WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle mam ubaw z Roberta.
Leci w tv wygibajki na mini mini Robert uwielbia te piosenki z dziećmi.
Poszedł na przedpokój stanął w futrynie zaczął się kręcić w kółko po czym wyciągnął rączki przed siebie zaczął machać w tym muzyki i się bujac.
Hahahahah
Mój mężczyzna umie tańczyć -
Zabko
Jaki blondynek z Roberta zwlaszcza porównując z Werka
My też na placu zabaw
Mama loda zaliczyla
Piotrek nie byl tu tydzien i dzieci się wstydzil
Bo teraz to i dzieci nie ma, plac pusty
No
Zacznie gadać calymi zdaniami, jeść paleczkami i fo kibla robić na stojaco -
Kochane
Ja tak maszynki bo nadal mamy gości i bieganie wprawi i lewo
Nie nadrobię co pisaliście
Mam narazie tylk taka fotkę - goście będą mi przysłać ich zdjęcia to będę mieć więcej
To z moja ukochana babcia - lat 91
'
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 08:33
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), Pysiaczek89, żabka04, marta258, Skali89 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Własne wracamy z Torunja
Położyliśmy się spać o 5 a Sofcia obudziła się i 8...potem śniadanie j wyjazd do Torunia. A dziś wieczorem kolacja jeszcze a jutro wyjazd do Poznania rano.
Wytanczilam się za wszystko czasy, nóg nie czuje !!
-
Dariah
Wyglądaliście pięknie! Aż się wzruszyłam! Cudownie.
Oczywiście czekamy na relacje jak już odpoczniesz.
I jeszcze raz gratulacje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2018, 18:26
-
Dariah
Pięknie wyglądałaś! Cudnie!
Kamcia
Marcowi tez nie idzie sikanie do nocnika i tez mało gada, także z Piotrusiem mogą sobie podać ręceale spoko, chłopaki nadrobią!
Żabcia
Cudne fotki z placu zabaw, a Robcio jaki blondasek uroczyWerka za to juz duża pannica
kamciaelcia lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Tort ;
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 08:33
Natka-matka wariatka :), kamciaelcia, AJrin, Pysiaczek89, marta258, Skali89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBoziu cud że żyje!!!!
Spalilambym się!
Ja pitole kurwa jakie szczęście.
Chciałam naładować zapalarke gazem stałam koło kuchenki gdzie były na gazie gotowaly się parówki dla werki.
W pewnej chwili wybuchł mi ogień w rękach wszystko się zapalilo łącznie z tym garnkiem.
Odrzucilam ta zapalarke, gaz patrzę a tam zmywarka (papier mam na niej) się jara!!!!
Ja mam bok włosów spalone, rzęsy troszkę brew na lewej stronie, włosy na lewej ręce.
Nie wierzę!
Już nigdy nie dotkne zapalarki.
Nawet nie wiem jak te włosy ogarnąć.
Śmierdzi w domu.
Szok!!!!
Muszę dojść do siebie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/921aebf27a39.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c3c0a1e53662.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2018, 19:22
-
nick nieaktualnyKtoś nad nami czuwa serio.
To kolejna sytuacja kiedy wszystko się skończyło dobrze a mogłoby być strasznie.
Cieszę się że dzieci w tym czasie były w pokoju.
Cieszę się że nie jestem poparzona bo włosy odrosna.
Nie mogę dojść do siebie.
Boli mnie brzuch, żołądek, głowa stoi mi kolacja
-
nick nieaktualnyCo mnie cieszy to Robert sam dziś z talerza rękoma wybierał parówki i wkladal ładnie sam do buzi.
Czyli jednak umie.
Teraz ze szklanki wyciąga słonecznik i sobie wcina.
Werka sobie nasypala.
A co najlepsze zapomniałam kupić kaszek w sloiczku Robertowi.
Zrobiłam taka z opakowania zjadł troszkę.
Może mu starczy bo zjadł tej kaszki wcześniej cała prawie parowke zagryzl biszkoptem podjada słonecznik i poszedł do szafki szukać ciu ciu czyt batoniki kiderNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
I wyjście z Kosiciola :
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 08:34
kamciaelcia, marta258, Natka-matka wariatka :), żabka04, Pysiaczek89, Skali89 lubią tę wiadomość
-
Dariah
Pięknie wyglądaliście, a Ty a prawdę przecudnie
Kamcia
Ale z Piotrusia model
Żabka
Całe szczęście że nie skończyło się gorzej, nie dziwię się że się wystraszyłaś, pewnie jesteś w szoku.
Wesołe miasteczko Antosiowi bardzo się spodobało, jeździł na dwóch karuzelach bo tylko te były dla takich maluchów. Śmiał się i widać było że zadowolony. Później szalał na placu zabaw i mąż musiał go pilnować bo wszędzie chciał wchodzić. A w domu na kolację bez żadnych problemów pięknie zjadł kaszkę, chyba zgłodniał po całym dniu słabszego jedzenia. Oby jutro apetyt był lepszy.
-
Dariah bardzo ładnie wygladalas prześliczne aż nie mogę się napatrzec i te tło LOVE nosz bajka.
Zazdroszczę tego dnia jeden z najpiękniejszych jakie mi było dane przeżyć choć chwilowo mam taką złość na M że nawet te wspomnienia nie pomagają haha.
Żabka losie aż mam gesia skórkę! Dobrze ze nic się nie stało!
Kamcia my dziś 2 razy na placu zabaw ja już tam pieluchy 2 zmieniam karmie. I ogólnie to ja mam odwrotnie że czasem wstyd mi za Igusia bo na placu zabaw on do każdego podchodzi wszędzie zagląda masakra. Zabawki zabiera jedzenie kradnie nosz mi głupio. Choć dziś był naprawdę grzeczny i jak powiedziałam że nie może bo to dziecka zabawka i niech odda to oddawał! Ale dziś bal się zjechać z dużej zlezdzalni nie wiem co się stało wszedł jak zawsze i normalnie stanął jak wryty i nie nie nie jak mówiłam że a zjechać. Chciał zejść schodami ale tam są takie durne schody z dziurami że zaproponowała że ja zjade z nim no i wiecie jak się to skończyło musiałam pół dnia z nim zjeżdżać
Ale powiem wam że nie tęskni mi do M dobrze mi z dzieciakami daje rade i mam wrażenie że są bardziej dopieszczone niż jak z M jesteśmy. Nie ma bajek w tv non stop czytamy im książki bawimy się rysujemy nikt nie krzyczy. Przekonałam się że damy radę sami jak coś i jest mi z tym dobrze jakoś spokojniej. Nie to ze planuje się rozstawać ale stanowczo zmienia się relacja a jak nie to spadaj dam se radę tteraz to wiem.
No i doczekała się zdjęcia z moimi synkami.
[
g][/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 13:03
Pysiaczek89, kamciaelcia, marta258, Dariah lubią tę wiadomość
-
Ajrin
Urocze zdjęcie, to co jesteście we trójkę
Oczywiscie, ze dałabys radę bez M. oni sobie tylko myślą, ze sa panami świata, ale tak na szczescie nie jest
Zabko
O matko! Dobrze, ze nic Ci nie jest!!! Włosy odrosną!!!
Dariah
Jeszcze raz napisze, pięknie wyglądałaś!Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Ajrin
To Wasze wspólne zdjęcie cudowne, Twoje chłopaki razem, po prostu ślicznie
Super że tak dobrze sobie radzisz sama bez męża, ja podziwiam bo to jednak ciężka praca i dużo obowiązków.
Ja prawdę mówiąc boję się tego co nas czeka z dwójką, pocieszam się że pierwszy miesiąc mąż będzie z nami w domu i jeszcze moi rodzice zabierają Antosia na 1-2 tyg na działkę na czas porodu i po.
-
padam
tyle co się nasprzatałam i narobiłam to rekordy w 39 tc
jutro "ta ostatnia niedziela"zjadą tez się goście i niegoście
ogarnęłam wszelkie 20 moich pazurów, jutro rano planuje wanna wanna wanna :d a mąz tradycyjnie weźmie się za golenie
wkurza mnie nasz rossmann-co jest promocja na mm, to nie ma naszego mm, wręcz nie ma go w dostawach wrrrrrrrrrr
zrobiliśmy zakupy w biedronce, aby maly nie marudził wzięliśmy wózek sklepowy, a zakupów zrobiło sie sporowięc do domu wróciliśmy z wózkiem sklepowym
nie mamy daleko
Piotrek oczywiście jechał w sklepowym i wracał w sklepowym (przecież trzeba go oddać)
dziecko miało frajdę że hej
mój mąz nadal na cenzurowanym (ciągle,to nic nowego), wie, że czekam na swoje siły po cc, najgorsze własnie sa takie wnioski że bez niego lepiej-inna atmosfera w domu, brak bezsensownych dyskusji, kłótni, dziecko spokojniejsze...a po porodzie zaczną się dopiero kłótnie...
ja wiem, że sama dam sobie radę...on lepiej zeby tez to wiedział