WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kochane
TK na szybko bo padam . Dziś załatany dzień No od dana do księdza po dokument o zapowiedziach, potem do drugiego księdza o dokument dotyczący nauk przedmałżeńskich, potem do urzędu - uda się konkordatowy (dokumenty odniesiemy później jak nam z Francji przęsła !) a potem zjeść coś i latanie za obrączkami bo nasze nie wiadomo było czy się wyrobią z dobra !!!! Wić muilismh jakieś srebrne hehe a po pół godz zadzwoni ze nasze jednak będą jutro do odbioru heheh nie uwierzę jak D nie powie ze jutro odebrał ! Potem szybko pakowanie i jestem z Sofcia w Koninie
Jutro nie lepszy dzień bo zaczynam o 8:30 próbna fryzura...i kończę po 19 spotkaniem z DJ
Żabka
GratuCje dla męża !!! Super !! Należy mu się ! Zasłużył na to swoją praca i postawa ! Brawo !!
Kamcia
Oj nie pomogę w ten kwestii bo się nie znamjedyne co mi świta w głowie t ze są 2 tyg n opiekę nad żona i 2 tyg ojcowskiego i 2 dni dla jednego z rodziców na opiekę nad zdrowym dzieckkem i 2 dni okolicznościowego za urodzenie się dziecka
Ajrin
Myśle ze Skali ma racje - jak masz możliwość pomocy to korzystaj
Super ze kotek się znalazł !! Zbój mały !!!
Natka
Kurczę może to faktycznie trzydniówka ?? Oby ! I tak jak mówisz - niech choruje teraz jak ma chorować a nie przed wyjazdem lub w czasie ! A jak dziś ? Lepiej coś ?
Skali
Ojjj to ciężki dzień miałaś ! Z dwójka samej na pewno nie jest lekko
Ah i mój D tez nie brał urlopu. Byliśmy umówieni tak ze powie w pracy wostatnsij chwili. Miał te dwa dni okolicznościowego j tyle, ja się bardzo dobrze czułam a Sofcia była totalnie grzeczna wiec stwierdziliśmy ze narazie nie bierze ojcowskiego.
A! I ojcowski można rozbić na 2 pojedyncze tygodnie do ukończenia przez dziecko dwóch lat. D bierze drugi tydzień na początku wrześniaNatka-matka wariatka :), żabka04 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
U nas M też bierze 2 tydzień na urlop we wrześniu.
Ja też się dobrze czułam teraz po 2 cesarce trochę gorzej i obawiałem się ogarnia nią dwóch pięter czy dam radę ze schodami ale było spoko. M tak naprawdę zajmował się robieniem tarasu i ogarnięciem ogrodu zimowego bo szyb do mycia to tam masakra do tego trzeba szklany dach myć a żeby to zrobić trzeba na niego wejść.
Żabka gratuluję super że M się udało zawsze to większa satysfakcja nie mówiąc o kasie
Ja muszę M kąpać niech szuka pracy bo on nie dość że praca na niepełny etet to bez możliwości rozwoju totalnie.żabka04 lubi tę wiadomość
-
Witamy się.
Noc była kiepska, bo Mela dużo kaszlała. Dużo się budziła, poplakiwala.
Ale rano wstała bez gorączki! Zobaczymy jak będzie w ciągu dnia.
Wczoraj dałam jej tego syropu antyhistaminowego i już było lepiej.
Dziś też dostała, kaszle mniej. Ma mniej kataru. Za to mnie boli gardło -
nick nieaktualnyTyle się napisałam i skasowało sie'!!!!!
My już po śniadaniu ja przy kawie tzn już nie bo tak pilnowałam jej żeby Robert mi nie wylal i sama ja wylalam!
Dobrze że troszkę na dnie było
Werka w przedszkolu i dobrze mniej mnie nerwów to będzie kosztować.
Dziś ma wycieczkę także dobrze ze się uparlam bo nie chciała iść.
Dziękuję dziewczyny.
Dariah gratki super ze się udało.
Teraz tylko przemysl czy zapłatę wszystko na ostatni guzik i relaks.
Obrotna dziewczyna jesteś.
Super..
Ajrin no właśnie kopara mi opadła jak się dowiedzialamile mu zapłacą aż 500zł brutto dodatku!
Czyli mało ale tak naprawdę on dostanie tytuł bo do tej pory jak nie było na jego zmianie szrygara (jest nad brygadzista) to mój mąż prowadził zmianę, raporty, maszyny etc.
Ja patrze na tytuł w pracy oczywiście na pensje też a mąż patrzy tylko na kasę.
Nie powiem bo ładna będzie miał wypłatę brutto hahahah plus nadgodziny super.
Z resztą ja zawsze mówię że inni mają mniej czyt najniższa krajowa i muszą zapłacić rachunki i przetrwać do następnego m-ca.
Ja nie mam prawa narzekać bo jest ok choć wiadomo jak człowiek żyje na poziomie ok to się wydaje więcej na potrzeby.
Dlatego mecze go żeby się uczył na tego szrygara bo będzie miał jeszcze więcej.
Ja i tak jestem dumna że ma stała pracę, nie u prywaciarza i dobrze płatna fakt niebezpieczna ale y nas na rejonie tylko taka praca więc dla mnie to normalne.
Ja chociaż mogę w domu siedzieć i być z dziećmi.
Natka życzę żeby dziś było lepiej z natka.
Myślę że lek na alergie jej ulzyl więc będzie lepiej.
Biedna no będziesz musiała się raczej wybrać na testy co?
Miłego dnia
Ja się biorę za obiad zaraz.
Liczę że Robert pójdzie na drzemie o starej porze bo wstał wcześnie i poszedł spać bardzo późno nie mógł zasnąć. -
zabko
a jak nowy bidon?
u nas noc standardowa, Piotrek zero pobudek zero wiekszych wierceń
ja chyba 3 sikanka
odkąd spię nago to i mniej sie pocę
waga stoi, więc nie puchne
rano troche brzuch pobolewa ale wystarczy sie poruszać
Piotrek nadal na trybie "tata" czyli mamamamamamama, co oznacza daj! daj to co chce bo tata zawsze da
ale wychodzę, zęby zaciskam i po chwili spokój
ja go naprawię do poniedziałku
potem mi go zepsująale tydzień to juz fajnie
Patryk jest bezlitosny wieczorami
ale za tydzień juz będzie po wszystkim
niewiarygodne! -
Zabko
Dobrze, że z Werka już ok i mogła iść do przedszkola. Cieszę się.
Mam nadzieję, że Robertowi udaje się z bidonem? U nas trochę to trwało ale się udało.
Kamcia
Niewiarygodne jak ten czas szybko zleciał. To już za tydzień? O matulu!
Dariah
Podziwiam jak to wszystko zorganizowalas! Szok! -
nick nieaktualnyObiad zrobiony.
Ziemniaków nie gotuje bo mam makaron
Robert leży niech idzie spać a ja się wykapie na spokojnie.
Potem po werke i na plac zabaw.
Wieczorem dzieci wykapie pewnie prosto z placu zabaw do wanny hahahah
Bidon?
Co wy nie chce.
Krzywi się.
Ale będę stawiać co dziennie z wodą może się przelamie i będzie zabierał sam ze stołu tak jak kartonik z mlekiem
Na to liczę.
Wczoraj kupiłam zwykle mleko w kartoniku takim małym wziął parę lyczkow.
Dobrze niech pije.
Dzwoniłam do żłobka listy będą pod koniec maja wywieszone mam sobie przyjść.
No cóż co innego gadają na miejscu co innego potem.
Pisałam do przedszkolaki Weroniki bo otworzyła swój klubik a że miasto daje dofinansowanie i za żłobki czyt klubiki ma się płacić 150zł na MC to se myślę napisze może będę miała bliżej i właśnie mi napisała 800zł na MC!!!!!
Dzwoniłam do szkoły tam robią kursy i zapisałam męża na jeden pod koniec maja.
Bo tak gadaliśmy z mężem i mówi że dobry plan obmyslilam.
Więc wyreczylam go najwyżej go wypisze
Kurcze kamcia zlecialo serio.
Za szybko.
Ale już się nie mogę doczekać Patryczka. -
nick nieaktualny
-
Kamcia
To juz za tydzien masz CC? Jej, ależ CI zazdroszczę tego spotkania z Bobaskiem
Zabka
U nas tez wyniki rekrutacji do żłobka pod koniec maja, mam nadzieje, ze Marcelek sie dostanie, ułatwiłoby mi to pózniej organizacje z niemowlakiem i zbuntowanym dwulatkiem.
Natka
Czyli u Małej juz nie ma temperatury? Został „tylko” kaszel i katar? Oby szybko i to poszło, a Ty sie nie daj chorobie!
Dariah
Super, ze sie wszytsko udało, tak jak chciałaś!
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Kamcia
Ale czas leci, został tylko tydzień i powitasz Patryczka po tej stronie brzucha
Dariah
Super że udało się wszystko ogarnąć przed ślubem, to już tylko kilka dni.
U nas piękna pogoda, cieplutko i słonecznie więc Antoś spacerek i boisko zaliczył. Byliśmy też w Aldi kupić śpiworek letni dla Natalki, teraz jest okazja bo tylko 25 zł
-
jakby się uprzeć to mniej niż tydzień
myslę ze najpóxniej rano w nastepny wtorek
ale mam ogromna nadzieję, ze zrobia cięcie 14.maja!!!!nie chce 15jak mi ta data nie pasuje
mąz mówi, ze ma przeczucia co do 14. Z Emilka zrobili mi taka niespodzianke-z powodu duzo planowanych cięc nastepnego dnia zrobili je popołudniu dzień wczesniej...
ja juz ze stresu mam na wszystko nerwa -
i kupiłam te adidaski Piotrusiowi
akurat jego rozmiar został
i zwłaszcza, ze okazało sie, ze za pobyt w szpitalu w zwiazku z cc nalezy się wypłata świadczenia (wiem, wiem, wspominałyście, a mi w biurze powiedziały, ze nie, bo to cc) i sama załatwiłam sprawę
-
Haha Kamcia jednak się pokusilas
Dawaj jakie bo ciekawość zjada to chociaż oko naciesze. Ja już na macierzyńskim więc bida z kasą przez rok będzie. -
nick nieaktualnyMy nie dawno wróciliśmy do domu.
Dzieci już wykapane.
Robert już kolacje je parowke
Nawet na kopytka się obraził masakra serio człowieka to dobija
Ale staram się bardziej mieć dystans do tego bo idzie oszalec.
Nie to nie.
A to foto z placu zabaw.
Robert kontra 4 dziewczyny
I nawet mi bylo dane poczuc się dzieckiem.
A Robertowi w to graj:-)
No i pochwalimy się.
Wcześniej byliśmy na innym placu zabaw.
Robert wyszedł za jego teren i poszedł na boisko.
Powierzchnia taka piankowa.
Obczail siatkę i czmychnal do chłopaków lapali mrówki.
Śmiesznie to wyglądało bo sobie kucnal do nich i gadał po swojemu i placem dusil mrówki hahaha
Potem chłopaki zabrali Roberta piłkę przyszły dziewczyny chcieli grać a ten zaczął normalnie biegnac za nimi!
Ciesząc się.
Także umiemy biegać hihi
Ja mam dosyć nogi mnie bolą
Natka jak Amelka?
Kamcia haha koniecznie się pochwal
Pysiaczek jak masz paragon to oddaj albo wymień.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2018, 10:31
Natka-matka wariatka :), kamciaelcia, marta258 lubią tę wiadomość
-
Zabka
Tak na szczescie maja paragon, wiec zwrócimy na pewno. A buciki takie ładne, nike i kosztowały tylko 63 zł, bo to outlet No ale ojciec nie umie chyba synowi butków kupowac
A Robercik super na placu zabaw, a i mamuśka sie pobawiłatez bym chciała juz wyjsć tak po ludzku na płac zabaw z Marcelem
żabka04 lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś