WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Do żaglówka my mamy na środku takie większe jest wypukłe i widać 2 w nim. Dodatkowo mamy przy Kostki aby ją też widziała z siedzenia pasażera 2.
Igi też lubi to na środku bo widzi nas i widzi drogę. Nie zna jazdy przodem więc u nas nie ma problemu póki co że nie chce tyłem. Za kilka miesięcy będziemy zmieniać mu fotelik na większy a obecny przejmie Kostek no i nadal chcemy tyłem Igusia wozić. -
nasz w kategorii 0-25
póki Patryk w swoim pojeździ, to Piotrek w tym, więc chciałabym i tak tyłem, ale on nie jest ani nauczony jeździć sam z tyłu, ani nie mam wizji jeszcze jak sie wszystko zmieści, ani fotelik nie wyrany
zacznę od prania, potem przymiarka
no i nauka jazdy samemu??jednak nie ma już okazji
poza tym długie trasy np do Kołobrzegu sa rzadko, wtedy może wezme go na przod????ale on tez ma bzika na punkcie pokreteł z przodui z tyłu wszystko widzi-ma zagłówek sciągniety, tez jest ustawiony za kierowcą...wyjdzie z czasem
-
Witajcie !
Dzisiaj startuje Tydzień Pieluchy Wielorazowej. Zapraszam do wydarzenia na fb. Jest tam mnóstwo informacji oraz konkursów z wieloma nagrodami.
https://www.facebook.com/Tydzie%C5%84-Pieluchy-Wielorazowej-298376324026378/
Pozdrawiam
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Pysiaczek
W szpitalu szybko pomogą i na pewno dotrwasz do terminu.
Dzisiaj zaczynam trzeci trymestr, ale ten czas leciNatalka szaleje w brzuszku, sporo kopie i chyba kręci fikołki. Antoś maruda, coś słabo je ale przynajmniej ze spaniem ok.
Moi rodzice zrobili Antosiowi prezent na działkę i kupili mu piaskownicę i wiaderko z akcesoriami więc za kilka dni będzie szalał w piaskuPysiaczek89, żabka04, kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarta ale fajnie pewnie będzie miał chłopak radoche:-)
Czekamy na foto z pierwszego dnia w piaskownicy.
Chciałabym zobaczyć te woooooow!
Wróciłam do domu jakiś czas temu.
Niestety mam trzecie dziecko w domu.
Mąż z łóżka nie mógł wstać ( tak go plecy bolą) i planuje jechać do lekarza jutro więc znowu ta sama droga mnie jutro czeka.
Dobrze ze lubie tamtędy jeździć
Co u lekarza.
Robert zasnął w aucie a pod gabinetem oczy jak 5zł wrrrr
Dr wporzadku jemu nie przeszkadzało Robert zwiedzal gabinet a miał gdzie chodzić.
Po jakiejś chwili wszedł za drzwi do kąta i co Robert zrobił? Załatwił (siku było a robi tak jak kupa jest)się po czym przyszedł do mnie zameldowac że zrobił w gacie a że gadałem z dr to wzięłam go na kolana sale spodnie miałam mokre (dr mówił że wyschnie hahahah) postawiłem go na nogi patrzę a on do skarpet mokry
Dobrze że wzięłam spodnie zapasowe
Dostałam skierowanie do szpitala mam oddzwonić i się zapisać gdzieś.
Ale chyba zapisze się do naczyniowego chirurga i jeszcze z nim skonsultuje to operacje może da się coś jeszcze zrobić oprócz operacji.
A to moje dziecko i jego obiad.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/79378bd16d5b.jpgkamciaelcia, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
Ja na 17 idę do pediatry z Igi i Kostki em.
Dzwoniłam aby się umówić mieli wolny termin niech sami zobaczą czemu nie szczepimy Igusia a Kostek nie wiem czy nie ma kataru. Do tego pępek nadal nie odpadł i nie podoba mi się skóra w zalamaniach pod pieluszka chyba się luszczy. No i doszły brzydkie kupy plus to ulewa nie non stop glupieje już 2 dziecko a ja nic nie wiem. -
ajrin
oby nic takiego
nos zawsze mieliśmy zatkany
pepek nawet 6 tyg
łuszczenia nigdy, ale ja nigdy nie smaruje i nie natłuszczam
ulewanie-masakra kilka miesięcy, idzie przywyknać
z kupami masz doswiadczenie
trzymam za was kciuki
żabko
brawo ty
a ja czekałam na chłopca, czekałam...
a on nie dał znać, że w szkole nie był
grzeje małemu rosół (a tak by jadł godzinę temu) -
mąz odebrał mnie z korepetycji, weszliśmy na szybko do sklepu mięsnego i warzywniaka (bo jutro męza nie ma cały dzień i noc), raz dwa bo ewidentnie burza się zblizała, do domu 100m , ale deszcz złapal, weszliśmy, rozebralismy się...i słońce wychodzi :d u nas nawet porzadnie nie pada! mały sie niestety nie wyszalał
no i drugi dzień z rzedu sam wszedł na trzecie piętro (i d tego reki nie poda, ale trzymał sie szczebelków barierki prawa raczka i nóżka po nóżce wchodzi) -
Zapomniałam dodać że język biały mi się nie podoba dostaliśmy niastyne bo raczej plesniawki i kupy mogą być od tego. Podawać probiotyki pępek jest ok mamy czekać i robić jak do tej pory. Kataru nie ma to przez ulewa nie i wiotkosc krtani furczenia.
Skóra schodzi zejdzie będzie ok.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Skali tak robię a skórę na ciele ma ładną ale pod pieluszka gorzej kazała w ciepłe dni wietrzyc będzie lepiej.
Igi miał plesniawki w wieku 5 tygodni a Kostek no cóż brat już dawno mu palca do buzi włożył a kilka dni temu swojego smoka mu wsadził
Igi miał wtedy pierwszy raz i ostatni.
Igi ok ma katar ale to standard powiedziała aby zapisać na szczepienie bo stan ogólny dobry a zaleca zaszczepić na ospe póki co darować sobie mm i 6w1 zaległe ale ze względu na żłobek i maleństwo w domu ospa koniecznie. A jak powiedziałam że ja nie chorowalam na ospe to tym bardziej kazała jak najszybciej zaszczepić ospe.
Więc zapisze na szczepienie i zobaczymy jaki będzie stan danego dnia i czy zaszczepiony.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2018, 20:28
-
Żabka a Robert wcina borówki?
Kamcia u nas właśnie przeszła niezła burza. Ja lubię takie klimaty
Pysiaczku jak tam? -
nick nieaktualnyMój Robert nie może zasnąć.
Chyba za dużo wrażeń.
Na kolacje zjadł cztery paluszki z piatusia (kamcia ratowała przepisem) i po 20:00 dojadl pół porcji kaszki smakija.
Ajrin tak wcinal borówki i to sam rączkami wybierał ale placki to już mama musiała w pyska wsadzić bo inaczej by nie zjadł wcale.
W takim razie szczep na ospe.
Ja też uwielbiam klimaty burzy.
Ja to mogę nawet na dwór wyjść i piorunami niech wali.
U nas padało grzmialo i przeszło a tak liczyłam na mega burze że sobie popatrzę na pioruny i dzieciom pokaże.
Jutro jadę z mężem do rodzinnej.
Mąż nie poszedł do prą y dzisiaj więc pewnie weźmie l4 i dostanie zastrzyki.
WrrrWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2018, 21:17
-
nick nieaktualnyKamcia też mam takie wrażenie.
Dużo słyszę że mają przepukliny, że robią operacje!
Mój też ma dwie przepukliny na kręgosłupie mial się zgłosić do neurochirurga ale tak się zabiera jak nie powiem za co.
A ja nie będę go nianczyc może myśli że go porejstruje umowie etc.
Ahhhhh znowu temat rzeka jeszcze porusza.
Ktoś się pomylił jak ich tworzył serio.
Robert zasnął.
Ciężko było
Dobrej nocki -
Hej Dziewczyny!
Dziekuje, ze pytacie, jak tam z nami
Dostałam dzisiaj o 6 druga, ostatnia dawkę sterydów, dzisiaj praktycznie nie bolało, a robiła inna położna, wiec to pewnie to.
Leze ciagle pod ta kroplówka, co jest na 48 godzinjuz wykończona tym jestem
Tęsknie za moim Marcelkiemciekawe ile mnie tu potrzymaja, dzisiaj o 24 kończę te kroplówkę, a o 14 mam wpisany magnez... nie wiem ile tych kroplówek z magnezem dostanę
i ile leci taki magnez? Bo juz nie pamietam, ile to leciało, jak dostawałam w ciazy z Marckiem.
Ajrin
Oby Kostkowi szybko przeszły te plesniawki.
Kamcia
Piotruś jaki sprawny, jak sam wszedł po schodach, mój Marc narazie po schodach wchodzi ba kolanach
Zabciu
Pięknie Robercik zajada borówki!
Marta
Gratuluje, „wspaniałego” trzeciego trymestruMarcelek ❤️❤️
Mikuś