WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia
Jest gorzejale poza gorączka nie ma nic innego. Zaglądałam jej do gardła i czysto. Ząbki ok, nie widzę żadnego ubytku czy też zaczerwienienia dziaselek i są twarde.
Pytam czy boli brzuch, uszy itd i twierdzi, że nie. Może to wina tej temperatury na zewnątrz. Nie wiem.
Ja dziś w domu mimo wiatraka i nawilżacza mam 32,6. To jest hardcore. -
Natka
Oj biedna Amelka, dużo zdrówka dla niej.
Kamcia
Twoje chłopaki jak zawsze super słodziaki
Żabka
Zdrówka dla Ciebie.
Dzieciaki super się bawią.
Dariah
Ale macie super urlop, jeszcze basen, tylko pozazdrościć
Antoś jutro wraca z działki, więc dopiero pozna siostrę.
Jutro będziemy robić zdjęcia Natalce więc oczywiście pochwale siękamciaelcia, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamciu
Nie, myślę, że trzydniówki nie miała. Chociaż miała raz tak, że gorączka utrzymywała jej się ponad 2doby ale wysypki nie było.
W naszym przypadku z tym podawaniem jest inaczej, bo podaje jej od rana już coś. Ale popołudniu i wieczorem się pogorszyło i jesteśmy teraz na przerwach 4h między ibum i czopkiem.
Zaraz idę znów sprawdzić jej temp.
Jeśli wzrośnie do 40st to pierdole, jadę na IP. -
Byłam. Przebrałam ja, bo była mokrusia. Nie wiem czy mogę to uznać za sukces bo praktycznie godzinę po podaniu leku z 39,3 ma 38,9.
-
nick nieaktualnyNatka jak tam Amelka?
Jak temp w nocy?
Mam nadzieję że jest lepiej.
U mnie antybiotyk zadziałał.
Oko boli po nakluciach (w tym miejscu) bólu zatok nie czuje dopiero jak nos dotknęła i w drugą stronę pociągne to czuję takie ciągnięcie aż do czoła.
Jak dotknę mocno tam gdzie bolało to czuć lekki dyskomfort.
Ewidentnie zatoki
Ból głowy był bo lunelo deszczem i tak leje teraz cmi ale da sie wytrzymać
Jest lepiej odpukac.
Wczoraj mąż wyczytal że jest dyżur laryngologiczny w szpitalu w dane dni i godziny w mieście tam gdzie rodzilam roberta.
Ale lekarz ordynator do bani
Jutro będę o 7:00 atakować recepcję mojego rodzinnego.
Rozważamy pojechać zaraz do Wrocławia po buty dzieciom.
Pada więc szkoda siedzieć w domu.
-
Gorączki póki co nie ma.
Jestem wycieńczona. Nie spałam całą noc. Nosiłam ja, robiłam okłady, zbijalam temp w wannie.
Padam na twarz. -
nick nieaktualny
-
Gorączki brak. 36,6. Apetyt jest, wariuje jak zwykle.
Nie wiem co to było.
W każdym bądź razie zaliczyliśmy dziś spacer w parku, grę w piłkę, zabawę w błocie. Teraz siedzi w misce i pisze sobie po nogach długopisem -
Gorączki brak. 36,6. Apetyt jest, wariuje jak zwykle.
Nie wiem co to było.
W każdym bądź razie zaliczyliśmy dziś spacer w parku, grę w piłkę, zabawę w błocie. Teraz siedzi w misce i pisze sobie po nogach długopisem -
nick nieaktualnyNatka bardzo mnie to cieszy
Też nie wiem co to było.
Bynajmniej jak to kosmitka przechodzi ekspresowo ala choroby hihi
Ważne że jest ok.
Kamcia oh oczyska.
Wodze w nim Piotrusia.
Bardzo podobni do siebie.
Bardzo proszę o kciuki na jutro.
Muszę się zarejestrować telefonicznie do mojej lekarki.
A popołudniu może pojadę na IP oby mnie tylko w szpitalu nie zostawili.
Ale pogadam pierw z moją lekarka może da skierowanie na zdjęcie panoramiczne?
Nie wiem czy dają.
Byliśmy we Wrocławiu w smyku kupiłam po przecenie kapcie Robertowi i werce półbuty potem do martens sport tam adidasy Robertowi werce adidasy i weszliśmy do deichman kupiłam balerinki biale w kolorowe motyle werce.
Straciłam 250zł.
Przyjechaliśmy patrzę na kapcie Roberta coś mi nie halo wyciągam wkładkę na wkładkę 24 numer a w bucie 23.
Przykładem wkładkę do stopy na stojąco mu a to na styk pojechałam za jakiś czas do swojej galeria oddałam te buty ale nie było na wymianę zaszłam do pepco kupiłam baleriny czarne do stroju galowego i koszulki na wf oraz spodenki czarne.
Moim dzieciom nogi urosły!!!!
Robert 24!!!!! Werka 36!!!!
O matko i córko!
Jakie ja oczy robiłam.
Natka-matka wariatka :), kamciaelcia lubią tę wiadomość