WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Z ciekawości sprawdzam temperature a tam 19 stopni w czwartek i piatek!
-
Ajrin
Koniecznie daj znać, jak juz bedziesz w szpitalu! Trzymamy kciuki, ogromnie Ci zazdroszczę, ze zaraz bedziesz miała Dzidziutka w ramionach
Dziewczynki!
Dla Was i Waszych rodzin Wesołych Świat oraz Mokrego Dyngusa od naszej prawie czwórkikamciaelcia, żabka04, Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Dziewczyny
Noc bez goraczki!!! Co prawda pobudek było pierdyliard. No, z 15 na pewno ale bez gorączki!
Na śniadanie wielkanocne zjadła parówkę i podziubala jajko więc apetyt wraca i humor dziś jest o niebo lepszy niż wczoraj. Uff!!kamciaelcia, żabka04, Pysiaczek89, marta258 lubią tę wiadomość
-
Ajrin
Nie chce wyrokować ale twierdzę, że do CC się sama nie rozpakujesz.myske, że nastąpiłoby to samoczynnie za ok tydzień. Tzn pod koniec przyszłego. Także chyba ta CC cię czeka.
Będzie dobrze! Już za chwilę będziesz tulić swojego małego księcia! -
nick nieaktualnyNatka bardzo dobre wieści.
Super ze Amelka ma się dobrze i apetyt wraca.
Odespij w dzień jak się da z nią chyba że gdzieś idziecie no to trudno a szkoda
Uwielbiam te twoje przepowiednie.
Ty to tak piszesz jak normalnie wróżka hahaha
Masz dar przekonania moja droga:-)
Kamciu wszystkiego najlepszego z okazji kolejnej rocznicy
Dużo miłości, szacunku i najlepszego!
Buziaki
My po śniadaniu.
Robert zjadł kaszki zagryzl bananem hihi
Zbieramy się do teściów.
Miłego dnia.Natka-matka wariatka :), kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
Kamcia
wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubudużo pomyślności dla was, dużo szczęścia i dużo dobrego seksu haha
Żabka
A no wiedźma ze mnie jestwygląd zobowiązuje haha
kamciaelcia, żabka04 lubią tę wiadomość
-
Na obiad zjadła cała, duża kiełbasę. Wow! Ja bym się nią najadła a ona wciągnęła ja nosem
Oczywiście z ogromną ilością ketchupu
Ale was dziś spamujeżabka04 lubi tę wiadomość
-
Natka no to teraz dalas mi do myslenia
Ale tak serio ja jakoś wątpię aby u mnie jaki kolwiek po rd sie sam ruszył.
No nic niech tną bo nie chcę sie stresować jak z Igim.
Pozdrawiamy ostatnie chwile w dwupaku z Igim
[url
g][/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 20:12
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), Pysiaczek89, żabka04, marta258, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróciliśmy.
Musiałam zjeść bo u teściów nie miałam apetytu.
Robert mnie zaskoczył zjadł słoiczek spaghetti i dwie kiełbasy śląskie takie te grube wow!
I trzymał jedna w ręku i gryzl.
Chyba wie do czego zęby służą.
Ajrin pięknie wygladacie.
Piękna pamiątkaNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Hejka witam sie z oddziału juz po ktg usg badaniu na fotelu leze po raz drugi na ktg haha.
Jak to okreslila lekarka stan pordlodu czytaj mija szyjka jest wywalona w kosmosnie.mogla jej zlokalizowac wnet cale reke musziala włożyć
wysoko dluga twarda wygieta w tyl brak rozwarcia czyli czytaj powtorka z rozrywki z Igim.
Póki co nie ma szans na balonik ani przebicie wód więc nadal planowo wtorek cesarka.
Jutro moze dowiem się może coś wiecej o ktorej cesarka.
Poki co wychodzac z domu mialam łzy w oczach. -
My po imprezie u siostry D. Dobrze się bawiłam, Amelka bawiła się z kuzynostwem. Tzn biegała za nimi bo ona najmłodsza z rodziny
następna kuzynka właśnie chodzi do 4klasy podstawówki a najstarszy kuzyn właśnie broni magisterki
także tego
Cieszyłam się, bo po tej akcji gorączkowej mogliśmy się ładnie ubrać a mama zrobić włosy i umalować
Tak więc tym sposobem dziś popołudniu wyglądałam mniej wiedzmowato niż zwykleWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2018, 21:53
-
Ajrin
Pięknie wyglądacie, super zdjęcie. To teraz czekamy na Kostka
Natka
Super że Amelka czuje się już lepiej i apetyt wrócił, czyli antybiotyk pomógł.
Kamcia
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu
My dzisiaj cały dzień u moich rodziców, Antoś grzeczny, nawet ładnie zjadł obiad. Tylko był problem ze spaniem bo jednak inne miejsce, inne łóżeczko tzn nasze turystyczne ale ostatnio używane w wakacje więc pewnie nie pamiętał. Spał może godzinę a później płacz i histeria bo się nie wyspał. Na szczęście szybko mu minęło i później już ładnie się bawił. Za to ja padnięta i wymęczona.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Właśnie Kamcia najlepszego w rocznice uff jeszcze zdążyłam :*
Jestem tak nakrecona ze normalnie nie zasne mam 2 osoby na sali spoko sie gada i czas jakoś lecikamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Skali ojoj tule jeśli to pomoze i znajdziesz sily to pisz.
Ja po nocy spałam nawet jako tako poszlam spać kolo 12 kaszel lekko budził ale lepiej niz wczoraj.
P 5 rano oczywiście pobudka bo pomiary temperatury i ciśnienia ale dalej poszlam spać i wstalam teraz.
Czekam na wieści jak Igus wczoraj zasypial przed tv u dziadkow na łóżku.