WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzieci śpią matka się wykapala i idę spać.
Ale za nim się położyłem musiałam do was zajrzeć i nadrobić.
Ale się rozpisalyscie hihi
Ajrin wow ale on szaleje!
Dokładnie dobrze ze kostek jeszcze leżący.
Dariah piękna Zosienka.
Natka co za dzień.
Dobre i parę groszy.
Ty to potrafisz
Marta ja ci zazdraszczam tych odpoczynkow z ciachem w ręku.
Serio czytam twoje posty i se myślę pewnie odpoczywa hahahha
Korzystaj kochana.
Kamcia werka była leworeczna i w wieku 3 lat nagle stała się prawo.
Wszystko przyjdzie z czasem.
Jaki skupiony przy butelce.
No nasze dzieci ładnie wywijaja.
Tylko oczy z przodu i z tyłu trzeba mieć.
Skali żelazo brałam wieczorem rano wiadomo euthyrox.
Ja się zastanawiam czy nie lepszy byłby dla mnie letrox.
Żelazo brałam przez trzy miesiące w dzień w dzień.
I będę brała dalej bo ferretyna z 42 wyskoczyła na 88.
Jakoś wolno rośnie.
Dobrej nocki. -
Zabko no to nie powinno mieć wpływu w takim razie najlepiej wiadomo lekarz ją też muszę sprawdzic po 6 tygodniach bo ostatnio moja pani doktor się nie przejęła jak miałam wynik>0.02 chociaż 2.tygodnie wcześniej miałam tsh 2 powiedziała ze to przrez sterydy więc zobaczę teraz biorę 50 tak kazała zmniejszyć po porodzie
-
U nas nocka tragiczna..do północy budziła się z 6 razy a potem już nie liczyłam tylko położyłam się z nią i ciagle popłakiwała i piszczała...dostała nurofen ale to jakos nie pomogło
Myśle ze ząbki dalej dają w kość. Dwie trójki się przebiły delikatnie a dwie kolejne idą.
A to dla Cioci Kamci :
Jestem gotowa do żłobka ! Jedziemy !!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/375654f65daf.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3943334b6565.jpg
Ostatnio ja nauczyłam ze jak się rozpędzi lub z górki jedzie żeby nogi podnosiła heheh
Bardzo jej się spodobał rowerekAJrin, kamciaelcia, żabka04, Skali89, marta258, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ale super pomyka na rowerku wow
U nas nocka tez średnia i jeden i drugi na zmiane sie budzili.
Igi dawno tak nie plakal w nocy.
A Kostek zanim zje i zasnie w nocy to 1m5 godziny mija -
w końcu Zosieńka doczekała się swojego ulubionego płaszczyka
jest przesłodka
rowerek super, sama sasiadce podpowiedziałam , ze tak może z synem wychodzić (w w ózku nie chciał, a na nogach uciekał) i do teraz widze, ze biorą rowerek (Marcel ma 28miesięcy)
Piotruś niestety takimi rozwiazaniami nie zainteresowany
smiejemy się, ze wywalił by rowerek na ulicy do góry kołami i zrobiłby mu przegląd
buziaczki dla Zosi -
Szwy zdjete teraz czekam na wizyte mam mega stresa boje się ze zostawia mnie w szpitalu bez dziecka albo będą katować na żywca
-
Tak od tego weekend wychodzimy rowerkiem na dwór bo wcześniej jeździła po mieszkaniu
Allleeee jej się podobaa od wczoraj tak do żłobka jeździmy
zadowolona jedzie
hehe
Jeszcze trzeba jej tłumaczyć ze rowerek zostaje na parkingu dla rowerków i ze popołudniu go wezmiemy...ale nie ma histerii09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Ajrin daj znac co tam trzymam kciuki zeby było dobrze!
U mnie koszmar dziewczyny dopiero siadłam po porannej masakrze a mianowicie rano chciałam wziac swoje witamiy wyciągnełam je z szuflady położyłam wziełam wodę i wziełam tabletkę do ust połknełma po czym dziwny smak patrze a to była tabletka mojej mamy na kręgosłup na szczęscie przeciwbolówa ale okropnie się zdenerwowałam noi czyszczenie żołądka nie szło na palce wiec dwie szklanki wody z solą wypiłam i poprostu soli do ust nie wezme chyba z 15 razy wymiotowałam m musiał wrócic z budowy potem tesciowa przyjechała juz mi lepiej ale myślałam ze sie nie skonczy dzwoniłam do połoznej niby moge karmic i karmie ale człowiek i tak sie boi wiec sobie taki detoks zafundowałąm a teraz pije pokrzywe zeby tą sół wypłukac
w domu sajgon tata moj przyjechał bo jednak zabieg odroczony to polozył sie z szymkiem a ja pole uspałam i biore sie za porządek
u nas chyba ponad 30 stopni jest byłam w parku z tesciowa i dziecmi musze szymkowi czapke z daszkiem bo tak prazy ze sie boję ze udaru dostanie
Daria super rowerek mysle o nim dla szymka tylko jeszcze hulajnoga noi ten biegowy ale moze kupie mu taki musze jakos sie wybrac do sklpeu
dobra uciekam pozniej sie odezwe jak przezyje
-
Skali jak ubierasz mala w ta pogode losie zwariuje dopiero co zimno dzis zalozylam bodziaka bawelnianego i cienkie spodnie bawelniane przykrylismy kocykiem cienkim bawelnianym i czapka cieniutka bawelna a ten spocony na maksa a spał ciurkiem prawie 4 godziny!
-
Dariah
Zosia pięknie jeździ na rowerku
Antoś też ma rowerek ale taki po domu, typowo biegowy też chcemy mu kupić.
Żabka
Mnie udaje się odpoczywać tylko wtedy gdy Antoś śpi, a że ma drzemkę 2h to akurat mam czas na ciacho i serial, wtedy też leżę i mam czas dla siebie. Wcześniej tylko podszykuję obiad a robię na 2 dni więc następnego jak np dzisiaj po prostu dłużej odpoczywam. Teraz korzystam bo później z dwójką maluchów może tak się nie udać.
Dzisiaj u nas noc spokojna i cała przespana, Antoś grzeczny, nawet ładnie jadł. Teraz ma drzemkę ale zaraz go budzę bo śpi już prawie 2h. Mąż zaraz wróci z pracy to zjemy obiad i pójdziemy wszyscy na spacer bo pogoda nadal piękna i słoneczna. Rano nie wychodziłam z synkiem ale posprzątałam balkon i tam buszował na kocu
-
Ja wlsnie chce jej na 2 urodziny kupić już taki 2 kołowy rowerek biegowy - ale one są od 85 cm wzrostu wiec na roczek dostała taki przedbiegowy dla maluszków
najpierw śmigała po mieszkaniu a teraz na dworze
Muszę znaczyć tez jak sobie poradzi z hulajnoga ale to chyba trudniejsze niż rowerek ...
Skali,
O Matko ale miałaś przejścia !!! Na szczęście to tylko przeciwbólowe - myśle ze nic się nie stanie i spokojnie możesz karmić.
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
Generalnie ucielo posta teraz widze i ni dodalo.
Wiec tak zbadal mnie powoedzial ze tak moze czasem byc jesli zagoraczkuje mam sie zjawic a kesli nie bedzie goraczki i nie bwdzie krwawienia to wmpiatek na kontrole zrobi usg dla pewnosci czy macica sie oczyscila. Wiec narazie czekam. Dzwoniłam do znajomego teścia aby potwierdzić ze faktycznie takie postepowanie jwst ok potwierdził ze tak.Skali89 lubi tę wiadomość
-
8:30 dzieci śpią uff ide zaraz pod prysznic i też spać trzeba chyba korzystac no Kostek dzos wnet caly dzień przespal wiec pewnie w nocy będzie aktywny.
-
Ajrin to oby tak było
u mnie też śpią Ke później Pola po kąpieli cycka nie chciała na,ręce nie tylko płakała w końcu ja położyłam na łóżku i spokój dałam do łóżeczka i usnela.
Jutro planuje iść ma targ bo są u nas tanie ciuchy muszę kupić jakieś portki bo takie porządki robiłam ze nie mam się w co ubrać bo nie pamiętam kiedy byłam na zakupach do tego w mało co się mieszcze
-
Ja też chwilowo nie mam w czym chodzić glownie leginsy coazowe bo jeszcze rana po cesarce.
Przytylam 23 kilo w ciąży dzis stanelam na wage i jest 13 kilo mniej.
Jeszcze 10 i niech ten brzuch sie wchłonie bo nadal wygladam jakbym byla w ciąży.