WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Usypiam od ponad 40 min zaraz zwsriuje a Igi robi totalna demolke
co w niego wstapilo z zasypianiem!
Zaraz wyjde serio bo glupawki dostaje to dziecko zamiast sie uspokajać.
Zabka jeny ni wiem czy bym potrafila zrobić.
Kamcia nadal chodzo za mna oizza przez Ciebie -
Problem w tym ze wczoraj nagotowalam obiadów na 3 dni
Ale za 4 zamówię pizze -
nick nieaktualnyAjrin na YouTube są filmiki.
To nie problem.
Problem teraz z kadry wziąść druta kawałek hihi
Może w castoramie będą ale tam tylko autem trzeba jechać a to mi plany psuje bo nie w tą stronę i chciałam autobusem jechać.
Coś wymyślę.
Co do pizzy ja bym zrobiła identycznie jak kamcia pisze pierw pizza potem obiadki hihi
Kamcia już wstał?
Mój jeszcze śpi.
Choć był moment że się turlal po łóżku po czym go zblokowalam podniósł się dałam pić przedstawiłem na poduszkę i śpi.
Ja już po obiedzie
Glowa dalej boli. -
U mnie gagatek dopiero padl wiec pije kawe.
To ja tak nie lubie bo sie jedzenie zmarnuje zjem za kilka dni pizze dam rade. Teraz musze zjeść kanapke z czosnkiem co by sie nie pochować bardziej bo dalej czuje ze coś sie dzieję.
Wkurzyl mnie kurier bo nie dzwonil.a dostaje smsa ze paczka do odbioru w punkcie! Nosz masakra złoże skarge jak tak mozna siedze caly dzien w domu. -
nick nieaktualnyNamawiam męża na wyprawę że mną autem księgarnia trzeba sztywna bibule kupić, przedszkole trzeba córkę odebrać, Castorama, obuwniczy i jak tam mi się nic nie spodoba to galeria smyk bo tam widziałam we Wrocławiu fajne buty no i fryzjer dla męża hahahah
Choć każe mi żeby go obcinać mówię że Robert nie da będzie lazil po tych włosach a tak pójdzie do fryca się odchamic hahahah przekupa jestem byle z nami pojechał a miał iść do garażu.
No i na jutro zrobię pierogów
Popołudniu zrobię farsz dzieci pójdą spać a ja natrzaskam na dwa obiady.
Tylko ziemniaki i ser muszę kupić. -
No ja dziś ogórkowa wczoraj byl rosół mi miesia w ciąży wchodzi nie mam problemu.
Widze ze znowu na wadze przybralam ostatnio mam faze na slodkie niestety
Czytalam ten post od mamyginekolog i to ja juz dawno powinnam urodzic serio.
Jem ostro od zawsze wczoraj zrobilam tak ostre curry na obiad ze szok Igusiowi musialam podac makaron z serem bialym i truskawkami bo jednak daje mu to co my jemy i powoem wam ze on nawet ostre je ale to wyszlo zbyt ostre.
Od 2 tygodni mam faze na slodkie i to też niby porodowo sprzyja.
Wczoraj ananas a tu dalej cosza jak makiem zasial. Mój gin jak go si pytalam w pierwszej ciąży o wiesiolek i liscie malin plus naturalne sposoby to tylko sie usmiechnal zachęcił do ruchu i przytulanek liscie i wiesiolek powiedział a prosze stosowac nie zaszkodzi. A potem po fakcie na wizycie jak bylam kontrolnie po cesarce to dodal nie chcialem pani zniechecac bo nastawienie dużo daje ale z doswiadczenia wie ze jak poród ma ruszyc to ruszy ale wiele pacjentek zachwala te metody a ze badan dokladnych nad ich skutecznoscia nie ma to ciężko zaprzeczać bądź negować. -
Ajrin ja bralam wiesiolka plus liście malin więc nie są się stwierdzić co ruszyło hehe ważne że ruszyło
Moje śpią oboje gdzieś od godziny bałam się o usypianie szymka bo też ma fazy ale poszło gladko
Ale zrobił dziś trzy kupy mega po burakach bo jadł przez dwa dni i takie czerwone różowe Pola też musiałam ja przebierać bo kupa wyleciała
Na koniec Szymek rozsypał ryż i wylał na siebie wodę która myje Poli tyłek no ale wszyscy żyją ja odpoczywam gary ponylam zjadłam zupę chciałam wyjść ale śnieg pada boi będę musiała kupić wózek bo chce chodzić na długie spacery a na nogach Szymek nie przejdzie plus on zawsze idzie w druga stronę
-
No to u nas pospal 30 mon i hsiyeria ale na rekach przytulil sie zasypia polozylam go na materac to placz polozylam sie z nim on na mnie i śpi dalej. Dostal przeciwbólowe przed drzemka wiec totalnie nie wiem o co chodzi chyba aby mnie wykończyć.
-
Pospal Igus pospalam ja jeny padlam w 5 sekund jak tylko sie polozylam na chwile pod kołdrę nie olanowalam ale zle sie poczułam i musiałam sie położyć.