WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia a Peter czeka aż pełnymi zdaniami nauczy się mówić zobaczysz
U nas wmowilismy że bitą śmietanę to lód i teraz innego nie chce. M raz kupił mu góra z bitą śmietana to jaka afera nie chciał ruszyć nawet śmietany M musiał kupić w rozku haha.
U nas mm tylko na noc raz dziennie czasem robię placki na mm kaszel już nie je nawet owsianka gardzi -
U nas cały czas je manne plus mm na noc i rano
Ja mam jakiegoś doła Pola cały dzień nie chciała spać teraz reż ledwo usnela a i tak czuję że nie na długo
U nas postępow brał dalej nie gada no może parę razy zaczął kiwac głową ale nie znaczy to nie tylko tak kiwa sobie
Jedyny plus dziś ze byłam na basenie ślę mnie ludzie wkurzali bo nie było torów i kazdy pływał jak chciał
-
Haha
Bitej śmietany też nie lubiz powodu cukrzycy sama biję ale trochę cukru dałam
nie chcial choć z ciekawości liznal
Wczoraj chwycil wafel od męża, tak bardzo ochoczo, włożył do buzi i oddał
Cukierka czekoladowego zje
Ale cukier dostaje w serku, lubisiu czy budyniu
Całkiem go nie zrozumiem
Rano kaszka ta sama os wieeelu miesięcyplus owoce, czasem tubka, czasem pol, dziś mały słoiczek śliwek, wczoraj duży sloiczek jablek ze sliwkami, czasem całą porcję zmiksowanego banana z połowa opak mrozonych truskawek
Śmiałam się z tej pizzy bo dostawał to mięsko(polędwiczka), sam bierze do buzi, aż buja się na boki
Ale gdybym sama zrobiła mięsko i mu dala, nie zjadlby
Nawet mówiłam mężowi że może dla sciemy zostawimy karton po pizzy
Emilka jadła malo, czesto, mm szybko odstawiala
Piotrek lubił jeść, lubi mm, zjada raz a konkretnie
Ciekawe jak Patryk -
No mój M. pojechał po buciki z Marcelem, a kupił za małe
tzn według niego sa akurat, a ja jednak uważam, ze cisną juz Marcela w palce. Ogolnie sam but jest bardzo ładny i tatusiowi sie bardzo spodobał, tym bardziej za te pieniądze, No i nie było większego rozmiaru, to postanowił, ze Marcyś moze mieć za małe buty. Chłopy....
Marcel tez uwielbia brzegi od pizzyzawsze trzebamu zostawiac
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
U nas też brzegi od pizzy uwielbia ale dostaje już też trochę środka i zjada chętnie. Za słodycze dał by się pokroić raz w tygodniu dostaje lody tzn bitą śmietanę a w weekend najczęściej mamy babeczki domowej roboty z bananem ale dodaje też cukier więc Igi zjada i skubaniec wie że są w piekarniku przechowywane i ostatnio sam sobie wyciągnął. Więc już teraz przechowuje na blacie.
-
Haha dobre nawet łóżko przedstawione dobry jest.
-
Kamcia
No dzieciom wystarczy kilka minut na zrobienie takiego bałaganu że później pół godziny sprzątania
Antoś też potrafi zrobić sajgon w pokoju i zajmuje mu to dosłownie chwilę. Jak jest cisza to wiadomo że coś kombinuje.
U nas dzisiaj noc spokojna, zresztą ostatnie takie są, najwyżej jakieś jęki na smoczka, wtedy mąż szybko mu daje i śpi dalej. Pogoda prawdziwie letnia bo słoneczna i jest nawet upalnie. Chłopaki byli rano na spacerze i placu zabaw a ja skończyłam ostatnie prasowanie Natalkowych rzeczy, teraz wszystko leży poskładane w szafie i czeka
Antoś śpi już 2h więc zaraz będzie pobudka na obiad, a ja trochę odpoczęłam, oczywiście przy ciachu i herbatce owocowej
-
Kamcia z tego co wiem płacą ustalona kwotę jeśli przekroczy 3 dni.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
moj mąz po połamaniu w pracy dostawała za kazdy dzień, osobno liczone za ortopedię, osobno reh (inne stawki)
stąd pytam
no i u mojego męża nie ma z tym problemu-ma cały cennik
a u mnie ani cennika do domu, ani rzetelnej iformacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2018, 15:52
-
nick nieaktualny
-
Natka-matka wariatka :) wrote:Kamcia
W mojej ubezpieczalni pod 3dnia wypłacają od każdego dnia.
dostałam tyle za 4 dni, co myslałam ze jest za jeden dzień...wiec nie wiem
zabko
to może ta stawka taka niska
wychodzi 55zł za dzień
ze 3 dni (u nas) mam zakodowane, ale z Emilką w biurze mówiły, ze za pobyt za cc się nic nie nalezy więc nic nie kombinowałam z tym
a teraz znalazłam nr polisy i znów zapyatałam-ale PZU
i dostałam maila, ze mam wysłać dyspozycję wypłaty, czyli nr konta (nawet nie było odp czy sie należy, czy nie, od razu dyspozycja)
w swoim zapytaniu dołaczyłam foto wypisu (4 dni z PIotrusiem)
wczoraj mail, dzis kasa
ale ja myslałam , ze tyle kasy za każdy dzień...
dostane decyzje pisemna i moze więcej się dowiem
a po urodzeniu Patryczka załatwie za pobyt w szpitalu w listopadzie plus ta cesarkaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2018, 19:55