WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny witam się.
Wróciłam z pracy, wykąpałam Amelke, zmykam makijaż i usiadłam.
Zaraz coś zjem, ugotuje obiad na jutro do D i Meli i do siebie do pracy i idę spać.
Padam na twarz.
Powiem krótko: wróciłam do pracy, mam podwójne zastępstwo, możliwe, że obetną mi premie za nieobecność (więc jestem podwójnie w dupsko bitą bo na L4 mam 80% i premii będę mieć połowę, czyli nic prawie) i dostałam okres.
Także tego.
Możliwe, że jeszcze przed snem uda mi się wlecieć na bbf i poczytać co u was i się odnieść. Narazie padam a jeszcze mam tyle pracy. -
Obiad do pracy gotowy
chociaż w miseczce niech powieje wiosna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2018, 23:45
Skali89 lubi tę wiadomość
-
No Natka współczuję samo 80% boli.
Ale tu Cisza dziś no ale wsumie i ja z Igim nie mialam jak pisać udało mi sie troche pogotowac i popiec więc na jutro mam jedzenie dla nas.
A teraz sie relaksuje Igi śpi oby nocka spokojna.
No i obym w tym tygodniu nie rodzila bo nie ma co z Igim zrobić
-
Haha Kamcia najciemniej pod latarnia ale bym zjadla pizze. Chyba musze coś zjeść przed spaniem bo coś glodna jestem kolacje jedlismy wczesnie bo o.18.
-
nick nieaktualnyJa dopiero usiadłam po całym dniu a raczej się położyłem wreszcie.
A więc komp czyt laptop w naprawie co z nim nie wiadomo jutro ktoś spr i zadzwoni powie jaki koszt.
A że nasz to zabytek czyt ma 6 lat to i tak długo wytrzymał.
Być może będzie się trzeba rozejrzeć za nowym.
Nie ma to jak nie planowane wydatki.
Dzwoniłam do otopedy do Wrocka tam gdzie mieliśmy usg bioderek i mamy mieć kontrolę wypada na maj.
Babeczka asystentka fajna zawsze się wysyła etc mówi że to normalne bo zaczął dopiero chodzić i tak mu łatwiej bardzo dobrze że na boso biega wręcz wskazane on sobie nogę uksztaltuje to jeszcze za wcześnie na jakieś spektakulacje.
Do maja mam wytrzymać.
A plaskostopie mają dzieci do 7 lat (tak mi też fizjo kiedyś mówiła).
Więc jutro idę za butami wyższymi się rozejrzeć ewentualnie mu kupić co by moja psychika miała się lepiej.
Byliśmy zawieźć laptop.
Potem zakupy.
Potem zajęcia tam werka świetnie sobie radę dawała idzie jej lepiej za to Robert humor jak baba w ciąży.
Był chłopczyk Michałek kopali razem balona bo przyniósł Robert przeszczesliwy biegał cudowal po chwili histeria jedli ciastka bo wzięłam Robert znowu histeria.
Zostawiłam go na tej podłodze myślę przeczekam a gdzie tam włączyłem bajkę na YouTube więc chwilę z głowy go miałam i modlilam się żeby już do domu jechać.
W szatni córka zobaczyła fajne buty u dziewczynki że świecąca podeszwa ona takie chce zapytałam dziewczynkę gdzie kupiła i tam pojechaliśmy wiecie kupiłam jej te buty za 45zł
I tak zeszło do wieczora dzieci usnely mąż wyszedł do pracy i ja się umylam i położyłem.
Natka to faktycznie masz teraz zamieszanie.
No nie fajnie dostawać 80% znam ten ból.
Ajrin no jest co robić w do.u i przy dzieciach.
Mi dziś ziemniaków do obiadu nie chciało się robić mąż mówi daj bez więc mięso z surówka dałam.
Kamcia czyli odpoczywasz
Dobrej nocki cioteczki -
Skali jesli teoria 3xS i ananasa dziala to chyba przyspieszylam nie celowo akcje.
Dziś M przyniósł owoce Igusiowi w tym.sporo ananasa świeżego no i calego zjadłam ja, Igi pogardzil. Do tego M zachciało sie czułości a ja caly dzien na nigach i z placzacym Igusiem na rekach i pechota do żłobka i ze żłobka potem góra dół latanie. Mam taki brzuch ze jak zakladam Igusiowi buty boje sie ze wypchne dziecko jak kucamWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2018, 22:23
-
Zabko to chyba spokojniejsza jesteś dobre wieści
-
Ajrin ja o tym ananasów wyczytałam u mamyginekolog ale zjadłam go nie dość że z puszki to jeszcze naprawdę nie dużo myślę że u mnie wszystko razem dało efekt
Chyba też kupię płytkę tej pióro tylko już ta druga bo połóg się mi nie opłaca
Ja po fryzjetze trochę mam różowe końce ale się na to zmyć zdjęcie już zrobiłam postaram się rano wstawić chociaż będę sama z dziećmi więc nie wiem czy przetrwał
Natka współczuję kasy ale zdrowie ważniejsze naoewno się odkujesz
-
U nas też dziś pobodka po 7
Dziś jestem sama z nimi do 13 zobaczymy jak to będzie heh w razie czego tata jest ale chory więc leży zamknięty w pokoju
Stanelam dziś na wagę nie jest dobrze ale tragicznie też nie ale mój brzuch wygląda źle i górną część ud sporo poszerzona ale do lata trochę czasu to może coś się uda jeszcze zrobić
Pola śpi sobie Szymek zaraz będzie jadł śniadanie
-
nick nieaktualnyU nas nocka super!
Tej nocy dzieci dały mi pospac.
Robert dopiero się przebudzil na piciu o 5:00 wow.
Wstalismy o 6:00
Coś ostatnio Robert tak mi wstaje
Byliśmy już w przedszkolu i po drozdzowke w sklepie.
Siedzimy już w domku.
Ja właśnie włosy umylam potem sobie kawkę chyba strzele boli mnie głowa.
Chyba coś z ciśnieniem jest nie halo
Już piłam rano do śniadania bo byłam głodna nie mogłam wyjść bez
Skali spokojnie daj sobie czas.
Przecież ty nie dawno urodziłas.
Dobrze wiemy że to nie schodzi z ciała tak szybko czyt ekspresowo.
Na pewno zrzucisz. -
Witam sie i ja nocka ok za to ja sie rozkladam czuje sie bez sił gardło pobolewa i mam zimne poty jak tylko po schodach wejdę. Igi daje sie we znaki maruderek mały i wymuszacz rano histeria ze on chce serek na sniadanie. A serka nie ma w domu opakowanie od smietany pomylił ze to serek i ryk.
M mówi ze też sie słabo czuje kurde
Ja juz witamina C od 2 dni w dużej dawce dzis miód i czosnek. Najgorsze ze to dopiero po 9 gdzie tu jeszcze do drzemki a jutro wizyta w szpitalu. -
nick nieaktualnyU nas histeria na schodach bo wchodził na nogach do góry.
I w pewnym momencie stwierdził że pójdzie do sąsiada zajrzeć.
Sąsiad ma podwójne drzwi tzn jedne drzwi potem wnęka ala korytarzyk i dopiero drzwi od mieszkania.
Tam się zawsze kot chowa więc zapamiętał.
Ale mi głupio było bo to słychać że ktoś pod drzwiami stoi.
I wzięłam na ręce a ten prezyl się i darl
Zaczynają się bunty -
nick nieaktualny