WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No
Nie ma to jak niby dogadac się od którego poniedziałku mnie nie manie przyszedł na odrabianie bo mama mówiła że dzisiaj nie
Ugotowałam Piotrusiowi pierogi z jagodami i zjadł...nickocham go
Miałam ugotowany budyń na podwieczorek. Wiec podwieczorek stał się obiademmoże tata odda swoją porcję budyniu
(mama nie zjada drugiej połowy przez cukry)
Ale stała się gorsza rzecz...tata dojada ewentualnie czego Piotrek nie zjadł(mama nie przez cukry) więc na obiad mialby 6pierozkow
I ja je wpierdzielilamwszystkie
nie wiem czy brac glukometr na korepetycje
-
No też bym zjadła mniam.
Ja na szybko dziś spagetti. -
nick nieaktualnyU nas zupa ogórkowa i makaron z serem na słodko (werka chciała).
Robert tylko zupę je.
Byliśmy na zajęciach, byliśmy w sklepie kupiłam sobie wszystko do sałatki jarzynowej już się robi pewnie ja późnym wieczorem skończę.
Kupiłam też bidon canpol i chyba nawet taki sam jak masz ty kamciu.
Był tylko jeden więc złapałam szczęśliwa.
Robert spał godzinkę więc na spokojnie ogarnęłam zakupy.
Sandalow wg gazetki nie było szkoda
Weszliśmy to Robert dostał parówki
Oczywiście histeria w klatce bo on idzie na plac zabaw więc prazacego tak nioslam.
I zjadłam miseczke mleka z makaronem tak za mną chodziła mniam.
Jutro prowadzę werke do przedszkola.
Będę miała spokój. -
nick nieaktualnyAaaaaaaaa
I nie oficjalnie mąż dostał awans brygadzisty od lipca.
Tak jak jego kolega chciał żeby było czyt pierw brygadzista i ma iść na egzamin sztygara żeby nim był.
Pracował z kolegą który "jest wygadany" chodzi często do biura i dużo mu mówią więc się rozgadal do mojego męża hahahahah
Mnie to cieszy ale oczywiście czekamy aż ogłasza i dadzą aneks do umowy.
Teraz jeszcze bardziej męża przycisne z procedurami hahahahmarta258, Pysiaczek89, kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), Skali89 lubią tę wiadomość
-
Żabka
Gratuluję awansu męża.
Kamcia
U nas po cc z Antosiem mąż miał 4 tyg wolnego, wziął właśnie opiekę nade mną 2 tyg od dnia cc, później 2 dni urlopu okolicznościowego i 2 tyg urlopu ojcowskiego. Później pod koniec roku wziął 2 dni opieki nad dzieckiem (zdrowym). W każdym roku kalendarzowym można wziąć te 2 dni 100% płatne.
Antoś szybko przyzwyczaił się do domu, widać że wszystko pamięta więc to najważniejsze. Ładnie spał całą noc, jedzenie też ok i zaliczył nawet 2 spacery z mężem, a drugi jeszcze trwa
Ja byłam dzisiaj na wizycie, wszystko ok, szyjka długa i zamknięta więc do terminu myślę że spokojnie dotrzymam. Usg 3 trymestru będzie za 2 tyg bo teraz jeszcze za wcześnie no i kolejne wizyty będą już co 2 tyg. Za 4 tyg będzie pobierany wymaz na gbs więc już mogę umawiać się na wizytę kwalifikacyjną do szpitalażabka04, Pysiaczek89, kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
Zabka
Gratulacje dla męża, super wiadomości!
Marta
Jej Ty zaraz usg trzeciego trymestru i zaraz bedziesz rodzic! Ty jestes po mnie w kolejcea ja jak Kamcia urodzi, to bede czuła presję, ze zaraz moja kolej
ale juz sie doczekać nie moge Bobaska, torba juz spakowana na 100%, ubranka poprasowane
teraz niech Mikus wytrzyma dwa tygodnie i bedzie dobrze
żabka04 lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
mąz po urodxeniu Piotrusia siedział z nami w domu 2 miesiące, ale tez nigdy opieki na mnie nie brał,dostawał 2 tyg urlopu nagrodowego od dowódcy...dwa razy się udało...ale teraz u niego skomplikowaniej, bo od niego na misje wylatuja (on i dwóch innych TYLKO zostaja) i niby da coś, a ile i czy da to sie okaże
zatem plan z opieka musimy mieć, nie ma co liczyc na nagrodę, zanim jej się nie dostanie
a w czwartek mam ktg oraz wizytę i podpytam położną o te opiekę konkretnie u nasPysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
To widzę tylko mój M nie siedział żem a wcale a teraz litosciwie tydzień haha.
A ja mam weekend imprez w sobotę ognisko u sąsiadów z dziećmi a w niedziele Komunia u rodziny M. Najgorsze ze nie mam w co się ubrać i to że będe sama bo M na ryby jedzie. -
Ajrin nie tylko twój m mój też od razu poszedł na budowę jak urodzilam a i stanowczo odradzam ci pozostsnie w domu z dwójką jak tylko Masz okazje to korzystaj z pomocy
Ja dziś padam m w delegacji mama miała migrrne całe popołudnie sama Szymek nie chciał jeść Pola się darla no wesoło było chyba było nas słychać we wszystkich domach na osiedlu
Ale na szczęście już spia oboje a ja idę się głowic dalej ze sptzryami do kuchni
Żabka gratulacje dla mężażabka04 lubi tę wiadomość
-
Kamcia
Ja miałam cc ze względu na wąską miednicę. Tak naprawdę to zawsze wiedziałam że jak będę w ciąży to w grę wchodzi tylko cc bo lekarze od razu uprzedzali że sn nie da rady. Więc psychicznie też tak byłam nastawiona i wiem że teraz też będzie cc.