WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia
Super że przymiarka się udała i oba foteliki mieszczą się z tyłu razem z mężem.
A jeżeli chodzi o wyprawkę to z Antosiem też wolałam mieć wszystko gotowe wcześniej więc 2 miesiące przed porodem byłam gotowa na małego. Teraz też chce się tak wyrobić żeby później tylko spakować torbę do szpitala.
-
Witamy się i my
Pola wczoraj skończyła dwa miesiąceważy ok 6 kg
Ogólnie u nas ok tylko czasu brak moja mama ma wolne więc czasu starcza tylko na czytanie
Teraz m pracuje ubranka bo my z tych prasujacych ale już ledwo wyrabiamy :p
Ja w końcu zrobiłam porządek w Poli rzeczach
Jestem zla bo w pepco nie ma spodenek na krótki rękaw śni rampetsow bo masakra Szymek nosi przykrotkie z zeszłego roku bo mu widać za duże kupowałam jak będzie promocja ma smyku to wszystkie wykupie do tego myślę już o żłobku on teraz tak Brudziński ubrania ze muszę już zacząć kupować ubrania żeby miał w czym chodzić
Dziś byłam z m na basenie mało ludzi było u nas jakoś mało chodzi a fajny basen jacuzzi jest sauna w cenie biletu i nie korzystają
No Kamcia cc już tuż tuż trzymam kciuki
Pysiaczku ty też ostatnia prosta także na pewno donosisza kto potem ? Marta ?
Daria to już tuż tuż wielki dzień zazdroszczę ja bym chciała jeszcze razAJrin, kamciaelcia, Dariah lubią tę wiadomość
-
Ja się jakoś ociagalam z wyprawka i koniec końców wiele nie zrobiłam pokoik nadal nie gotowy służy za suszarnie i przechowywanie sterty niepoprasowanych rzeczy.
Dziś 3 godziny łącznie prasowa łam aby coś odgruziwac masakra.
Jutro mam plan skończyć normalnie bym wszystkiego nie pasowała ale ze wszystko leżało na kupie to poniesione i wymemlane że aż mi samej przeszkadzało.
Kamcia czytałam zemazda 5 mieści nawet 3 rwf na tylnej kanapie więc to jedno z lepszych aut pod tym kątem więc I M da radę więc fajnie że przetestowaliscie.
Skali piękna waga Poli fajnie nie musieć się tak martwić o każdy gram -
Ajrin dokładnie Pola zupełnie inaczej się rozwija jest smieszka u Szymka długo trzeba było czekać Ale też jakoś jak długo czekam to potem jest takie wzruszenie także wszystko dobrze każde dziecko inne. Ale nie powiem jak dziecko je to jest tyle mniej stresu ze szok
Na dzień dziecka planuje dla Szymka stół z narzędziami właśnie szukam macie może jakieś sugestie ?
-
Skali
Nie raz ci powtarzalam i będę powtarzać-znam to uczucie ulgi, kiedy dziecko je po doswiadczeniach z niejadkiem
Ale i łatwiej z drugim
Mniej stresu, wiecej się wie, porównuje się automatycznie
Ajrin
Mazda 5to super auto rodzinne
Każdemu rodzicowi mogę polecić
Nawet od strony technicznej co nieco wiem(np nigdy w dieslu)
Jest to niby miejsce na trzeci fotelik w srodku, mąż się mieści i zapnie
Ale nosidełko nie leżało stabilnie. Może inaczej dzieje się przy foteliku z szeroką plaska podstawą
Mały się rusza ale nie odzywa więc ja już nie śpięnoc super. U mnie 3sikania. Mąż niewzruszony odglosami z niani
-
Kamcia mi się mega podoba 5 ale M jest anty za to oboje jesteśmy za 6 więc to nasz typ na kolejne auto.
Skali ja też byłam w pepco po spodenki znalazłam tylko jedne w komplecie z bluzka na ramiączkach. Poszłam do lumoeksu i tam kupiłam 2 pary
Otworzyli u nas pierwszy lumpeks i można znaleźć fajne rzeczy. Kupiłam dużo Kosiowi z neta ciuszków. Igusiowi dorwalam fajna kurtkę na jesień lub chłodne lato taka z softshellu. Będę teraz co jakiś czas zaglądać bo to jednak sporo mniej kasy.Skali89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam was.
Nocka spoko.
Położyłem się z okropny bólem głowy aż oczy bolały :-(wzięłam dwa paracetamole przespalam nockę za to teraz znowu łeb cmi.
My testujemy z rosmana pieluchomajtki rozm 5.
Na tą chwilę nie podchodzą mi.
Jakieś sztywne się wydają i spadają z tyłka Robertowi.
Fajne bo mają pasek wskaźnika zesikania.
Werka kaszle i to tak mokro.
Mąż próbuje włączyć nowy komputer.
Nagle dziś nie chce się włączyć.
Ja oszaleje!
Wczoraj pozwoliłam pograć córce na nim i uruchomiłem program ale nie wierzę że od tego??!
Skali pewnie lada moment pojawia się w pepco spodenki etc.
Może Tesco? Albo galeria.
A może tak jak ajrin lumpex?
My jutro na wycieczkę ale się cieszę -
ja kupiłam krótkie spodenki w h&m i to sporo takich króciutkich bawełnianych
plus (dziewczece) leginsy 1/2
bo albo goraco, albo chłodno, tak lato u nas wyglada
skorzystałam z jakiegoś tam rabatu na wybrane modele,a w drugiej paczce wykorzystałam rabat 10% który do chaty mi przysłali
plus darmowa wysyłka
pepcowe marne, nie rozciagaja sie
koszulki -takie zwykłe, jednokolorowe, na krótki rekaw, ramiaczkach, polecam z KIK, świetna, grubsza bawełna, po praniu ani wygniecione, ani zniekształcone, cena aż 7,99
mamy czarne, białe, zielone, seledynowe... -
zabko
rosmannowe u nas tez odpadaja
ostatnio kupiłam oryginalne pampki w biedronce r.5
cena przyzwoita, rozwazam jeszcze dokupić (bo sa)
bo pampersowe pieluchomajtki były srednie, dada tez duże
ich pampersy zawsze się sprawdzały ale cenowo odpadały
teraz az się nie moge doczekać zużycia lidlowych, potem rossmannowe i postawimy na dada/pampers -
ajrin
mazda 5 to rodzinna
mazda 6 to limuzynatakie wizje musza poczekać
my mamy to szczęscie do japońców, że są z Japonii, oryginalne, nie europejskie wersje
honda ma 22 lata, mechanika (tfuuu tfuuu) nie widziała daaaawno!
ma takie rzeczy (np wzmocnienia boczne drzwi), których nie znjadzie sie w innych modelach
ale jej daje jeszcze rok...
mazda też z Japonii, tez ciutke się rózni od standardu
na wielki plus-przesuwne drzwi -
nick nieaktualnyNo mi zostały 1p. Zurkow i 2p. Liplu i myślę co dalej.
Liczę szczerze że Robert zacznie sikac po krzakach okazja bo lato co by mnie cieszyło szedł by do żłobka bez pieluch, nie było by dylematu jakie kupić no dopiero przy heniu (o ile będzie mu dane przyjść na świat).
A pampersy pampersa masz w fajnej cenie w rosmanie jak masz kartę ich. -
My lecimy na lodowych i pampkach. Ostatnio kupiłam z roska ale dla mnie one też sztywne choć sprawdzają się ale dałam do żłobka.
-
nick nieaktualnyJa należę do grupy blond
Hahahahahah
Nie urazajac nikogo
Ten pasek o którym pisałam w tych pieluchomajtkach Hahahahahah to pasek który służy do zamknięcia pampersa (do wyrzucenia) a nie jak pisałam że to wskaźnik zesikania
Hahahahahah
Siedzę i się śmieje z siebie.
Ale tak to jest jak się popatrzy tylko
Z góry przepraszam dziewczyny za wprowadzenie w błąd.
Głupia ja.
Szczerze nie chce za darmo tych pieluchomajtek.
Spadają z tyłka Robertowi i strasznie smierdza jak dziecko się zesika.
Mi przeszkadza ten zapach.
-
Mi nawet te lupilu pasują także Szymek ma 4 i 5 a Pola 3 :
Kamcia byłam i w lumpeksie kupiłam aż 1 bo nic nie było a właśnie takie po domu do piachu to mi szkoda z hm czy smyka ślę na giełdzie dziś kupiłam 2 pary ogrodniczek zobaczę jak to będzie nosił
Kupiłam też dwie zabawki do kąpieli za 15 ze ta będę robić stół wodny m ma na budowie poszukać desek zlew mam od jego brata bo wymieniał zobaczę co wyjdzie
Widziałam warsztat z bosh za 150 zł ale plastik a chce drewniany chociaż fajny był
Robię dziś tiramisu z przepisu leniwej żony Bohosiewicz
Kamcia dzięki za kik pójdę bo jest u nas