WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia
Od miesiąca Antoś ma nowy fotelik 9-18 i jeździ przodem. Ten pierwszy 0-13 już mały więc teraz czeka na Natalkę. A Antoś siedzi z tyłu sam, my z mężem z przodu. Jak będzie dwójka dzieciaków to też będą oboje siedzieć z tyłu a my z przodu.
Ajrin
Widzę że grill udany, superkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
W naszym aucie na bank nikt więcej z tyłu zadka nie posadzki
Ale też wy większe macie auto jest szansa że się zmieści. No i montaż fotelików u was pewnie inny bo jeśli ktoś ma siadać to jeden fotelik na środku a to daje trochę więcej miejsca na tylek bo do drzwi trochę luzu jest. My od początku jeździmy z przodu nawet na długie trasy. Igi zawsze sam z tyłu. Mamy zamontowane lusterka aby widzieć ich i oni widzą nas. Jak są afery robimy postój. Jeszcze rok dwa i dzieciaczki będą na tyle kumate że będą z nami cała drogę gadać. Oj pamiętam wesołe wycieczki z dziewczynami mojego brata jak byłam w ciąży z Igim zwiedziliśmy wtedy spora część Irlandii do dziś z mężem śmiejemy się z repertuaru muzycznego.
Ciekawe jak chłopaki będą chętni do śpiewania czy raczej innych zabaw.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2018, 03:09
-
Hej
Ja sie witam ze szpitalabrzuch mi sie stawiał i pojechałam. Leze pod kroplówka
na szczescie pessar siedzi dobrze, ufffa kroplówka juz działa, bo brzuch zupełnie inny. Mam tez dostać sterydy na płucka dla Mikusia w razie W.
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Mi dziś szwankuje żołądek
a jeszcze mam spotkanie z klientem od rana. Masakra
Noc ok, nie rewelacyjnie i nie okropnie. Poprostu ok. Amelia dziś rano pierwszy raz odmówiła mleka. Nie wiem co się stało. Zobaczyła je i w ryk i krzyk. Ani zwykłego ani modyfikowanego. Żadnego nie chciała. I tak bez mleka, bez śniadania pojechała do żłobka. Mam nadzieję, że tam coś dziś zje i wypije. -
Natka Igi dawno bez mleka rano i często bez śniadania do żłobka idzie spokojnie zje w zlobku za 2.
Pysiaczku trzymaj się kochana będzie dobrze mi też w tych tygodniach się stawiał brzuch wiecznie jak kamień. Dobrzezewszpitalu podadzą sterydy myślę że będziesz spokojniejszaPysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
Witajcie Kochane
Muszę Wam ogłosić ze wczoraj wieczorem Sofijka nie dostała cycka i w nich tez nie !! I nie było tka strasznie jak myślałam !!! Jestem z niej bardzo dumnahihi
Co do fotelików to u nas tez Mała zawsze sama z tylu - ze mną nie ma opcji bo histeria ze chce na kolana..
ma lusterko i do nas gada i robi miny hehe
Jak będzie drugie to tez pójdzie do tytułu bo tego jej i tak się nie da do przodu przełożyć. Ale u nas w razie co jest miejsce po środku wiec się wcisnę w razie histeriiale to przyszłość hehe
Ajrin
Super ze grill się udał ! Igi jaki zadowolony i widzę ze poderwał starsza laskeheheh
Pysiaczek
Trzymaj się trzymaj i się nie daj
Będzie dobrze !!kamciaelcia, Pysiaczek89, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
to pisze, bo nocka inna
w sumie nie kiepska, ale malutki zrobił sobie w nocy przerwę w spaniu, jakąś godzinę? (nie sprawdzałam zegarka), nie wymagał nawet żeby iść do niego, nie gadał, nie klaszczał, nie spał i sobie czasem zajęczał...mąż oczywiście spał więc serio, nie było to kiepskie, mi tylko godzine snu zabrało
takie zachowanie skojarzyło mi sie z deszczem, ze on tak nagle sie budzi przed ulewą...i była ta ulewaale po godzinie...jak lunęło tak zasnął
i ja tez
właśnie wstajemy -
nick nieaktualnyWitam przy szybkim śniadaniu i kawce.
Jak można do was nie zawitac?
To już uzależnienie
Pysiaczku trzymaj się tam.
To taki okres że straszy ale dobrze ze pojechałas i dostaniesz sterydy.
Oczywiście w razie "w".
Teraz kolej na Patryczka Kamci
Natka nie to nie zje w żłobku jestem tego pewna.
Ty się tam trzymaj może jakiś lek pomoże?
Czy to bardziej stres?
Ja już też mam rewolucję latam do WC i nie wiedzieć czemu przecież się nie denerwuje.
Skali jak tam u ciebie????
Mąż wrócił zgiety w pół (ból kręgosłupa).
Straszy mnie l4
Mówi że wysiadł z auta pod zakładem i tak szedł w pol zgiety i jakoś przesiedzial zmianę.
U nas pada co chwila.
Zaprowadzilam werke bo dziś ma zdjęcia w przedszkolu takie na zakonczenie więc się wystroila
Jeszcze zajęcia mnie czekają popołudniu jak ja przestałam lubiec tam jeździć wrrr
O leje lecę po pranie z balkonuWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2018, 08:33
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
Dzieki Dziewczyny :*
Ja Wam powiem, ze ja w ogole nie chce sie wpychać przed Kamcie, Mikusiowi tez to wytłumaczyłam, ze to nie nasz czas jeszcze. Pierwsza dawkę sterydów dostałam, zastrzyk bolał jak chol...ajeszcze jedna dawka jutro
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Kamcia Peter jest serio diamentowy. U nas Igi dziś dwa razy mega płacz. Nie miał wczoraj drzemki bo nie chciał iść spać padł szybko ale niespokojnie jak widać.
Teraz musimy rano chować kask na rower bo chodzi i szuka i on chce a rowerku haha. M odda rower dziś do naprawy w sensie przegląd i od jutra jak się uda będą jeździć rowerem do żłobka Igi będzie uratowany gorzej ze pewnie zejść nie będzie chciał z rowerku. -
nick nieaktualny