WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Żabka
A ja mam coś przeczucie ze będzie Heniotylko tak coś ki się wydaje ze nie teraz
Takie moje przeczucie ze życie zaskoczy kiedy nie będziesz się spodziewa
Natka
No i u Was tez będzie drugi jobaskena spokojnie po wakacjach kiedy wypocnziecie
i będziecie mieć nowe siły
A u nas wszystko dobrzeZosieńka rozrabia hehe bryka na rowerze
ale wsytsko dobrze
żabka04 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
no my tez tyłem, niby tyłem to dla kategorii 0-13 a przodem 9-25 (wg naszego fotelika)
to nieważne
pytam, bo mąz dzis przyniósł fotelik Pioterka zebym przymierzyła go na spokojnie i wymyła...
potem go trzeba znów zamontować no i to bedzie z przymiarka Patryka na tył...pytanie czy Patryk zmieści się obok Piotrusia, a obok mąż
bo jak nie to Piotrek ląduje z przodu ...i musowo przodem...
mamy samochód siedmioosobowy, ale rozkładając tylne kanapy nie mamy totalnie bagażnika a więc ta opcja odpada -
Kamcia
My tez mamy taki ze do 9kg tyłem obowiązkowo a potem przodem może być do 18 kg
Ale jest cały czas tyłem - dopóki nie protestuje i nie ma problemów o będzie jeździć tyłem
Jedyne co to boje się ze jak pojedzie np do moich rodziców a oni maja fotelik w samochodzie ale przodem wiec jak u nich pozna przodem to wtedy może się zacząć problem
Hmm a to musicie sprawdzić czy wejdzie wszystko09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyDariah pewnie tak będzie jak mówisz.
Wow ale biegania mieliście.
Kamcia my jeździmy przodem już oooooooo nie pamiętam ale bardzo długo w nosidelku był tyłem.
A kiedy wsadzilam go do fotelika nie pamiętam.
My dziś byliśmy na dworze.
Robert biegał boso po piasku czy trawce.
Werka jeździła na rolkach z sąsiadka pierwszy raz na rolkach tak daleko i aż do domu.
Ucieklysmy z sąsiadka z tego placu bo tak słońce dawało że ja się topilam Robert z sąsiadka (3 latka) dawali popalić więc ekipę zebraliśmy o poszliśmy na lody.
Robert tak jechał
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/56e301d01e0b.jpg
Zjadł wafelka loda nie chciał.
A potem pod domem jeszcze się zatrzymaliśmy na chwilę i tak się bawił z dziewczynami.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/49c4ec381c21.jpg
Dzieci mam już wykapane jedzą naleśniki.
Jutro jadę sama z Robertem podjadę do babci po lekarzu.
Jakoś dam radę.
Kupiłam też Kubusia wodę tak żeby butelka była z dziubkiem będę go uczyć pić z takiej butli.
Na tą chwilę podobało mu się i lize jaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2018, 19:31
Pysiaczek89, kamciaelcia, Dariah lubią tę wiadomość
-
Dariah
Marcelek dziekuje za komplement
Pocieszacie z tym gbs+, bo serio strasznie mnie to stresuje
Kamcia
Marc tez ciagle jeździ tyłem do kierunku jazdy i mam nadzieje, ze jak najdłużej tak bedzie jeździć, a pózniej bratu odda fotelik, a marcysiowi kupimy juz przodem do kierunku jazdykamciaelcia lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Pysiaczek
Ale nie ma za co - szczere komplementyhihi
Nie stresuj sięmnie gin pocieszała ze baaaardzo dużo kobiet ma dodatni j nawet jeśli nie zdążą w te 4h to wiedza co robić
Żabka
Pięknie się Robercik bawi !!!
Jaki artystahihi
U nas Zosia się boi i brzydzi piasku...w butach nie pójdzie po piasku, nie dotknie, nie pójdzie do piaskownicy...wiec na boso to już w ogóle noe ma co marzyć
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
Amelia ma dziś kiepski dzień ogólnie. Nic jej się nie podoba, wszystko na nie. Każda propozycja kończy się płaczem.
Praktycznie nic dziś nie zjadła. Parę kęsów chleba, kilka łyżek rosołu i mleka tyle o ile. Rano że 100ml a wieczorem ze 110ml. Masakra.
Byłyśmy w parku i na placu zabaw więc trochę się wybiegała. Myślałam, że będzie jeść a ona nie. Nie to nie. Nie zmuszę.
Zabka
Ślicznie się Robercik bawiłMela też dziś zaliczyła bieganie bosymi stopami
szkoda, że pogoda ma się pogorszyć. Szkoda.
-
nick nieaktualnyNatka to super że Amelka też skorzystała boso stapac
Samo zdrowie dla ich stopek i ile przyjemności
Mi to się śmiać chciało bo chłopczyk w wieku ok 4-5 lat usiadł na piachu i mówi do ojca: wiesz dzidzia biega bez butów to ja też
Myślę se zaraz cały plac zabaw będzie boso biegał.
No trudno jak niechce jeść.
Zglodnieje.
Mój Robert od tygodnia nie je obiadów słuchaj.
Słoiczek beeee moje beeee więc mam to gdzieś.
Dziś rosół dałam to zjadł przed drzemka ładnie, potem przyniosłam słoiczek wyrzuciłem, potem dałam nasze drugie danie wyrzuciłem ale mięso wrzuciłem do rosołu który przyniosłam jako kolejny obiad aby tylko zjadł chciałam iść na dwór.
Zjadł łyżeczkę potem druga i wyplul na mnie mięso! No i pojadl tylko tyle
Na dworze zacieszal SO bułki maslanej potem do wafelka.
Na kolacje zjadł naleśnikia zagryzl kaszka smakują pół porcji.
Dobrze ze juz noc.
Dariah naprawdę?
Prawdziwa Calineczka z Zosi.
No cóż co się będzie brudzic ona pewnie musi pięknie wyglądać i zabawy lepsze woli hihi
Żartuje może się przelamie
Robert mi przeszkadza w pisaniuWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2018, 21:10
-
ZBka
Na prawdęa co ciekawe ona tak ma często
Dziś chciałam jej dać naleśnika z dżemem to nie bo się klei...dałam suchego to zjadła 3hehe a tego z dżemem nie dotknie - chhba ze będę karmić widelcem to tak - wtedy się nie klei
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój nic już rękoma nie chce jeść!
Cofa się?
Dariah prawdziwa dama "Calineczka".
Ważne że je trzeba się cieszyć
Kamcia twój chociaż placki je a to podobne
Mój już nie dotknie plackow te z manna.
Więc zostają naleśniki.
Robert się poklada może zaśnie nie długo? -
nick nieaktualnyZasnął hura
Męża obudziłam i nie potrzebnie mówi że jedzie godzinę później więc do 22 się posnuje.
Nic w tv nie ma.
Ja ostatnio w sklepie kupiłam babkę waniliowa kawałek dla Roberta wcinal bo to jak lubis
A lubisie też mu zbrzydly.
Idę się kąpać i spać.
Jutro się odezwę jak wrócę od lekarza i babci.
Liczę że lekarz coś zrobi z moimi żylakami.
Trzymajcie kciuki.
Dobrej nocki cioteczki -
My już mamy 2 tyłem rwf na tylnej kanapie. Ale u nas rodzice wyrodni z przodu siedzą
Ostatnio tak nam posneli haha
[url=https://
/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 20:08
Natka-matka wariatka :), kamciaelcia, marta258, Pysiaczek89, Dariah lubią tę wiadomość
-
Kamcia widzę że Peter ma gusta w które ciężko trafić.
Ja dziś zrobiłam naleśniki dla dzieciaków bo jednak jedzenie grillowa nie koniecznie by zjedli choć ziemniaki z grilla szmal równona deser babeczki więc Igi miał rozpusty.
[
][/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 20:08
Natka-matka wariatka :), kamciaelcia, marta258, Pysiaczek89, Dariah lubią tę wiadomość
-
Ja też nie lubię obiadów na słodko. Dla mnie naleśniki istnieją kiedy jestem na diecie
tzn w głowie istnieją
ale dlatego nie gotuje. Nigdy nie wiadomo. Raczej u nas na żywioł.
Z fotelikiem się okaże. Nie wyobrażam sobie samych z tyłu...do sklepu tak, ale nie dalej
I nie ma opcji żebym nie siedziała za kierownicą