WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kamcia kciuki daj znać po.
Haha Żabka ę się uśmiałam.żabka04 lubi tę wiadomość
-
Kamcia
Ja też trzymam kciuki, daj znać po wizycie.
My dla Antosia mamy kilka krótkich spodenek na lato, jedne dostał od mojej mamy a resztą od jej koleżanki po wnuczku i od mojej koleżanki więc nie musiałam nic kupować.
Pieluchy narazie najbardziej odpowiadają nam dady, używamy 4+ na dzień a na noc 5.
-
Marta
Ja tez tak na raty prasuje, Marcel u dziadków to moge troszke poprasować, potem odpoczynek i znowu. Ale na szczescie została mi juz tylko jedna suszarka ubranek, także ufff. Do szpitala ciuszki juz ogarnięte i spakowane w torbęw ogole pakuje sie w walizke na kółkach, zebym w razie W mogła sama dac radę i ta walizka stoi juz w sypialni, a Marcel ma taka zabawę
uwiesza sie na niej i jeździ po całym domu
skąd on ma te pomysły
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Właśnie weszłam do domku
Usg dobrze, wszystkie przeplywy prawidłowe, trochę się męczył z macicznymi, a że dobre to najlepszym dowodem jest sam Patryk
A Patryk to duży chlopak3587 g
Wiadomo ze plus/minus pół kiloale mierzony dwa razy, w pelnej okazałości wszystko wychodzi na 38+
A na pewno głowa i brzuszek czyli brak przyrostu matki dziecka nie odchudza
Buźki nie pokazał, główka bardzo nisko
Przewidywana waga w terminie 3800-4300
Jak to lekarz powiedział"geny męża mnie urządziły"
Pepowina stosunkowo długa
Blizny po cc nie oceni
Ale...do czego dazeabsolutnie odradza w moim przypadku poród sn (takie przeblyski miałam gdyby coś wczesniej...)
Wręcz mówił ze zakazalby gdybym była z rodziny...
I podgadalam w sprawie 4.cesarki
Nie żebym już planowala, żebym chciała...ale umiejętnie zagadujac zbieram różne info. Jak statystyka, jak komplikacje to ja znam...wszystkie znamy rzeczywistość
Ale pewne rzeczy chcialabym poukładać i w głowie i w sobie...wyjaśnił mi jak najlepiej oceniac blizne po cc przed decyzją o porodzie sn...
Z usmieszkiem gadalismy o żelu przeciw zrostom(nie ma pewności czy coś daje) ale raczej i teraz się zdecyduję...
No i tak zagadalam że wiem co bylo przyczyna śmierci przy czwartym cc w naszym szpitalu(kazdy szpital ma swoją medialną głośna sprawę, nawet my), nawet w drodze poczytalam o tym...
Pozyjemy
Zobaczymy
Najważniejsze żeby bylo dobrze teraz!
Bo Emilka zrobiła niespodziankę z serduszkiem
Piotruś nastraszyl ze sluchem(nie dalo się zrobić badania przesiewowego i po miesiacu robiliśmy w ośrodku)
Ciekawe czym Patryk zaskoczychoc z lekarzem stwierdzilismy że może tym razem wszystko bedzie na spokojnie
Pysiaczek89, Natka-matka wariatka :), żabka04, Skali89, marta258 lubią tę wiadomość
-
Pysiaczku
Sama nie raz się zastanawiam skąd Piotrek miewa pewne pomyslyjezdzeniem na czyms akurat nie jest zainteresowany ale pomysly ma super
I ostatnio nauczyl się śmiać na zawolanie, tak sztucznie i szyderczo :)nie umiem tego nazwać. Ale śmieje się w ramach zwracania uwagi
Tez spodziewam się że sama pojadę rano na ip sama...ale torba nie ma kółek a walizka za dużaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2018, 14:26
-
Kamcia
To z Patryczka juz fajniutki klocuszekciesze sie, ze wszystko w jak najlepszym porządku. Ja Cie Kamcia rozumiem co do kolejnej ciazy, dlatego draz temat, ale wiadomo Twoje zdrówko najważniejsze!! Ja tez mysle o tej mojej Amelce, tylko jak mam znowu tak przechodzić ciąże, to chyba podziękuje
No ja sie obawiam, ze np bede musiała sama pojechać do szpitala, a wiadomo Michał bedzie musiał zostać z Marcelem, bo to bedzie środek nocy, wiec pakuje sie w walizkę na kolkach
Co do śmiechu Marc tez umie tak na zawołanie i tez jest taki sztuczny i szyderczy, my wtedy z M sikamy ze śmiechu, bo mały to tak fajnie robikamciaelcia lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
na pewno to że się smiejemy że śmiechu to ten śmiech się utrwala
lepiej brzmi niż wołanie Eee
ja dopiero za trzecim razem doczekalam się dziecka glowkowo ułożonego z normalną pepowinawięc może i u ciebie do trzech razy sztuka?? ale co my zrobimy z trzecim chlopakiem ???
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamciu bardzo się cieszę że jest ok.
W takim razie odpoczywaj korzystaj i już nie bawem przywitasz/cie Patryczka.
Ciekawa jestem jak zareaguje Piotruś
Będzie dobrze.
Kamcia i pysiaczek wiem że zdrowie najważniejsze, szkraby muszą mieć matkę etc.
Powiem wam że kobieta wszystko zniesie.
Nie jesteśmy w stanie przewidzieć jaka będzie kolejna ciąża.
Trzymam za was kciuki.
Sama mam blokadę przed Heniem
Tyle że mnie martwi bardziej kariera zawodowa oraz mieszkanie choć i na to jest sposób.
Ja bardzo marzę o Heniu a za jakiś czas mi się odechciewa i tak w kółko.
Jestem pewna ze jak bym zaszła w ciążę to bym się bała martwila jak to będzie a potem byłabym szczęśliwa.
Ostatnio nawet gadalam z dziewczyną w moim wieku jak to ona powiedziała zaszalala z mężem w sylwestra no i stało się.
Ale ona ma mieszkanie 100m2 i też miała na początku ciąży ataki co będzie...... Będzie dobrze.
Wy po cc to inna sytuacja musicie patrzyć na wasz stan, zdrowie etc.
Ale myślę że jak gin da światełko to nie ma nad czym się zastanawiać.
My w domu siedzimy
Robert śpi od 14:00 a ja razem z nim polezalam czuwalam.
Głowa mnie znowu masakrycznie boli.
Już kawę nawet piłam.
Masakra.
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:na pewno to że się smiejemy że śmiechu to ten śmiech się utrwala
lepiej brzmi niż wołanie Eee
ja dopiero za trzecim razem doczekalam się dziecka glowkowo ułożonego z normalną pepowinawięc może i u ciebie do trzech razy sztuka?? ale co my zrobimy z trzecim chlopakiem ???
Będziesz miała super synowe.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Ja mogę byc wstepnie po ajrin
ale się uśmiałam z listy
Bałam się ciebie dopisać
Hahahahha
Już poprawiam))))
Ja szczerze wam powiem że wolę wychowywać syna.
Nie to ze nie kocham córki.
Tylko syna się inaczej kocha.
Może to dlatego że córka mi dała popalić i daje dalej czasami?
Nie wiem......
Henio musi być dla równowagi takiej żebym nie zeswirowala na Roberta punkcie chodzi mi o to jak matki mają nie które że syn i love i niancza go.
I wygodę mi tęskni za takim maluszkiem.
A że wpadnie do chaty i wypadnie.
No cóż......
Cos w tym prawdy jest bo ja bardziej ciagne do teściów mnie mój mąż.
On tam nie musi jechać. -
nick nieaktualnyMi henio będzie bardziej na rękę jak Robert pójdzie do przedszkola.
Przedszkole mam pod nosem tzn nie daleko i będzie bardziej kumaty.
Więc robota 2018/2019 lub 2019.
Mąż i tak każe iść do gina i zrobić tak jak przy Robercie.
Zastrzyk z pregnylu i robota
Tak też będzie bezpieczniej.
Śmiałam się że w sylwestra może zaszalejemy jak z Robertem.