WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA tak z innej beczki.
Czym sie wasze dzieci teraz bawią?
Nie mam pomysłu na jakąś zabawkę.
Kolejne pieniądze dostał i nie wiem co kupić.
Ubrania mamy dziś kolejne wzięłam ale większe rozm 104-110.
Buty już mamy.
Muszę zrobić segregacje tych dla najmłodszych spakować ale mi się nie chce.
-
Zabka ja ostatnio kupowałam sporo książek i takich zabaw z seri czuczu.
Igi najbardziej lubi sie bawić zmiotka i szufelka odkurzaczemlub scierka gąbka daj mu zmywaka i psikacz do szyb to caly zadowolony.
No i ostatnio dorwal sie do kartonu resorakow po moim bracie to chwilowo szal i szalenstwo wszędzie leżą cala podloga zawalona.
-
Ja dzis kupilam 3 paey spodni 7 bodziakow na krotki rekaw cienka czapkę dla Igusia.
A dla Kostka taki slodki zestaw z batmanem czapeczka bodziak i spodenki
Co tam niqech też cos nowego ma -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamcia ja tych malych rozmiarow mam mało Igi miał byc duży celowalismy w 62 a dostalismy wiekszosc 68 i 74. Wiec pamietam ze Igi czesto w za duzych smigal.
Jutro sie pochwale bo już rozpakowalam i do szafy wlozylam.
Ale mam fotke co zamowilam Kostkowi z allegro doszoo w czwartek.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f66cdf16c998.jpgNatka-matka wariatka :), żabka04, Dariah, kamciaelcia, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka
My mamy pieluchy rossmannowe i są grubsze niż lidlowe czy dady. W ciągu dnia są ok, nie przeciekają, ale nie nadają się na upały bo szybko się pupa poci. Na noc używamy dady.
Ajrin
Widzę że udane zakupy, śliczne zakupy dla Kostka.
Ja wczoraj przeglądałam ubranka po Antosiu w rozmiarach 56 i 62 i już wiem że muszę dokupić kilka dla Natalki bo mam trochę mało. Część mam używanych od koleżanek i niektóre już się nie nadają.
-
Skali oj to współczuję mój też nerwus a totalnie niw wygląda ale w sekunde sie potrafi zapienic.
Wczorajsze łowy.
Body na krotki rękaw 92 z C&A 5ciopak bialych z roznym nadrukiem i 3pak niebieskich.
Plus 3 pary spodni ze smyka rozmiar 86.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c4ee620366cc.jpg
A na górze coś dla Kostka.
kamciaelcia, żabka04, marta258 lubią tę wiadomość
-
ajrin
w c&a kupowałam te białe tydzień temu(chyba inny wzór) r.98swietna bawełna
i te granatowe tez ogladałam ale chciałabym ewentualnie ciemne, a w trójpaku tylko jedne ciemneno i z miesiąc temu nakupowałam 98 w smyku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2018, 10:22
-
nick nieaktualnyU nas nocka nieciekawa.
Wstalismy o 6:09.
Jestem nie wyspana.
U nas dzień lenia.
Szukamy pomysłów gdzie tu pojechać na wycieczkę.
Mąż szuka i gada.
Tak mnie przed chwilą rozbawil że się śmiałam w głos z dobre 5min nie mogłam się uspokoić i ledwo zdążyłam do WC.
Znalazł gdzieś w Czechach jakiś most widokowy w koronach drzew.
Mówię no kiedyś to widziałam chciałabym tam pojechać ale latem.
A że mąż ma lek wysokości więc wymyślił sobie deskorolke
Będzie na desce na brzuchu jechał (2m ma chłop) i tak się będzie przemieszczal.
Mówię ale jaja ciekawe jaka byłaby reakcja ludzi tam na miejscu?
Mówię że bym nagrywała cie jak płyniemy na tej desce a werka mówi i wrzucilabys do sieci!!
A ja no a jak zobaczyć co by ludzie powiedzieli habaha oczywiście żart.
Dawno się tak nie śmiałam.
Planujemy też park bajek w Karpaczu.
Ale otwarte od kwietnia do października.
Najpewniej pojedziemy ale jak będzie cieplutko.
Szkoda że dziś zamknięte bo już byśmy byli w drodze.
No nic pójdziemy na bardzo długi i daleki spacer jak będzie drzemka Roberta.
Ajrin super ubranka.
Body Batmana mamy identyczne już za małe ;-(
Tak to prawda C&a są dobre gatunkowo.
H&m za to szybko się niszczą nie wytrzymałe za bardzo.
-
A to nasze wiosenno/letnie zapasy. Ale smykowe większe
body dł rękaw niedługo zmienimy na krótki
boso nadal hihi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/94ee4212ab36.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/16370d19cf0d.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2c511b3db22e.jpg
H&m bardzo lubię. Właśnie ich swetry, bluzy , koszulki i spodnie. Reserved też. Ale ich bielizny normalnie nie kupuję. Więc nie znamżabka04, marta258 lubią tę wiadomość
-
Kamcia to widze zapasik masz ładny
My juz tez mysle ze do lata damy rade mam jeszcze pelno koszulek ma krótki rekaw i spodenek kupionych rok temu ktore powinny być idealne.
Ja z C&A dla Igusia mialam duzo i powoem ze bardzo lubie ale sporadycznie trafiam tam na przeceny. Nialam kilka body na krotki rekaw nosi je do teraz 86 ale oni maaja mniejszy rozmiar niz h&m to takie 82 jak na moj gust.
Ale jakosciowo super sa te pojedyncze bodziaki jeszcze lepsza bawelna niz w tych wielopakach.
Kamcia powem Ci ze ja też szukalam czegos ciemniejszego dlatego ten 3 pak niebieski ale tam tylko 2 bodziaki ciemniejsze. Bo woadomo w żłobku masakra zaraz beda plamy no ale cenowo wychodzi super i jakosciowo. Fajnie też ze maja rozmiarowke bodziakowa dosc wysoko. W pepco nic sie nie znajdzie takiego wiekszego aby zapiac w kroku.
My bylismy 2 godziny na dworzu Igi latal caly czas zwiedzal okolice nawet wywrotke od sasiadow pożyczył i szalal po okolicy z nią. Zjadł ogorkowa dwie prawie porcje myslalam zw padnie a ten swiruje i spać nie chce. O 15 idziemy na urodziny Hani czyli ukochanej Ignasia do domu. Ale moze tak być że dziś bedzie bez drzemki. -
Kamcia ja tez pomijalam caly czas Kostka zakupowo jakies 2 tygodnie temu jak zaczelam prac i zobaczylam ze naprawde mam mało ubranek na te 56 i 62 to mnie tknelo. Wiec zamówiłam na allegro a teraz jak bylismy w smyku stwierdzilam bratu tez cos sie nalezy stąd ten batman na 62
Więc spokojnie jak masz duzo to przecierz bez sensu wydawać te 56 ponosi max 3 tygodnie jak nie krócej 62 tez szybko w odstawke dopiero większe rozmiary u mas troche ponosił Igus ale on nie rósł tak szybko jak Puotrus my nadal przecierz rozmiarowo o wiele niżej niż wy.
No i spokojnie nasze dzieciaczki akurat rodza sie z najwieksza różnica pór roku wiwc na bank cos na lato będę kupowac dla Kostka ale jeszcze nie wiem w jakim rozmiarze. Wszystkie rampersy jakie mam to najmniejszy 74 wiekszosc 80. Kostek może w nich sie topić a bodziaki na krotki rekaw Igusia to tez raczej 80 kilka 74. Ale teraz ni kupuje nie wiem ile i jak Kostek będzie rósł dokupie jak bede wiedziec ze faktycznie słabo.
Zreszta moja znajoma ma 2 synów urodzeni 3 lata po sobie obaj w lipcu niby ubraniowo wyszlo by tak samo a ona mówi że pierwsze rozmiary jako tako ale 2 spadal z wagi slabo przybieral nie rósł i już w zime miala totalny rozjazd z ubraniami. Potem czy spodnie czy buty zawsze inny rozmiar na pore roku i kniec końców zawsze musiala kupować. -
tez liczyłam, że z Patrykiem właśnie słabo z letnimi
Piotrek przecież był juz zimowy
mam na oku dla dwojga body "my brother ist the best" i Piotrkowi kupiłabym 98 a Patrykowi? smyk stąd mam dylemat czy 62, czy 68 :d i tak mysle 2 miesiące
buty tez obliczałam (jesli pójdą jednym tempem), słabo również heheWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2018, 12:52