WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo dobrze.
Cieszę się że Ci lepiej.
Bo jednak się martwimy o ciebie
Wiesz ja nie wiem jak by zaaregowal na taki pojazd który jeździ.
Czyt my go nie walczyliśmy.
Chciałam ale mąż wymiekl i mówi lepiej nie bo jeszcze ataku czyt histerii dostanie.
Więc odpuściłem.
Siedzieli i każdy zwiedzali.
Robert kierował jedna ręką haha jak stary.
A szczęśliwy a to najważniejsze.
-
Ja jednak troche tylek ruszylam. Umylam dwie łazienki w sensie kibelek lustra i zlew przetarlam blaty. Ale juz prysznic i wanna nietkniete niech M myje mi już ciężko sie z tym brzuchem dostac.
No i zmywarke ogarnelam plus pranie zlozylam. A M umyl dwa okna jutro kolejne dwa i w piatek też coś i może uda sie miec chociaz cos ogarniete. Dodam ze my pol roku okien od przeprowadzki nie mylismy. -
Zabka fajnie razem siedza u nas mozet by wszedł i posiedzial ale jak nie daj by sie wlaczylo to by w podskokach spierniczal i już dlugo by nie dal sie namowic na wejscie. A znajac mojego M zaraz by chciał włączyć
-
nick nieaktualnyKamcia hahahah
Każde dziecko jest na swój sposób pod jakimś względem dziwne
Moje dzieci wykopane.
Zrobiłam Robertowi placuszki bananowe dobrze ze tylko cztery usmazylam bo zjadł uwaga: gryza tylko!
Po południu odmówił banana! Szok
Ale jakieś niedorobione bez smaku był.
Właśnie zmierzylam temperature a tam 37,5 poklada się na mnie i wszystko mu nie pasuje
Tyle popislalam bo mi nie daje
Edit moje były myte na święta BNWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 19:52
-
No u nas te parterowe to juz dramat wyglądały wiec sie cieszę wiecej od razu światła w domu.
Żabka u nas podobnie odmiwil jedzienia a mleka wypil tylko 150.
Nie zmusze nie chce to nie glodny ale tez pokladal sie na kolanach.
Po kąpieli przeglad no i wszystkue 2 sie przebily jedna czwórka prawie a jeszcze jedna zaczyna. Wiec u nas na maksa zeby i to 6 w niecaly miesiąc. A przecierz tyle nic sie nie działo chciał dogonic na 18 miesiecznice
Ja się ciesze będzie mial czym gryźć i rzuc.
Dociera do mnie dzis świadomość rozłąki z Igim będę tęsknić i troche mi smutno. -
Karmienie Piotrusia to też moja udreka
Na obiad mama dala(kupnego nalesniczka) zjadł aż pół i to przez prawie godzinę bo mieszalam z serkiem waniliowympotem nawet kanapkę odpuscilam ale chętnie i pierwszy raz zjadl całego banana(pokrojonego prosto do buzi zamiast samodzielnego gryzienia)
Na noc na szczęście wypił pełną butlę-10 miarek, a ile to to miarki brakuje w butli
Chyba śpi
Dziś bez kąpieli. Spał prawie do 15i zalozylam ze później padnie...na myju myju bez entuzjazmu zareagowal więc wzięłam go prosto na przewijak
Mój brzuch średnio. Lepiej niż wczoraj. Dobrze ze w chwili bez bolu włosy umylam rano. Tak tylko szybki prysznic plus golenie nógale coś muszę zjeść. Ale jak jeść jak się nie chce??miały być paluszki rybne i sałata lodowa...chyba bedzie sama sałata...oby ketony nie wyskoczyly
-
nick nieaktualny
-
U nas Igi padl sam bardzo szybko ale przed chwila bylaakcja bo jakby sie zaksztusil zwymiotowal? Poszliśmy sprawdzić ale nic mokrego nie ma za to capi na maksa wiec kupa
No i zmiana pieluszki na szczęście spał nawet nie marudzil i śpi dalej. To juz z 7 kupa dziś bidaczek.
-
Ajrin
Gratulacje dla Igusia, już duży chłopak 18 miesięcy
Żabka
Super się bawią Twoje dzieciaki.
Kamcia
Dobrze że ból już zdecydowanie mniejszy, powiedz jutro o nim lekarzowi.
U nas dzisiaj trochę lepszy dzień, Antoś jakiś grzeczny i lepiej z jedzeniem ale oczywiście zagadywanie było. Nawet zaliczyliśmy spacer bo pogoda się poprawiła ale jak wracaliśmy to zaczął padać śnieg więc ciekawe jak będzie jutro.
-
Marta to super ze z jedzeniem lepiej u nas ani sniadania ani kolacji. W zlobku jadł ale bez rewelacji. No nic kilka dni mu nic nie będzie moze robi sobie miejsce przed światami.
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChwilo trwajjjjjj.
Śpią te moje dzieci.
Ja pije winko zaraz kąpać się i spać
Nie dawno dostałam zdjęcie.
Sąsiadki mąż prowadził dziś córkę j nagrał filmik i zrobił zdjęcie.
Mamy nowego towarzyszą na osiedlu.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1130cfd65abc.jpg
Mąż mi rano mówił że pisali na stronie miasta że biega po osiedlu lisek .
Ale że wszedł na teren przedszkola?!
Kurcze aż strach bo to dzieci.
Pytanie czy ma wscieklizne bo skoro lgnie do ludzi to powinien.
U nas rano padał śnieg potem deszcz.
Marta cieszę się że z Antosiem lepiej.
I oby tak zostało.
A ty jak się czujesz brzuchatko? -
nick nieaktualnyAJrin wrote:Marta to super ze z jedzeniem lepiej u nas ani sniadania ani kolacji. W zlobku jadł ale bez rewelacji. No nic kilka dni mu nic nie będzie moze robi sobie miejsce przed światami.
Dokładnie dziadki podkarmia wnuka pewnie będzie lepiej smakowało hihi -
Hahaha
Tp Piotrek-jeśli też robi miejsce na święta-zdziwi się, bo matka nie ma w planach szykowanianie ma nawet kiedy zakupy zrobić
Ciężki to byl prysznic...zawsze na siedzaco...ale nic A nic nie mogłam się nachylic...przez brzuch...i za duzy...i bolał...przeżyłam
Zaraz cukier mierze. Znów obsesyjnie myślę o mleku. Dziennie spozywam litr mlekadobrze że moje cukry je tolerują
-
A po zielsku flaki mi burcza
przeczysci?!? Ale czemu burcza na plecach???!!! Haha Patryk absolutnie mnie nie oszczędza. Zmaltretowal mi całą lewą stronę. Maaaaasakeycznie boli każdy jego ruch. Pewnie dalej ulozony glowkowo wiec klepie go za karę po tej dupce!!
-
Żabka
Dziękuję że pytasz. Ja się czuję różnie, mam gorsze i lepsze dni. Akurat dzisiaj czułam się dobrze więc nawet wyszłam sama z małym na spacer, niedługo mąż wracał w pracy więc wniósł Antosia a ja nie musiałam dźwigać.
Na pewno czuję większe zmęczenie i nieraz jestem bez sił, wtedy potrzebuję dużo leżeć bo nie mam siły biegać za Antoniem.
-
Losie zwymiotowal
i to nie ze kaszel poprostu zwymiotowal i sadzi takie baki i placze oby nie jelitowka blagam tylko nie to
Ja zawsze to badziewie lapie juz w tej ciazy 3 razy mialam
-
nick nieaktualny