X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 13 maja 2018, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja my dziś intensywny dzień dlatego dopiero teraz piszę.

Natka pasy są 3 punktowe z zapięciem które trzeba nacisnąć w 3 miejscach więc nie tak łatwo odpiac do tego nogi też są zapiete aby nie latały. Igi siedzi jak na tronie i reca zawsze na oparciu dodatkowo się trzyma słodko to wygląda. Uwielbia jeździć serio nie chce schodzić z siedzonko i często są dzikie awantury tak płaczę ze chce jeszcze. No chyba że do żłobka jedzie to nie ma problemu schodzi ładnie. Jak widzi kask w ręku to i biegnie że żłobka do roweru bez problemu a do tej pory siła że żłobka i z płaczem wychodzilismy.

Kamcia to serio już :) dawaj znać co i jak na którą do szpitala. Spokojnej nocy :)

Natka super pazurki mnie trochę korci lampa ale nie wiem czy by mi się chciało póki co będę męczyć dziewczynę brata M o pazurki jest kosmetyczka i robi ma sprzęt więc super.

Pysiaczku a jak Marcel trochę spokojniejszy bo ja widzę po Igim że ostatnio zrobił się bardziej świadomy i często na spokojnie daje sobie wytłumaczyć. Nie zawsze ale serio polepszy się.

Żabka super że M zrozumiał niech walczy i uczy się.
    Co do związku ja Kocham tego mojego M popsiocse czasem bo wiadomo ideału nie ma ale on naprawdę zajmusie dobrze Igim i na złego nie trafiłam ale czasem wnerwial jak nie wiem co.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• AJrin Autorytet

Wysłany: 13 maja 2018, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dziś na 11 do kościoła na rocznicę komunii i później obiad u rodziny. A potem wracając wpadliśmy do znajomych na grilla i była tam niezła ekipa zlobkowa GG a tzn pół żłobka Igi się wyszalal fajnie bo to wszyscy sąsiedzi tak naprawdę i mieszkają dosłownie 300 metrów od nas. Umówiliśmy się na kolejne spotkanie.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 13 maja 2018, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta
    Bardzo ładnie Antoś je. U nas kaszka to poszła w odstawkę odkąd zaczęła jeść inne rzeczy te bardziej dorosłe.

Ajrin
    Ja to jestem panikarą na rowerze :D serio! Boje sie, że ona mi się wychyli, zdejmie pasy (potrafi to robić w aucie, nie pytaj jak, wygina swoje ręce w taki sposób, że na sam widok mnie boli i wyciąga ręce; mimo, że pasy zaciągam na maksa mocno) i że mi wypadnie a ja goga jestem.
    Muszę to przemyśleć.
    Teraz to uzeram się z D, bo wymyśliłam, że zbudujemy łóżko dla Amelki ale on mi tu wymyśla, że wyjdzie drożej, zeby zwykle kupić, drewniane i zrobić jej taka Ala moskitierę. Nie możemy się dogadać.

Ja powoli czuję mała ekscytację wakacjami. Oglądam vlogi, czytam blogi :) to będą pierwsze zagraniczne wakacje Meli.
    I poza tą dobra ekscytacja to jeszcze martwię się jak my sobie damy radę itd. jednak z dzieckiem to inaczej niż samemu. Nie będzie wyjścia wieczorem, nocą i zwiedzania "po ciemku". No i jednak wszystko będzie się kręcić wokół niej. Obawiam się trochę pakowania. Kiedyś to my wrzucaliśmy wszystko do podręcznego i jazda albo w auto i hulaj dusza a tu trzeba dziecko spakowac. Ja wiem, sklepy są wszędzie itd ale boje się, że czegoś zapomnę, nie zabiore.

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski

Wysłany: 13 maja 2018, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak byliśmy z nią nad morzem to auto aż się uginalo tyle rzeczy wzięłam a to były 4dni!

5v79kzu.png

Wysłany: 13 maja 2018, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah!!!
    Ratuuuujj! Wy często latacie do rodzinki. Jakieś porady, lista rzeczy do zabrania? Pakujcie ja w wasz rejestrowany czy ma osobna torbę?

5v79kzu.png

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2018, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia powodzenia dawaj znać co i jak !!!

Szymek dziś urzadzal dzikie awantury na tym całym świecie jabłoni bo była taka dmuchana stacja z pileczkami a on kocha piłki i kupilisny my 2 razy po 5 minut więc darl się ze chce jeszcze potem zobaczył balona 25 ze ta ślę nie kupiłam w końcu wymusił małą piłkę od chrzestnej

Kamcia przypomniało mi się jeśli cię to pocieszyć to mój Szymek z twoim Piotrusiem również nie będzie jadł sam, mówił itd on jest cfany mówię do niego to patrzy pustym wzrokiem a za chwilę taki uśmieszek grany typu wiem co mówisz Ale i tak nie zareaguje

Natka-matka wariatka :), kamciaelcia lubią tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2018, 05:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My nie śpimy już od 5:00
    Robert się wyspal!
    Ale spał ładnie cała noc.
    Ja za to jakieś głupie sny miałam :-(
    Oglądamy bajki bo Robert nie w sosie.

Marta u nas też kaszki poszły na kolacje a rano zajada się musli ale tylko to że sloiczka.
    My pod blokiem mamy zawsze awanturę bo muszę minąć plac zabaw nasz którego nie lubię od kadry tu mieszkamy bo slizgawka jest bardzo wysoka i stroma, huśtawki dla starszych dzieci a dla najmłodszych tylko piaskownica, konik i karuzela.
    Robert zawsze ale to zawsze robi awanturę.
    Dziś też pewnie będzie.
    Najgorsze ze nie mogę ominąć tego placu bo jak idę do klatki to on go widzi :-(

Ajrin juz sobie wyobrażam igusia jak biegnie do tego roweru czy żłobka.
    Wiem wiem że kochasz swojego m.
    My wszystkie kochamy swojego m tylko czasami nas wkurzają hihi

Natka no to masz zgawostke.
    Chciałabym pomoc ale nie potrafię bo nigdy się nie pakowalam ba nie latalam samolotem :-)
    Dasz radę.
    Mam nadzieję ze kosmitka za gramanica będzie bardzo grzeczna ;-)

A z pasami się uśmiałam moja werka tak robiła potem jej przeszło.

A z łóżkiem no prawda jest taka że nie będzie takiego w sprzedaży :-) a ty napewno ładny wyczarujesz.
    Może twojemu m się nie chce albo nie umie?
    I z tad się stawia?

Skali no takie atrakcje to się nie dziwię że były awantury.
    To może następnym razem wyprawa do jakiegoś punktu gdzie są tylko baseny z kulkami tam się płaci za godzinę więc dłużej posiedzi.

Za niedługo trzeba się ogarniać i iść do przedszkola

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 14 maja 2018, 05:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za niedługo trzeba się ogarnąć do szpitala :D

Skali89, Natka-matka wariatka :), żabka04, AJrin, Pysiaczek89, Dariah lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[

Wysłany: 14 maja 2018, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamciu trzymamy kciuki!

Ja również proszę o kciuki dla siebie i Meli. Mela idzie pierwszy dzień po 2tyg przerwie do żłobka.
    Ja mam dziś ważne spotkanie.

żabka04, kamciaelcia, Dariah lubią tę wiadomość

5v79kzu.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2018, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia powodzenia.

Natka trzymamy daj znać jak tak sobie poradziła kosmitka i ty oczywiście.
    Powodzenia

My się zbieramy do przedszkola

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• AJrin Autorytet

Wysłany: 14 maja 2018, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali Kamcia chłopaki was jeszcze zadziwia zobaczycie. Mój brat był odpieluchowywany całkowicie w wieku 9 miesięcy a ja jeszcze jak miałam 4 lata miałam wpadki haha i je pamiętam dobrze.
    Pytanie w kogo Igi się wrodzi ;)

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• AJrin Autorytet

Wysłany: 14 maja 2018, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia kciuki jeszcze doba do poznania.
    Jak tam się czujesz?

Natka ja też z pakowanie nie pomogę bo ja ogólnie nie umiem się pakować zawsze zabieram pół domu bo nie wiem co się może przydać. Jeździmy autem więc do tej pory nie był to jakiś problem ale do samolotu to chyba bym zwariował. Bo co zabierać pampersy mleko jedzenie dla dziecka jakieś?
    Z patentów bratowej wiem że na lot zabrać coś o interesuje dziecko u niej to były książeczki takie z gadżetami naklejkami dla dziewczynek.
    Na pewno spakowałem bym leki podstawowe

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 14 maja 2018, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam nadzieję ze potna dzisiaj a jednak jutro...a ja szczelnie pozamykana więc szans na porod nie ma :D
    Już się na sali rozgoscilam. Jedna ja ciezarna przyjęta, sama na sali, bardzo mnie to cieszy, ale dzień się zaczął dopiero...na położnictwie dwie. Jedno dzieciatko do domu. Piotruś wstał wyjątkowo o 7...chyba coś czuł, mama się z nim spotkała przed wyjściem. Teraz szykują się do fryzjera. Goście dojechali okolo 18. Tak się zagadalismy i zasiedzielismy że nagle w nocy przypomnieli mi czego nie zrobilam :) nie przygotowałam ubranek na wyjście :D rano na szybko zaliczyłam bo w pokoju Patryczka spala na materacu szwagierka-ona dojechala o 21 wyszła z domu o 6 rano...
    Jestem fenomenem
    Dwa ułożenia miednicowe
    Odstawienie insuliny
    A największe oczy o wagę :)
    Śniadania nie wzięłam ale dobrze mi z tym hihi
    Próbowałam wczoraj zrobić zdjecie z Piotrusiem i Patryczkiem. W końcu już nie bedzie okazji. Gdzie tam, Piotruś się nie dal :D
    I ależ szalal na widok gosci. Jak się popisywal. Jak biegał...adhd przez godzinę. Aż oddechu nie mógł zlapac
    ANie śniadania dziś nie ruszył...dobrze że z głodu nie umiera się w ciągu 4dni

Natka-matka wariatka :), żabka04 lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 14 maja 2018, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I z tego zagadania nie zgralam zdjec piotrusiowych po urodzeniu. Mąż ma to zrobić. Ale ostatecznie na tablicy ogłoszeń jest jego fota :)

Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 14 maja 2018, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Totalnie zero współpracy :)
    Ostatnie brzuszkowe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 20:19

AJrin, Natka-matka wariatka :), żabka04, Pysiaczek89, marta258 lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 14 maja 2018, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udusze swojego
    Brzydko obcieli mi Piotrunia :( aż płakać mi się chce

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[

Wysłany: 14 maja 2018, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia
    Włosy nie żeby, odrosną. Spokojnie. A Piotrusiowi tak szybko rosną, że chwila moment i będzie znów do obcięcia. Nie złość się na męża, w końcu to nie on trzymaj nożyczki ;)

5v79kzu.png

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 14 maja 2018, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka
    Ale dostal stare zdjęcie jak
    Wystarczylo fryzjerce pokazać!! Chcialam dac mu się wykazac. Skonczylo się porażka. Wiem ze odrosna. Ale normalnie mi zal mojego syneczka. Gdzie mój Piotrunio?? A swoje też pokrzyczal i poplakal

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 14 maja 2018, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie włosy odrosna nie przejmuj się.
    A mi się przypomniało że jutro szczepienie Kostka a ja szczepionki nie mam właśnie czekam przed gabinetem po. Receptę.
    Masakra z Igim wszystko na tip top dopie te a teraz jakąś nieogarnieta jestem.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 14 maja 2018, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin
    Przy trzecim zapomnialam przecież ubranek na wyjście przygotowac. Bo jakoś tak w głowie że bez zastanowianie coś się założy :D
    U nas na szczęście przychodnia sama załatwia szczepionki
    Przez te włosy płakać mi się chce

No i tv podrozalo. Chyba o 100% o.O

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 4120 4121 4122 4123 4124 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ