WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyO matko kamcia jaki słodziak z niego.
Ja widzę podobieństwo do Piotrusia.
Te oczyska!
Ja cały czas wzydacham do nich.
Ajrin dasz radę kto jak nie ty.
Cztery kawy może jakiegoś spida np Tiger itp i postaci cie na nogi.
Jeśli faktycznie jest tak jak kamcia mówi że nie leczą o to nie wiem na prochach będziesz musiała lecieć.
Natka rosół mniam.
Dużo zieleniny daj.
Jak masz takie prochy to bierz i do łóżka kuruj się.
Ja wyczytałam że głowę na bok dać nad wanna i wlać 5ml soli fizjologicznej do nosa chwilę wytrzymać i wylać wysmarkac i druga dziurką to samo i trzy razy dziennie.
Mi od wczoraj coś tam lżej.
Ja mam już serdecznie dość.
A tu się czas ciągnie do poniedziałku strasznie.
Liczę że w poniedziałek dostanę antybiotyk i po zażyciu zacznie działać (nadzieję matka głupich przecież żeby działał to trzeba czasu troszkę).
Natka burak to burak.
Wierzę że się śmiałas z tego email bo tacy to potrafią.
Dobrze ze w twoje ręce trafił hahahhakamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Wow Kostek ma 63cm haha
-
Hej
Wczoraj rano jechaliśmy do Konina bo mój brat miał weselewiec rano do Konina, jechała z nami nasza przyjaciółka i ona została z Sofcia w domu moich rodziców a my poszliśmy na wesele
Wytanczylsmy sięhihi
Dziś jeszcze byliśmy na obiedzie z gości weselnymi i potem wróciliśmy do Poznanai
I fotkaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 19:27
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), żabka04, marta258 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Kamcia
Juz 3!! Czas szybko leci..
A jaki Patrys przystojny hehe i te oczy...
A jaka kruszynka w porównaniu do Piotrusia
Skali
Ehhh kasy zawsze mało....a to ile się liczyło ze wyjdzie to i tak zawsze jakieś 30-40%sie przewyższy...
Najważniejsze aby zrobić to co trzeba i jest konieczna a resztę z czasem
Kiedy przeprowadzka ?
Pamietam ze pisałaś ze z teściowa jest ciężko ...coś się stało konkretnego ?
Żabka
Jejku biedna Ty jesteś z tymi zatokami ..niech Ci już odpuści...;(
Natka
Oj Kochana...czyżby klima w restauracji....??!!
Co za burak...hehe
Kiedyś jeden z profesorów na uczelni nam powiedział : w życiu pamiętajcie ze społeczeństwo skalda się w 80% z debili którzy lepiej lub gorzej ten fakt ukrywają ...
Co w tym jestNatka-matka wariatka :), żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDariah super ze Zosia miała opiekę i można było się dobrze bawić.
Fajnie.
Wiesz ty to laska jesteś.
Kurcze jaka ty........ Super wyglądasz.
No fajnie by było jakby odpuściło ale nie liczę na to.
Doszły do tego skutki uboczne metforminy więc ahhhhhh
Porostu mam już dość.
A powiem wam nowinę.
Dzwoniła teściowa mówię że chora jestem nie przyjedziemy ble ble ble
A ona do mnie z tekstem:
Weź się ogarnij, wygrzej ucho jedno drugie czoło (specjalistka się znalazła i jakbym nie robiła nic) bo tak będziesz biadolic że chora jesteś mężowi to cie zostawi wiesz pójdzie w bok!??????????
Wiecie nie wiem czy się śmiać czy płakać.
Siedzi mi to w głowie.
Ta to nie pierdzieli się z tekstami.
Brak mi słów.
Wystawiłem parę rzeczy po Robercie może coś sprzedam.
Patrzę za pampersami bo będzie trzeba Robertowi kupić i rozważam pieluchomajtki pampersa ale kurde cena też powala.
A ten zlopie jak kon to co chwila wymiana i szukam jak najtaniej .
A te pieluchomajtki z lidla któraś miała z was?
Jakieś info opinia?
-
uzywałam tylko z pampersa i biedronki i pampers dla mnie zdecydowanie lepszy, delikatniejsze te sciagacze
czasem w rossmannie sa za 20 zł (wiem, to i tak duzo, ale i o wiele taniej)
nam na wyjezdzie się sprawdzaja, gdzie nie mam przewijaka-Piotrek spierdziela bez przewijaka -
Dziękuje Wam dziewczyny
Mam to szczęście ze jem dużo a jakos się trzymama ja kooocham jeść
A tak serio chciałabym wrócić do biegania i pewnie te 2-3 kg co mi przybyło by zeszło - ale na prawdę nie mam siły...jestem zmęczona a do tego Sofcia osttanio znów jest mama mama mama wiec mogę iść biegać dopiero jak ona zaśnie czyli po 21 a to już na prawdę mam ochote na lenistwo..
No ale chciałabym zrzucić zanim się nam uda zajść w druga ciąże co by nie kumulować hehe ale zobaczymy..
Edit, wiem wiem mowki wymówki...dupe trzebaby ruszyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2018, 20:47
-
Żabka
Co do teściowej...bez komentarza..co to za tekst !!! I co, gdyby tak zrobił to jeszcze by stanęła za mim ze miał racje???!!!
Bo dobry tak to brzmi!
A jak to żart to na prawdę słaby !!
Co do pieluchomajtek to my nie używamy, nawet nie wiem czy są i istnieja jakieś w rozmiarze 4+...??09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyDariah ja tak samo pomyślałam.
Wiesz ze mamusia zawsze stanie w obronie synka?
Ile bym nie słyszała narzekań na męża i teściowa to właśnie tak jest i u mnie raczej też.
Moja teściowa jest nawet takiego zdania że gdybyśmy się mieli rozejm to żebyśmy mieszkali na jednym mieszkaniu.
Czujesz/czujecie? On z kochanka a ja z dziećmi w drugim pokoju
Hahahahhahahahaha
Kuźwa jej nie doczekanie!
Baba starej daty dziwaczne ma podejście do życia no i to jej synek.
Dobrze ze się nie rozwodzimy.
Mąż też nie dzwoni i jej się nie żali nie jeczy więc nie wiem z kad ona taki tekst wzięła.
No chyba że za plecami ale to mój mąż by się nazywał.
Mój mąż nie narzeka bardziej to ja.
Dlatego bez komentarza.
Tak są nawet 3!
Do rozmiaru 6 a te są już 15kg+
Dariah to super że możesz dużo jeść i tak wyglądać.
W takim razie zazdroszczę pozytywnie.
Ale bardziej zdrowo jesz czy jak leci?
Musisz mieć dobrą przemianę.
A te 2kg+ sory ale nie widać i ci nie zaszkodzi poważnieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2018, 21:21
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:uzywałam tylko z pampersa i biedronki i pampers dla mnie zdecydowanie lepszy, delikatniejsze te sciagacze
czasem w rossmannie sa za 20 zł (wiem, to i tak duzo, ale i o wiele taniej)
nam na wyjezdzie się sprawdzaja, gdzie nie mam przewijaka-Piotrek spierdziela bez przewijaka
No właśnie tanie nie są ale jak są na promocji to o wiele tańsza.
W polo mi się rzuciły 22szt? Za 21zł.
Więc wychodzi 1zł za szt.
Ale jakość lepsza niż inne pieluchy.
Z tąd rozważam te pieluchomajtki bo cały czas ostatnio Robertowi zakładam w powietrzu pampersy a to mnie jakoś zaczyna drażnić bo zawsze jakoś się męczę krzywo zapne bo on ucieka -
My mamy często te z lidla są ok ciut gorsze od pampersow bo sztywniwjsze i mniej chłonne ale dają radę nawet na noc u nas.
-
Żabka
Na prawdę dziwna kobieta...masakra !!!!
No ja jem wszytsko jak leci, jestem raczej typem mięsożercy - sałatka owszem ale najlepiej z kurczakiem i raz w tygodniu max 2...reszta to raczej bardziej ciezkie obiady tupu mięso ziemniaki surówka ...makarony makarony
Ale tu zaczynam się pogrążać totalnie bo wystarczyłoby jeść lżej j pobiega ze 2 razy w tyg i byłoby Ok..ale na prawdę od kiedy jest Spfcia to ma takiego lenia bądź tez może zmęczenie daje się we znaki ze nie mam energii...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKupiłam te pampersa pieluchomajtki.
W rosmanie są na promocji za 19.99
Dziś będziemy próbować nowości.
Babeczki i kanapki mleczne.
Kupiłam wszystko później zrobimy babeczki na kolacje ta kanapkę.
Mam nadzieję że Robertowi posmakujeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 12:00
-
nick nieaktualny
-
Dariah
Pięknie wyglądaliście i super sukienka, lubię czerwień
U nas postępy w zasypianiu Antosia, wczoraj na drzemkę i na noc obyło się bez płaczu, a jak mąż go zanosił do łóżeczka to tylko chwilę marudził a jak był sam to sobie gugał i sam zasnął więc sukcesOby dzisiaj i kolejne dni też takie byly bo będzie mi łatwiej jak zostanę sama z dwójką dzieci. Natalka też ładnie pospała bo pobudka dopiero o 2:30, później przez ponad godzinę buszowała bo wyspana ale w końcu usnęła przy cycu. Później pobudka o 6 i 9 więc też ok