WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A my bylismy na pierwszym spacerku na placu zabaw rodzinnie.
Pierwszy raz widzialam co robi Igi losie on biega jak szalony sam wchodzi na najwieksza zjezdzalnie i sam z niej zjezdza!
A w donu zaczął wchodzic po schodach i schodzic bez trzymankikamciaelcia, Natka-matka wariatka :), marta258, Skali89 lubią tę wiadomość
-
Ja jutro na zdjecie szwow jade ale niestety czeka mnie tez pewnie wizyta na ip bo przestalam krwawic a jak robie siku czuje straszny bol i parcie na szyjke.
-
ajrin
może samo puści...trzeba mieć nadzieję
super że spacer udany
u nas też piękna pogoda, niektore dzieci w koszulkach
a że Iguś to zdolniacha to my wiemyuczy sie od starszaków
ja się cieszę że Piotruś nie taki odważny, wrecz na placu zabaw łapie tate za reke (gdzie spacer za rekę absolutnie niemozliwy) i proawdzi gdzie chce
wchodzą razem na ślizgawkę, tata sadza, zjeżdza sampo schodach na klatce schodowej trochę wejdzie sam sie trzymając
ja nawet nie chcę więcej -
też byliśmy na spacerku
tzn ja byłam na korepetycjach, mąż z małym na działce a potem razem na plac zabawmały spał 2,5h (budziłam go!) do 15 więc świeze powietrze wskazane
kapiel zaliczona
może się uda
dzis w planach kapiel z mama, na poczatku (po wejsciu do łazienki i tym bardziej po włżeniu do wanny) mega histeria,tak samo jak wczoraj, ale z czasem az sie na głos chichrał , stał cały czas, wręcz dupka oparty o mój brzuch, ale wymyjany na spokokojnie
razem pokapiemy się dopóki nie odważy się usiaść...dobrze że chociaz ten pierwszy plan wypalił
i oby jutro wypalił
a zaraz wstawie fote odnośnie odpowiedniego ubrania na plac zabaw-bo dzis Piotrek odkrył łopatke do piaskupiaskownica zajęta, więc taki inny piasek :d a matka takiej zabawy nie planowała
-
Dziewczyny
Eh coś w tym jest ze faceci są do D....!
Mnie tez mój denerwuje a jeszcze się nie hajtnelismy...rozwód przed ślubem..?
Ehh...
Ajrin
Piękne zdjęcia !!! Piękne chłopaki!! Piękna miłość braterska !!
Cudownie !! ❤️❤️❤️
My dziś po żłobku do domku na zupe - zjadła dwa talerze i mus owocowy i hop na dwór
Mamh na osiedlu kilka placów zabaw w tym jeden z takim jakby gumowym podkładem zamiast piasku - i wniosek - moja królewna anie lubi piasku..każe się nosić j nie chce stąpać po nim...o !!
Już nie mówię o dotknięciu go hehe
A tu dumna użytkowniczka huśtawki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/947de0efd68a.jpg
Natka-matka wariatka :), marta258, żabka04 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
No my pojdziemh do fryzjera przed weselem
Ale Piter się fajnie bawi w piasku heheh pdpba mu się !
Moja to tylko huśtawka k zjeżdżalnia, a nawet głównie zjeżdżalniaa piasku beeee
-
Witam się po chujowym dniu.
Masakra.
Byłam dziś bliska pieprzniecia papierami w pracy. Wyzywałam co nie miara.
Na końcu poszłam na dywanik i...dostałam podwyżkę. Niewielka co prawda ale jest. Nie poprawiło mi to jakoś mocno humoru, bo wiem, za miałam rację.
Amelka dalej kaszle. D był z nią u lekarza, osłuchowo czysto, gardło bez zaczerwienienia. Najprawdopodobniej to przez żeby. Jutro spróbuję ja wysłać do żłobka.
Ajrin
Współczuję tych przebojów z mężem. Ech... Oni wyczucia nie mają za grosz a wiadomo, że jeszcze w tobie hormony buzują więc wszystko inaczej odbierasz.
Marta
Zazdroszczę tych słodkości. Ja od samego patrzenia na nie tyje.
Kamcia
Nie słyszałam o żelu do włosów dla dzieci. Wierzę, że ciężko ci ujarzmić fryzurkę Piotrusia ale ciesz się, Meli dopiero teraz od biedy da się zrobić kitkę.
Zabka
Wstrętna ci wyszła ta krzywa zarówno cukrowa jak i insulinowa ;( biegnij ty lepiej do Endo bo to nie ma chyba co czekać skoro stosujesz dietę IO i nic to nie daje
Skali
Jak tam u ciebie?
Dariah
Śliczna Zosienka! Co się będzie w piasku brudzić
P.S. ja dziś pierwszy raz wyciągałam piasek Meli z pieluchy, z rowka w pupieod D wiem jedynie, że robiła sobie deszczyk z piasku w piaskownicy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2018, 20:43
-
Ach i myślałam, że poprawie sobie humor lakierami do paznokci, które sobie zamówiłam a tu zamiast acetonu przyszedł mi cleaner i w zestawie brakuje dwóch lakierów! No jaaaaaaa! Co za dzień!
-
Zjeżdżalnie lubi na innym placu zabaw. Ale tam wiecej dzieci, pełne słońce i bez ogrodzenia (jest łańcuch) a co za tym idzie Piotrek widzi lukę i pędem kierunek dom
(wczorajsze zdjęcie) . Jednak do domu nie dojdzie bo przy głównej ulicy swiruje tzn trzyma się linii kraweznika a nie budynkow...
Dzis huśtawka. Chwycil tatę za rękę i kazal się doprowadzić na hustawke. Tata w tym czasie pokazał lopatke i wiadereczko. Ale Piter się chichral z odgłosu sypanego piachujak z firany
Sam się zabawil ale niestety nie w piaskownicy...na koniec sobie przypomnial tunel
A nie bylo np bujania na bocianim gniezdzie czy biegania z tatą wokół drzewa
U nas to już duży progres :)ale starych mocno trzyma się ten PiotruśNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Natka
O Matulu !! Faktycznie dzień do dupy !!
Ale dobrze ze chociaż podwyżka jest!! Nawet jeśli nie duża - ale jest !!
Dobrze ze osluchwo czystooby nocka była spokojna
-
Kamcia
Niech się trzymam ! Jeszcze chwila i będziesz tęsknić za tym "trzymaniem sie spódnicy"czas szybko mija wiec delektuj sie tym
A ! Zawiadamiam wszem i wobec żeby jutro minie tydzień jak Królewna nie dostaje cycka w ciągu dnia !!! I nie prosi nawet o niego !kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), żabka04, Skali89 lubią tę wiadomość
-
Dariah
Az tak sie nie trzyma
Bardziej mialam na mysli że na placu zabaw trzyma się nas a nie biegnie do dzieci. Gdzie w terenie to biegnie przed siebie i nawet się nie obejrzy czy ktoś jest
Już sobie wyobrazalam to moje dziecko w zlobku-samo w kącie się bawiącei oczywiście podlogowe