WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia o no to się zaczęło już tuż tuż
Ajrin jak chłopaki jak Igus ?
Daria super u nas też oda 3 Ale wszystkie jeszcze schowane
Czyż byłyśmy z Pola na warsztatach z chustonoszenia i może kupimy chustę narazie pozycze od koleżanki
Dziewczyny czekamy na fotki
-
nick nieaktualnyDopiero usiadłam w domu.
Matko mam dosyć.
Jutro chyba się nie rusze!
Na obiad był MC Donald
Mniammmm
Wycieczka udana.
Zaliczylismy pierwszego guza przez jakiegoś faceta.
Robert szedł sam na nóżkach i chciał do woza (woza nimi dzieci po zoo) a z boku stał facet z dzieckiem na barana i nie zauważył Roberta ja byłam pewna ze facet będzie stał.
Robert upadł na ręce, ręce straciły kontrolę i udapl na buzię dokładnie skronia i okiem na chodnik.
Dobrze ze tylko guz bo jakby rozcial łuk brwiowy to masakra.
Chodził ładnie po zoo jadł po troszku oglądał nawet zacieszal bo siedział w wózku jadł bułkę i podeszła do niego z daleka jakaś koza (nie pamiętam nazwy)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/22d420e8517b.jpg
Na koniec wyprawy po zoo wyszła histeria bo mama nie pozwoliła podnieść korka pomarańczowego od butelki który leżał w jakimś robactwie!
Modlilam się o wyjście bo nawet ludzie mnie irytowali patrzyli na nas albo pytali Roberta czemu tak płacze.
Robert ma cały czas stan podgoraczkowy.
W zoo mu dałam appap bo marudzil.
A termometr wskazywał na dworze 35,5!
Więc zglupialam.
Ajrin super ze do domu idziecie.
Mam nadzieję że igus będzie zadowolony
Dziewczyny czekamy na foto.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 08:13
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), Skali89, marta258, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
My w domu dlugo czekalismy na wypisy a teraz czekamy az starszaka dziadkowie przywioza. Prezent czeka z braciszkiem
Natka-matka wariatka :), Skali89, żabka04, Dariah, kamciaelcia, marta258, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
Witam się po intensywnym dniu
Ajrin
Super, że was wypuścili ze szpitala! Czekam na relacje z reakcji na braciszkowi prezent
Skali
Bardzo ładnie Pola przybiera! Jestem z was dumna!
Zabka
To wyjazd wam się udał. Dobrze, że dzieciaczki się wyszalaly a takie sytuacje niestety się zdarzają i nic nie poradzisz. Myślę, że facetowi też było głupio i przykro, że wpadł na Roberta.
Oby te trojeczka szybciutko wam wyszły a gorączka poszła precz.
Ach no i trzymam kciuki za wyniki krzywej!
Kamcia
To przygotowania pełna para ale chyba już wszystko zapięte na ostatni guzik? A jak pojecie Piotrka na posiadanie brata? Ogarnia to w ogóle?
Marta
Jak tam u was mija dzień? Jak mała Natalka? Ty teraz byłaś na badaniu cukru, dobrze pamiętam? Trzymam kciuki za wyniki.
Pysiaczku
Bardzo się cieszę, że połówkowe poszły tak dobrze! Super! Ach i niezły pulpeciki ci tam rośnie
Dariah
Jeszcze raz dziękuję za spotkaniebyło bardzo fajnie. Trzeba powtórzyć
Szkoda, że nie dało by się nas wszystkie zebrać. Marzenie jest ale narazie mało realne chyba. Chociaż ja gdzieś w środku nadal po cichu wierze, że mooooozeee kiedyś. Może nie wszystkie ale częściowo?
Fajnie by było.żabka04, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
Co do zdjęć to część wstawiłam na Insta, jest nawet mała relacja na żywo.
Spokojnie Dario, starałam się nie kręcić was, bo wiem, że nie każdy sobie życzytak więc jest Amelka
Postaram się wrzucić parę fotek tutaj :)bo ile oczywiście Daria się zgodzi -
Zdjęcia ze spotkania
Amelka karmi Zosię
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e432cb1a451b.jpg
Dziewczyny w sali zabaw :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7528faee8118.jpgżabka04, kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), marta258, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Natka
Było cudownie !!! JesCE raz dziękujemy za spotkanie i trzeba koniecznie powtórzyć
Oczywiście ze się zgadzam żebyś wrzuciła zdjęciaNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Ach i chciałam wam dziewczyny napisać, że Zosia to cudowna dziewczynka, elfik i skrzat
grzeczna, ułożona, pięknie się bawiła. A ile ona je!! Hoho!
Zaś Amelka....hmmm... Aż wstyd normalnie jaki to łobuz z niej jest. -
Niestety ubolewam, ale zrobienie zdjęcia naszej czwórki to rzecz na chwilę obecną nieosiągalnapoprawimy się następnym razem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2018, 20:38
żabka04, kamciaelcia, marta258, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
Furorę oczywiście zrobiła ślizgawka
A w drodze powrotnej dziecko nam padło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2018, 20:39
żabka04, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka dariah piękne wspomnienia.
Widać że udane spotkanie.
Aż mi jakoś tak miło i przykro..... Tak dziwnie ooooooo.
Ale cieszę się że udało się spotkać wam.
A dziewczynki superasne
Natka jasne wiadomo nie da się nie uniknąć takich sytuacji.
No stało się do wesela się zagoi.
Pokazuje Robertowi zdjęcie wasze bo podszedł.
Mówię to ciocia dariah uśmiech, to ciocia natka mówie że jest czarownica hihi a Robert głową macha że nieeeeee.
Więc ciociu natka mylisz się ale przepowiadasz świetnie
Mam nadzieję że kiedyś dojdzie do takiego spotkania my wszystkie.
Ale nie którym faktycznie za daleko.
Może wyposrodkowac drogę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2018, 18:26
-
Hehe Matka, Zosia ulozona...hehe do momentu histerii tak
heheh
Ząb to Amelka jaka zdolniacha !!! Pięknie mówi !!!
Oj łobuz !! Ale jaki kochany i słodki łobuz !! ❤️❤️❤️
I Natko trzebaby powiedzieć dlaczego zdjęcie w 4 bulo nie mozliwoe - bo Zofijka wpadła w histerie !! Heheeh09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyDariah natka macie obie wspaniałe córeczki.
Każda jak i każde dziecko ma coś z diabelka i widzę że każde wpada w histerie
Amelka mówi?
No widzicie każde coś umie a drugie czegoś nie umie co tamto umie i tak się wymieniają.
Najważniejsze że się poznalyscie i spotkalyscie. -
Kamcia
Co ty gadasz? Przecież Pitera to śmieszek. A co by nie wygadał czy nie wyśmiał to by nawygladalprzystojniaczek :*
kamciaelcia lubi tę wiadomość