WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ma wagę nie staje a brzuch heh ciężko mi będzie Ale niestety nirchce się wchlonac nawet pas nie pomaga Ale u mnie w mieście od niedawna są zajęcia fitness dla mam i dzieci więc jak tylko będę mogła to idę jedno jest pewna na tych wakacjach kostium od szyji po kostki
-
Ja dziś byłam na trampolinach
pierwszy raz
fajnie było, intensywnie
Chociaż w połowie myślałam, że wyjdę bo kondycja nie ta na tak intensywne ćwiczenia.
D się że mnie śmieje, że poszłam sobie a nawet nie spojrzałam w necie jak to wyglądajuż wiem
-
Natka ja przed Igim chodzilam na trampoliny uwielbialam
Ale później ciaza a w niej nie wskazane no i po ciazy tez trzeba dojść do siebie aby miesni dna moednicy nie obciazac. -
Natka ja przed Igim chodzilam na trampoliny uwielbialam
Ale później ciaza a w niej nie wskazane no i po ciazy tez trzeba dojść do siebie aby miesni dna moednicy nie obciazac. -
Hejka u nas nocka calkiem. Igi spal ładnie ttlko o 6 płakał i M usunął razem z nim spali tak do rana.
Kostek niestety po tym jak pochwalilam ze dzieci spia to wstal i brykal ponad godzine. Ale jak padł ro juz spal z pobudka o 2 i o 6. Wiec całkiem ładnie.
Kostek nie lubi zasypiac sam najlepiej z mama w łóżku jak najbliżej -
U nas nocka znów bardzo kiepska..co chwile płacz i pisk..
Mam wrażenie ze od kiedy jej się przebiły te dwie trójki jest dużo gorzej...
Czy to możliwe ze przebicie było mniej bolesne niż wyrzynanie ??
Ja własne czekam w Medicover bo coś mnie stopa boli ostatnioi przy okazji zrobie tez tsh bo mam skierowanie od dawna a nie mam kiedy iść
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
dariah
nie wiem, najgorzej u nas było z prebiciem pierwszej, ale pisałam nie raz-co jakis czas temat zebów u nas wraca choc wszystkie przebite, pojawia sie slinotok, czy kiepski apetyt
ale wbrew pozorom Piotrek super to przechodził i na pewno w nocy spał (po apapie wieczorem) -
nick nieaktualny
-
U nas dziś była położna wszystko ok Pola przybrała tylko 160 gr od zeszłego czwartku niby w normie Ale jak na nią to mslutkp ale położna mówi że już nie będzie tak dużo przybierać jak wcześniej. Dałam jej smoczek więc może słabiej ssie. Zobaczymy w tym tygodniu, w środę szczepienie to ja zważaa.
Rano byłam na targu kupiłam dwie pary spodni na styk także muszę schudnąć. Później szybko sprzątać teściowa wzięła Szymka na spacer i ledwo się wyrobiłam do 12 bo taki był bałagan Ale zdążyłam przed położna
Teraz Szymonek śpi ja czekam na tatę jak przyjedzie to idę z Pola na spacer kupić sobie jakieś bluzkidziś zakupowy szał a co
Ajrin a jak u was ?
-
Skali
Korzystaj i kupuj, przecież mama też musi mieć coś nowego żeby ładnie wyglądać.
Dariah
U Antosia też trochę trwało przebicie górnych trojek i później też było marudzenie i płacz w nocy. Narazie mamy spokój ale czekamy jeszcze na dolne trójki.
Dzisiaj kolejna noc spokojna i bez pobudek. Antoś obudził się o 7:30 więc standardowo, po śniadaniu poszliśmy na spacer i małe zakupy, dobrze że mama mi pomogła bo inaczej byłoby ciężko samej. Drzemka trwa więc korzystam, obiad podszykowany więc trochę odpoczywam. Niedługo mąż wróci z pracy więc zjemy obiad i pójdziemy na plac zabaw. Oby tylko nie było burzy jak wczoraj bo nam przeszkodziła w wyjściu i padało przez kilka godzin.
-
Ja dziś bylam u Siebie w pracy zostawilam chlopakow samych bez mleka dalam M smoczka jakby byla tragedia.
Pojechalam wypelnic papiery moglam zrobić to zdalnie ale zanim bym gdzies wydrukowala wypelnila jak potrzeba i wyslala to do nastepnego tygodnia dopiero by temat sie ukończył. A ze mam w glowie wizje szpitala bo dalej nie krwawie to stwierdzilam ze ogarnę jeden stres mniej.
Kostek już dzis bardziej aktywny spal dwa razy po 30 min i dopier teraz ma dłuższą drzemkę. Robie obiad a pozniej idziemy z M i Kostkiem po brata. -
Kamcia my kupilismy prezent od Kostka dla Igusia tylko. Duza smieciarke wadera bo Igi jest na etapie ooo jak widzi smieciarke. Kazda sobote stoi z M w oknie i przyjazdu smieciarki
[
[/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 20:10
kamciaelcia, Dariah, Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA to nasze prezenty dzisiaj przyszły z Chin
Plecak do żłobka i potem przedszkola jeszcze małpka plecak ma przyjść i pluszak pajaczek Wooly
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6224d10b4e23.jpgkamciaelcia, Natka-matka wariatka :), Dariah, marta258 lubią tę wiadomość
-
My prawie kompletujemy ciuchy na wyjazd. Dziś kostium kapielowy:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/87eee7e1dc9d.jpgkamciaelcia, Dariah, AJrin, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny