WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa leżałam tydzień przed porodem w szpitalu ale ze względu na niby cukry co by niby je ustabilizowac a tak naprawdę miałam nagrana cc i specjalnie lekarz dał skierowanie do szpitala żeby jego koleżanka zrobiła mi cc.
Niestety tylek na mnie wypiela.
Ale to nic nie ma do rzeczy.
Antybiotyk dają zaraz po porodzie tobie a potem dziecku dają.
I po urodzeniu w którejś dobie jeszcze dają.
Spokojnie naprawde
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
pysiaczku
Marcelek zmienił sie i nie zmienił za razem
1. zgubił włosygdzie jego włosy ?
2. spowazniał, nie wyglada jak bobasek a mały meżczyzna
no, al to tez na plus
a na zdjęciu jego minka rozbrajawyglada na inteligenta a nie łobuza
to tez na plus hihi
przystojniaczek z niego jest
ale nie moge powiedzieć, ze do ciebie podobny...ale nie moge powiedziec do kogo bo nie znam
buziaczki dla wczasowicza tarasowego -
nick nieaktualnyCo do Marcela.
Kurcze jaki król na tym tronie.
Super.
Ale czy mi się wydaje czy on podobny do igusia ajrin?
Ja nie pamiętam jak był mały Marcel serio i ciebie też nie mogę skojarzyć.
Więc mile widziane twoje foto
Mój Robert odmówił pieroga mamy.
Zjadł dwa gryzy.
Skoro mu starczy..... Ok.
Za to córka zjadła 13 pierogów małych (takie do kamci jechały) ta to ma spost hahaha
I mam winowajce!
Na dole trójka się wyżynaPysiaczek89, kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Kamcia
Marcyś zgubił włosy, bo chodzi regularnie do fryzjera, teraz ma chłopak i tak juz zapuszczone, ale w przyszłym tygodniu chłopaki sie wybierają do fryza.
No juz bobaskiem nie jest, to mały chłopczykale Kamcia, niech Cie nie zwiedzie jego mina, Marc to łobuziak ogromny, inteligenty, ale łobuziak. Jedynie z mowa w tyle jesteśmy, ale nadrabia sprawnoscia fizyczna i sprytem
Podobny chyba do taty i troszke do babci
Wczasowicz, również pozdrawia CiocieMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Żabcia
Chyba niepodobny do Igusiaciezko mi teraz zrobic foto, bo on raczej nie jest model i nie chce pozować
Tak, my z M. mówimy na niego król lub prezesik, bo chłopak lubi rządzić.
Tu Marcyś z sesji wielkanocnej, bardziej widac buźkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 16:32
kamciaelcia, żabka04, Dariah, Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
może z Igusiem maja to wspolne, ze oczka i karnacja jaśniejsze?, bo pod kapeluszem włoskow nie widac, a Igus blondasek z mini fryzurką
ale przystojniak jest
niech mina nadrabia, jakoś w zyciu trzeba sobie radzić
a jakie ma teraz gabaryty, np waga? łatwiej mi by było go sobie wyobrazić
jak u nas u fryzjera to wiesz (no nasza regularnosć przy mojej mobilizacji to jakies 6 tyg) krzyk, histeria i obrażanie się
jak u was?? -
Kamcia
Marc zaczyna nosić ubranka na 92, waga około 14 kg. Chłopak ma apetycik, wrecz nawet sie pytaliśmy pediatry, czy to normalne, bo on najchętniej by ciagle cos jadł.
U fryzjera wierci sie bardzo, ale wystarczało, ze pani pokazała maszynkę i on sie zajmował jedna maszynka, a fryzjerka druga robiła swoje, ale ostatnio niestety i na to sie zbuntowałogolnie trzeba go zagadywać i pokazywać a to tableta, a to koparkę itp. Ale to tatusiowa robota, bo ja z chłopakami nie chodze do fryza, musza sobie sami radzić.
A na zdjęciach jakos tak wychodzi, a karnację ma w miarę ciemna, nawet czesto ludzie na to zwracają uwagę, jakos na fotkach tak wychodzi, włoski ma taki ciemny blond i oczka niebieskieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2018, 13:20
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
14 kg to ładnie
nasze ubranka to 92/98 głównie, ale spodnie z tyłka juz spadaja
a niech je
pewnie pamietasz że zawsze powtarzałam, ze teraz je i za jakis czas moze przestać-więc niech je i korzystanie ma co narzekać
zazdroszczę u fryzjera
u nas na siłę
tata trzyma, mama resztki trzyma, fryzjerka tnie w minute
pierwszy raz był idealny -
Ciekawe jak teraz bedzie u fryzjera. No mam nadzieje, ze tez w miarę sie uda zrobic fryz
No z jednej strony fajnie, ze je, ale z drugiej on nam robi awantury i sie strasznie drze, bo chce cos zjeść. I to prowadzi nas do szafki, w ktorej sa skitrane ciasteczka itp i stoi pod nia i sępiMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Witam się i ja.
Rani szybko na zakupy nie było kiedy pisać ale już nadrabiam.
Marcus mi w wielu kwestiach przypomina Igusia. Pomijam jasna karnacji włoski i oczy ale ten błysk w oku i dostaliście oj tak mój Ci on haha.
No i też z mowa kiepsko za to kombinatorstwo i broijenie opanowane do perfekcji ale z uśmiechem na twarzy co bycie było
-
Natka będzie dobrze skup się na wakacjach teraz nie ma co planować i rozmyślać za daleko czekają was cudowne chwilę razem w fajnym miejscu. Naladujecie baterie i będzie lepiej.
Pyszczek GPS dodatni ma ponoć większość kobiet nie martw się lekarze wiedzą co robić. Jak się zacznie akcja lepiej szybciej do szpitala pojechać muszą mieć 4 godziny na podanie antybiotyku. -
nick nieaktualnyMąż pojechał do lakiernika bo nie dzwoni i honda do odebrania po 18 będzie dzwonił
Więc zbieramy się na spacer werka z rowerem bo chce lody więc musi zapracować
Robert szczelil już druga brzydka kupę.
Spać też nie zamierza oby na dworze szybko zasnął -
Kamcia ale się uśmiałam skąd kapelusz i jeszcze gorzej skąd i jak uśmiech uchwycić
Mam kask rowerowy dla Igusia hahaPysiaczek89 lubi tę wiadomość