WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamcia próchnica zjadła
Ten sam ząb i tak samo weronice pękł.
Wczoraj mu mylam ząbki wieczorem to płakał, plul, slinil się wzięłam spr no widzę szkliwo pękło tak jak pisałam a dziś rano patrzę pół zęba nie ma.
No co tak musi być pewnie się wykrusza aż do dziąseł będziemy czekać aż wypadna i urosna stałe.
Szkoda.
Oby go nie bolały bo będziemy musieli na siłę plombowac tak jak werce.
Marta super cieszę się że antek na torach torach jest.
Oby tak dalej.
A Natalka daje się wyspać super.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 12:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo straszne kamciu.
Przerabialam to to teraz wiem czego się chociaż spodziewać.
Mój mąż miał straszne zęby do tego krzywo mu rosły.
Weronika ma już mowę dwie jedynki dolne i co jedna rośnie krzywostrasznie się martwię że będzie miała krzywe zęby jak mąż ale nic nie zrobię zostaje aparat jak wyjdą wszystkie nowe.
Będziemy teraz we wrześniu na wizycie bo lakuje jej wszystkie szóstki które wychodzą żeby się szybko nie popsuly więc zapytam czy może ta jedynka jej się wyprostować.
Teraz żyje ta myślą żeby jej górne te jedynki z próchnica które są wyrównane z dziaslem wyszły same czyt nowe wypchaly stare bo jak nie to będzie trzeba je stluc!
Wtedy bez problemu wyjdą nowe.
-
nick nieaktualny
-
Żabka Igi do niedawna chodził w 4 pieluchomajtkachbeda dobre 5 jeśli chudy jak mój Igi. Kilka dni temu go wazylismy i mierzylismy ma 11.3 kg i wzrost 86 cm.
Dziś doszła szczoteczka Igusia elektryczna ze swiatelkiem liczę że chętniej będzie myl ząbki choć ostatnio i tak źle nie jest. Znając życie będzie się bał szczoteczki bo brzeczy on skutera swojego się boi i klada bo jak nacisnal przycisk to ruszyły i się teraz boi podchodzić
Przykro z powodu zabka wiesz ze to po części właśnie genetyczne znam osoby które nie dbają a mają takie żeby że szok a znam też takie co non stop dbają a fortunę na dentyscie stracili.
-
Robię bardzo często te babeczki super łatwe i pyszne.
-
My też mamy problem z tymi zębami a do tego Szymek nie chce myć no ale ostatnio jest postęp może zacznie
Ja od rana byłam z dziećmi na budowie ukladalam drzewo do kominka jeszcze trochę zostało Szymek wstanie to pojedziemy
Ogólnie ważą nam ziemię na podwórko już się robi coraz ładniej
U mnie Pola mało śpi w dzień pól godziny o już oburzona w nocy ok ale też się budzi
Kupiłam butelkę i jutro będą ja uczyć pic wodę bo chce w sobotę wyjść zobaczymy co z tego będzie
Ogólnie Pola chce bardzo jeść jak widzi jak ktoś je to tak rączkami macha ze chyba jest już gotowa także jeszcze 2 tygodnie i zaczniemy tylko muszę sobie przypomnieć jak to było hehe
Idę wstawić pranie : )
-
nick nieaktualnyTak genetycznie, brak witamin w organizmie matki ahhhhhh
No trudno głową muru nie przebije.
Może w żłobku nauczy się sam myć zęby i polubi je myć bo na tą chwilę myje mu sama i to muszę na siłę.
Ajrin chudziutki igus.
Nasz też ma 86 choć po ciuchach dziś widziałam że jakieś małe się robią.
Założyłam mu nie jest źle choć rozważam opcje iść wymienić paczkę na 6
Co mnie cieszy te pampki nie śmierdza
Ale z tyłka mu lecą
A jak noga Ajrin, jak impreza?
Natka jak tam spotkanie z burakiem?
Sali jejku już będziecie się rozkoszować w jedzeniu.
Ale ten czas szybko leci.
Pewnie kupuj i probujcie.
I życzę żeby do tego wyjścia mamusi doszło -
Żabka dzięki za pamięć palec ok opuchlizna zeszła zaistnienie schodzi i już normalnie chodzę ale w klapka h buty uwieraja jeszcze.
PS. Pomyłka Igi ma kilo więcej 12.3 haha źle z nim nie jest średniak i wzrostowo i wagowo ale u nas 5 właśnie były ok ale luźne że sam sciaga bez problemu jeszcze z 3 tygodnie temu miał 4, muszę się przejść i kupić Igusiowi bo on zaczyna sobie rozpinac pampersa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 15:12
-
No i u nas zębów brakuje 3 i 5 wszystkich.
Wczoraj zagladalimsy w poszukiwaniu czy coś się rusza ale nic nie widać.
Skali to już niebawem
Ja w sobotę kupiłam zestaw Kosiowi kubek fajny ślimak silikonowy taki do spakowana na wyjazd i łyżeczki mam co prawda wszystko po Igusiu ale stwierdziłam że musi mieć swoje a tak mi się spodobały do tego takiego bidonu nie mieliśmy więc potestujemybo Igi już nie pije z bidonu od dawna.
-
nick nieaktualnyAjrin to dobrze że jest lepiej.
Idę na dwór kupić ser i ziemniaki bo wszyscy chcą pierogów
I kiełbasy muszę kupić bo Robert od dwóch dni je kiełbasę na ciepło na kolacje.
Po 30min zagryza kaszka że sloiczka.
Dziś ma babka przyjechać po jeździć pchacz bo wystawiłem mamy trzy więc jeden jak ubedzie to się nic nie stanie.
Oby przyszła -
nam waga w pampku pokazała 14kg z tyci haczyczkiem
wzrost nie wiem, nie da sie zmierzyc, ale naklatke schodowa raz mi uciekłale sporo łba wyztaje znad blatów
zebów nie chce myc
piatek nam brakuje, slini sie-ale nadal wszystko wpycha do paszczy
sam sciaga i pampki i pieluchomajtki, nie sika do nocnika, ale potrafi nasikac dla maminej "radosci" na podłoge
no i do was pytanie-strasznie meczy swojego ptasiora, ciagnie, wpycha, za kazdym razem jak ma do niego dostep. jak u was? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny