimno czy snieg ida na dwór to zakladam mu te lidlowe i serio one nie sa mega cieple noga tak samo jak w geoxach ciepla jedyne co to nie przemakaja sa wyzsze więc mniej piachu w bucie. -
Dariah wrote:Zimowe z Ecco mamy 19....heheh i są do re, w sensie jest jeszcze luz tak z cm myśle wiec są Ok
Jak będę szukać na wiosnę to myśle ze będę szukać 20? 21 maaaax
Kupialm jej w Decathlonie takie na basen sandałki 21-22 i z przodu ze 2 cm i z tylu ze 2 cm ma jeszcze luzu....
Na limango największe właśnie przeceny są na te naj najmniejszestąd pytalam
-
nick nieaktualny
-
Zabka to jutro cykne bo M usypia Igusia a buty w jego szafie. Ja kupilam geoxy sandalki na limango z 4 miesiace temu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój Robert był u mnie na rękach i zagląda w garnek i zaciesza.
Pytam go co tam robus jest am am paroweczki!? A on w głos się zaczął cieszyć.
Te dzieci i parówki.......
Wiecie i wcina aż mu uszy się trzesa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2018, 19:37
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Pół sandalki też mamy brakuje nam wlasnie czegoś jak Zabka kupiła lekkie na rzepy kiedy szaro ponuro.
Ale poczekam na jakąś okazję. Ba my nawet kaloszki mamy na deszczowe spacery -
nick nieaktualnyJa kupiłam te dzisiaj w sklepie martens.
Były jeszcze inne ale te ładniejsze.
Dla dziewczynek też były.
Na wieszakach z przecena a drugie na półce.
Może ajrin jak masz w galerii czy gdzieś taki sklep sportowy to podjedz.
50zł to bardzo tanio.
Tyle że adidas rozmiar ma 22 a reebok 21 rozmiar wkładki 12!
Dziwna rozmiarówka. -
nick nieaktualny
-
Właśnie reebok ma inna rozmoarowkw wiec pewnie przymierzymy ale to mysle dopiero za jakis czas bo coś czuje ze nozka nam urośnie niebawem i nie chce celować z rozmiarem a M mnie ukatrupi jak kupie 2 pary znowu
-
Zabka właśnie matka wariatka zakupila sporo do rozmiaru 23 obecnie nosi 21
No ale ja do butów tak mam zreszta nasz klimat taki ze raz mam -20 za chwile 20.
No i u nas żłobek a tam jedna wielka piaskownica i podjescie czy pada czy nie dzieci ida na dwór.
-
Ja tez muszę szymkowi kupić na wiosnę ale przed chwilą widziałam adidasy takie wyższe i mi się spodobały mój m to uważa że jedne buty są ok i muszę mu tłumaczyć ze itd
U nas Pola zmieniła taktykę i dla odmiany śpi nie wiem czy zoltaczki nie zlapala ja mam piersi gorące i lada moment nawal bo jadła jadła a teraz przestała trochę zrobiłam zimny oklad i zobaczymy
Trzymajcie kciuki żebyśmy jutro do domu poszłyPysiaczek89, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW smyku były wysokie adidasy z logo Batmana przód żółty z dodatkiem czarnego.
Piękne za 90zl.
Może na stronie mają.
Myślałam czy nie kupić ale mąż mi zwial i odpuściłem pomyślałam że jak coś to u nas w mieście kupię mu.
Ale fajne były.
Kamcia 23?!!!!
Wow.
Duży Peter jest. -
Skali kciuki aby zoltaczki nie było.
Pola super rozkrecila laktacje teraz niech je i nabiera sił. Oby jak najszybciej do domu.