WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zabko
Werka ma już 36? Wow! Amelka poki co też nosi 24, ale są takie akurat, bez zapasu praktycznie.
Podejrzewam, że też skończy z rozmiarem 40/41 tak jak ja mam. Chociaż z perspektywy czasu to teraz już jest wybór w takich butach i na prawdę robią ładne i zgrabne buty na duże rozmiary dla kobiet.
Kieeeeedys dostać ladne, zgrabne szpilki to był wyczyn -
nick nieaktualnyNatka no z takim rozmiarem jak masz to jeszcze gdzieś uszczelisz eleganckie.
Ja mam 42!
I tylko noszę adidasy co najlepsze mogę wybierać w męskich półkach bo damskie robią do 41 kurna.
Może na necie gdzieś coś się znajdzie ale ja nie widzę
W tamtym roku podobały mi się na koturny półbuty zapomniałam jak się nazywają i co? Nie ma nawet na necie na mnie.
W zimie też chodzę w adidasach
Mi gorąco
Kamcia hahahah racja da sie żyć.
Robert zasnął.
Mąż zaraz idzie do pracy.
Werka ma problem z pójściem do łóżka tak wogole.
-
Zabko
Współczuję tego numeru buta. Faktycznie 42 dla kobiety to dużo.
Ja uwielbiam szpilki, koturny, obcasy. Kocham takie buty ale! W ciąży musiałam przerzucić się na płaskie buty lub 3cm obcas (miałam rwe) a potem z małym już ruszającym się dzieckiem to jednak obcasy są niebezpieczne. Biec za takim małym dzikusem jakim jest Amelka na obcasach grozi trwałym uszczerbkiem buta o nogach to już nie wspomnę
Tak więc czekam cierpliwie az dzikus zmądrzeje i ja znów zacznę je nosić.
P.S. nie noszenie szpilek nie zwalnia mnie z kupowania nowych par -
Witam się i ja, czy wam też czas tak zapierdziela ?
Wczoraj zakupy owocne chociaż cały dzień tak spędziliśmy szymonrk był ma wsi u teściów
Dziś też szybkie zakupy mieliśmy jechać ma wycieczkę Ale zaczęło łac.
Byliśmy też u brat m bo mu się córka urodziła także odwiedziliśmy ich i dzieci padły jak muchy chyba z tego gorąca.
Jutro ruszam na pobliskie sklepy z zasloanaku mąki dwie hurtownie wisan u markizeta może coś będzie. A czy w ogóle modne są teraz zasłony ? Ja daję bo chce trochę ocieplić wnętrze.
Marta co tam u was ?
Ajrin jak po weekendzie ?
Kamcia daj Piotrusiowi czas Szymek jest teraz aż za bardzo zainsteresowany i jeszcze na złość klepie Pole po głowie nie wiem jak go oduczyć już mi czasem nerwy puszczają
-
Hej dziewczyny my po chrzcinach rodzinka tzn cześć pojechała brat jutro leci a bratowa z dzieciakami w środę.
Wczoraj spało u nas łącznie 13 osób
Żabka daj znać co lekarz jutro moja przyjaciółka ma zapaleniw płuc w lato też jej grożą szpitalem jak Natce!
Natka wygląda to serio na 3 dniowke.
Skali aż kląć mi się chce bo czas nie zapierdziel on mi spierdala i to sprinter
Serio dla mnie 5 godzinna impreza dziś trwała 30 minut i było po aż mi smutno serio.
Kamcia śliczny no i coraz bardziej podobny do brata silne masz te geny serio.
Kosiu był aniolkiem na chrzcinach serio.
Nie mam jeszcze fotek ja z M nie mieliśmy zbytnio czasu nawet telefonem robić ale kilka mam od brata.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 20:06
kamciaelcia, kamciaelcia, Dariah, marta258 lubią tę wiadomość
-
Skali
Ja mam w mieszkaniu zasłony. Nie mam firanek w ogóle. Gołe okna i długie prawie do ziemi, grube zasłony w kolorze srebrnym/ szarym. Tyle, że u mnie kamienica i nawet po obniżeniu sufitów mam ponad 3m. -
Kamciu
Patrycja to słodki chłopaczek. Coraz bardziej podobny do brata :*
Ajrin
Bardzo ładny tort. A synek??? Śliczny, grzeczny. O mamie nie wspomnę. U lala!kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Natka
No śliczna ta moja Patrycja :)Amelka jaka panna. I jaka blondyneczka. I fryzura zacna. I nie narzekaj takjeśli twoje dziecko ma zdjęcie co najmniej na stojąco to nie jest źle
Piotrek takich nie ma, a jeśli już to są niewyraźnie
Skali
Ja kocham zasłony
W kolorze, dlugie i ciężkie(bo też mają funkcję osłony przed światłem)
Moda? Na to nigdy nie patrzę. A,w bloku zasłony też wiele rzeczy chowają
Zobaczymy jak bracia będą dalej się integrować. Patryk bardzo wodzi wzrokiem za Piotrusiem. Piotruś spogląda albo bada rączkę czy nozke
Jest chłodniej to i dopiero pierwsze karmienie zaliczone. Ale nadal w ilości mini -
nick nieaktualnyWitam po nocce koszmaru.
Usnelam po 3.
Tak mnie napierd.......głowa i oko Jezu myślałam że zejdę z tego świata.
Lazilam po chacie kombinowałam.
Właśnie się obudziłam patrzę mam 10nieodebranych połączeń mąż dzwonił.
Dzwonię mówi że jest w przychodni.
Rejestrują 5os słuchajcie dziennie!
Jak się uda to podaje jak nie to zostaje mi dziś izba przyjęć laryngologiczna.
Czy ktoś miał płukanie/punkcje zatok?
Słyszeliście może czy boli?
Buzia tzn pół twarzy znów napuchniete
Kiedy to się skończy?! -
Kamciu
Przepraszam za tą pomyłkę. Mój telefon nie jest kompatybilny z moimi myślami
Zdjęcie faktycznie się udało, ale niewiele takich mam. Też ciągle w biegu.
Tym razem na spacerze się obraziła, stanęła pod murem i stała. Ruszyc się nie chciała. Więc tak stałam przed nią i ja rozśmieszałam aż w końcu się pojawił uśmiech więc głupio było nie skorzystać
Zabko
Ja miałam płukanie zatok. Nie boli, czuć nacisk jedynie (ale ja mam wysoki próg bólu) i takie rozpieranie. Nie jest to przyjemne ale da się przeżyć. Punkcji nie miałam.
Ja cię podziwiam, bo z takim bólem byłabym już dawno na IP. Moim zdaniem nikt cię tam nie zostawi. Zrobią ci co trzeba, zapiszą inne leki i narazie część.
Trzymam kciuki by tak bylo i aby ci pomogli.
Ja dziś zaczynam pierwszy dzień zastępstwa. Czeka mnie go wiele tygodni. Już widziałam maile. Głupia ja, mogłam rano nie sprawdzać. Jedno jest pewne, czas mi dzisiaj szybko będzie płynął. -
nick nieaktualnyNatka dziękuję.
Dziś pojadę na IP laryngologiczna na pewno.
Mąż mnie zarejestrował na 12:40!
Dobre i to.
Kazałam mu gadac że mam wypis z IP i stan mój się pogorszył mają mnie zarejestrować.
Wraca do domu.
Widzisz zapomniałam natka napisać.
Zdjęcie kosmitki super.
A jaka ona opalona i jakaś taka duża mi się wydaje taki starszak.
Kurcze ale ten czas leci.
Ona zaraz 2 latka będzie świętować?
Mam nadzieję że szybko dni będą ci uciekać.
Życzę żeby było bezproblemowo a ty żebyś to przetrwała.
A po tym czyszczeniu zatoki ci wracają?
Czy ucichlo? -
nick nieaktualny
-
Zabko
Ona taka opalona po tej Grecji. Niby tylko kilka dni wychodziła i smarowalam ja jak opętana co chwilę filtr 50 to się opaliła.
Ma taką samą tendencję co ja do opalania. Szybko i od razu na brąz.
Co do zatok to zdarza się, że się przytykając. Ostatnio tak miałam. Czasem robię sobie sama płukanie Irigasinem ale to tak głęboko nie płucze jak u laryngologa. Ulge daje, na pewno przepłukuje te przynosowe. -
nick nieaktualnyWierzę że moja rodzinna mi pomoże i się zna.
Znajoma mówi żebym się nie zgadza na puncje bo jednym pomoże za pierwszym razem innym nie i trzeba powtarzać.
Ona ma źle nos zarośnięty przez te punkcje, musiała usunąć zęby żeby jej teraz robili.
Czeka ją już operacja i to ma miejsce zaklepane że jak ja chwyca zatoki to jedzie prosto na oddział i na operację.
Sugeruje żeby wziąść antybiotyk z innej rodziny antybiotyków i zapisać się do laryngologa.
Mówi że leczy się u mnie w mieście i nie robią punkcji na miejscu bo boją się zarażenia bakteriami paciorkowiec itd.
Każą się położyć do szpitala na min 3dni
Mówiła że jakbym się zdecydowała na punkcje to żeby mi te saczki do czoła przykleić żeby się nie wbijali przez nos bo zróbmy będą.
Najlepiej antybiotyk że sterdyem wziąść.
Mam powiedzieć że mnie kości czaszki bolą raczej rezonans powinni zrobić.
Wzięłam ibuprom zatoki 2szt i ból słabszy.
Robert spał do 9:15!
To se chłopak pospal.
No zobaczymy jak to się skończy.
Natka dzięki