WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo wyglądam strasznie.
Właśnie ból wrócił z chęcią bym poszła spać ale dzieci mam w domu
Jakąś babcia by sie przydała albo dobra ciocia
Ketonal właśnie wzięłam.
Ryż się studzi do gołąbkow później dokończę.
Znalazłam na stronie neonet beko za 999 i 1899 ta droższa ładniejsza ale nie wiem czy na wysokość się zmieści.
Mąż wróci niech mierzy.
Akurat są w promocji.
Ajrin no to dobrze że wy macie.
-
Zabko to ja nie puchlam tylko ta ropa aż oczami wychodziła. Ale jest coś lepiej u mnie na 2 dzień ból głowy był do życia a 3 to już serio czułam się ok.
Niech Ci odpuści bidulka.
Co do fotowoltaliki my wszystko robiliśmy że współpraca inogy oni nam dostarczają energię i mają program z uni europejskich dotacje my zlapalismy się na 40% nawet ponad bo my zapłaciliśmy około 10 tysięcy a oni włożyli finalnie 7 tysi. Wszystko zależy od wielkości gospodarstwa wyliczaja ile jest zapotrzebowania i ile paneli muszą montować u nas łącznie wyszło koło 17 tysięcy. -
zabko
nie powiem,że swietnie wyglądasz...
zdrówka! trzyma cię nieźle długo
ja na beko (pralka) się przejechałam, ale za to na lg nie (pralka, tv, kino domowe a teraz lodówka)
indesit to firma chłodnicza która poxniej rozwineła asortyment...też mi indesit służyła -
U nas też podłoga przy lodówce namaksa ciepła.
-
nick nieaktualnyU mnie jest lepiej jak jestem na prochach serio.
Wtedy funkcjonuje.
Musiałam polezec chwilę i przeczekać ból aż ketonal zacznie działać.
Działa mogę iść robić gołąbki dalej poki mogę.
Ja się zastanawiam czemu napuchlam i czy to normalne?
Ale wam się udało bo koszty duże słuchaj.
-
nick nieaktualnyKamcia co kupiłaś?
Ja byłam u dentysty.
Poprosiłam o taką kontrolę czy to od zębów nie poszło ale jak się okazuje że nie.
Mam jednego zęba do leczenia i zapisała mnie na środę.
Chciała zdjęcie panoramiczne zrobić bo tam będzie widać też zatoki ale się okazało że zepsuty sprzęt jest.
Siedzę i myślę czy na NFZ iść do laryngologa ale będę czekać na wizytę z tydzień.
Dzwoniłam rano i pytałam jak to jest w moim przypadku mam mieć skierowanie od rodzinnego więc w poniedziałek musiał by mnie mąż zarejestrować a to ciężka sprawa bo on z nocki schodzi i musiałby tam siedzieć tak jak kiedyś albo dzwonić i próbować się zarejestrować ostatecznie musiałabym jechać i na miejscu by mnie przyjęła.
Ale sama z dziećmi wrrrrr
Albo iść prywatnie ale tu chodzi o kasę
Gdyby coś chciała tam robić to muszę płacić za zdjęcia zabiegi etc -
nick nieaktualny
-
Żabka
Oj współczuję oka, wygląda to nieciekawie. I jeszcze ta lodówka, co za pech.
Nasza lodówka też się bardziej grzeje w te upały ale nie wygląda na psującą się a ma 4 lata.
Kamcia
No kolejne zakupy udane, super.
Mąż dzisiaj był na zakupach w lidlu i też upolował rowerek biegowy w promocji.
Dzisiaj rano byliśmy w przychodni na zważeniu Natalki i ładnie przybrała bo 600 g od najniższej wagi urodzeniowej czyli przez prawie 2 tyg. Widać, że moje mleko jej służy a teraz przez upały sporo jest na cycu więc pewnie sporo jekamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kamcia jaki podobny do brata wow mistrz 2 planu wymiata.
Żabka kurde martwisz mnie bo serio powinno być lepiej moja kumpela miała bardzo podobne objawy i jakaś super rzadka chorobę napisze do niej aby się zapytać co to miała bo objaw był dokładnie jak zatok i tak ja leczył ale nie pomagało i spuchl właśnie. Mi serio po 2 antybiotykach było lepiej a po 3 to już normalnie.
-
A u nas była taka burza takie urwanie chmury że zalalo nam trochę w domu przez uchylone dwa okna. Do tego grad padał z deszczem i rynny nie nadazyly odprowadzać wody zrobiło się przyjemnie ale na jakieś 30 minut a potem znowu duchota.
-
Ajrin to ta burza przyszła od nas do was u nas dwa dni temu było tak że ludziom dachy pozryeali.
Moja wczorajsza pizza się odbiła mi czkawka no Pola ma wysypkr wszędzie takie plamki nie krodtki mam nadzieję że to tylko wysypka.
Jutro jedziemy na zakupy do Rzeszowa
Szukam modowych musztardoeych zasłon ktoś coś gdzieś ? Mamy już panele w jednym pokoju i 2/3 podłogi w salonie już prawie z podniety mam motylki w brzuchu za 3 tygodnie będą schody narożnik już czeka
Kuwa komary mnie wykańcza
-
U mnie Kostek na pizze nie reaguje jadłam już kilka razy.
Za to mam problem bo już 6 dzień nie ma kupy sądzi takie banki że masakra smierdzace na maksa a kupy nie ma.
Nie jest jakoś marudny trochę posteka puszczają baki ale martwi mnie już to. -
nick nieaktualnyJa już nie śpię od 30min.
Obudził mnie ból oka.
Dziś pospalam dłużej bo prochy na noc wzięłam.
Na noc wzięłam ibuprom a nie ketonal więc już jakiś plus
Opuchlizna jest reszta bez zmian.
Ajrin będę wdzięczna za info.
Dziękuję.
Skali jedyne co mi przychodzi do głowy to Ikea, sklepy z firanami może w Castorama, leroy Merlin?
Lub allegro tu raczej szybciej.
Bardzo fajnie ze juz bliżej.
Biedna polusia czyli mama ma zakaz pizzy.
Też bym zjadła
Marta dzięki
Tak tak poprosimy o foto z Natalka.
Jak tam Antoni opowiadaj.
Fajnie ze je cycaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 07:23
-
też nie spię
Patryk pierwszy raz zrobił jakąś dziwną noc, często jadł, ruszał się, potem przed 6 wstał nie wiadomo czemu i po co? wstałam, zrobiłam sobie kawunie a dziecię z ojcemw łózku zostawiłam
dziecię spi, ojciec nie, ja zadowolona po dwóch kawuniach
zabko
moim zdaniem antybiotyk nie działa