WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny cioteczki nie chce zapeszyc ale po cichu powiem wam że szłam do sklepu i czułam że że mną lepiej.
Wróciłam do domu macam się (a robie to cały czas jak jakiś nawyk nowy) a tam nic nie boli, w kąciku oka nie ma gulki, jakiś katar się pojawił.
A wstałam dziś z bólem głowy i twarzy ale szybko nalalam do nosa soli fizjologicznej potem płukanie nosa i wyszłam do sklepu.
Oby tak zostało
A nie ukrywam że wizytę man więc nie dziwię się że mi przechodzi halach
Ja tak właśnie mamNatka-matka wariatka :), kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To oby tak było Zabko.
A unas nowa szczoteczka wywołała radość że hej pół godziny myl zębya i dziś nie chciało mi się robić obiadu był kebab i Igi mi wyrwał i szmal jak szalony!
Natka-matka wariatka :), żabka04 lubią tę wiadomość
-
Ja padam na twarz
mam okropny kaszel, taki ze środka jakby z oskrzeli. Do tego bardzo gęsty katar i bolące zatoki.
W pracy masakra, bo jak tu wysiedzieć.
Cieszę się, że Zabko z tobą lepiej. Jest nadzieja i dla mnie.
A co do spotkania to burak przez telefon i w mailach okazał się burakiem na żywo. Facet z aparycji cham. Na spotkaniu hasła w stylu: proszę mi tu nie kłamać, nic mnie to nie interesuje. Chce, wymagam i ma być.
Powiedziałam co miałam. Przełożony mój potwierdził moje słowa. Wytykalam im błędy, bo robią ich dużo. Przy ykalam oczy ale przyszła kryska na matyska. Jak to usłyszał to się trochę uspokoił, powiedział że to sprawdzi itd. zobaczymy jak będzie.
Ogólnie typ człowieka co by za 5zl matkę z ojcem sprzedał.
Kamciu
To normalne zachowanie Piotrusia. Na studiach miałam seksuologie dziecka i dorosłego oraz zaburzenia. Ogólnie zasada jest jedna: nie zwracać uwagi. Nie spróbować ale też broń Boże nie zakazywać. Dziecko w jakiś sposób musi nauczyć się swoich narządów. Mówili nam też o tym, że nawet bobaski mają wzwodu a dzieciaczki w wieku naszych maluchów czasem się masturbują i to też jest normalne.
No to tyle.
Dariah
Laska z ciebie, że szok! Wow! No na żywo potwierdzam, figurke Daria ma jak ta lala. Tylko pozazdroscic! Ale w tej czerwonej sukience! Wow!
Marta
Bardzo się cieszę, że z Natalka tak dobrzeoby tak dalej! No i jeśli możesz to korzystaj z pomocy ile wejdzie.
Ajrin
U nas mięsko z kebaba też wymiata!Byle by ostre nie było
mamy sprawdzonego Turka i tak zawsze świeżo i pysznie
Skali
Matulu, to twoja pociecha już 6miesiac zaczęła! Wow! Ja tu się dziwię dlaczego ty już chcesz dietę rozszerzać a tu fakt, powoli można o tym myśleć! Ale ten czas zapierdala.
Pysiaczku
A ty nas jeszcze podczytuje aż? Co u ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 20:29
-
Amelka dziś wyprosiła tatę co by do żłobka nie iść i się zgodził. Cały dzień z nią siedział. Cały dzień biegała bez pampersa i wolała na nocniczek. Jestem z niej dumna.
Ach i wypiła dziś że smakiem kakao (co go tak nie lubi) i fasolke (której nienawidzi). Także chyba dobrze jej robi siedzenie w domu z tatusiem
Ładnie już mi śpiewa Panie Janiei Szczotka pasta, kubek zimną wodą
z dnia na dzień widzę postępy. Szkoda tylko, że ja cały dzień w pracy jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 20:33
żabka04, Dariah lubią tę wiadomość
-
natka
ja pisałam prace licencjacka oraz magisterska o wychowaniu seksualnym (o boziu, zapomniałam tytul)
ja to wiem
w prakktyce to Piotrus jest brutalny dla ptasioranawet nie przyszło mi do głowy zakazac
a na marginesie-izdebski miał byc moim promotorem, ale to cham i zmieniłam -
nick nieaktualnyNatka dałaś radę z burakiem cieszę się bardzo i mam nadzieję że się poprawi burak na slodszego buraka co nie zmienia faktu że tym burakiem i tak już zostanie hahahhaha
No cóż takich pełno:-(
Słuchaj kup sól fizjologiczna po 5ml lub 10ml i strzykawki dwie.
Głowę nachyl bokiem nad wanna i jedna strzykawke wlej do nosa i chwilkę tak potrzymaj ta sól (nie może sól wylecieć ani wlać się do gardła) a potem wysmarkaj do wanny razem z solą która wyleci potem druga dziurka tak samo i staraj mocno do chusteczek i tak 3 razy dziennie.
Gdzieś to wyczytałam w komentarzach do artykułu.
Niby ma ta ropa zlatywac w mega ilościach mi nic nie zlatywalo
Pięknie Amelka sobie radzi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zabko
Robię irygacje i jest ciut lepiej ale to tylko chwilowe. Wiesz co mi pomaga zasnąć? Halsy te czarneudrażniają na tą chwilę by zasnac.
Kamcia
Bardzo ciekawy temat. -
Hej Kochane
Dzisiaj pierwszy dzień w pracy po 3 tygodniach !!! Ciężko było wstać ale cóż..trzeba to trzeba
Na szczecie u nas w sierpniu luz blues bo Francją w sierpniu ma wakacjewiec nie było dużo pracy i jeszcze jutro i znów weekend
Czerwona sukienka ponieważ bratowa zażyczyła sobie od 8 dziewczyn czerwone sukienki co byśmy były druga mi..stad ten kolora ze nie miałam czerwonej sukienki to biła okazja aby kupić
Natka
Burak to burak i się nie zmieniale dobrze ze dałaś radę !! Kto jak nie Ty!?
Amelka jak już mówiłam - Kosmitka !! Gada jak 3 letnie dziecko !! Albo i więcej !!!
I zobacz jak jej dobrze z tatusiem byłohihi
Kamcia, Żabka
U nas Sofcia tez się dotyka po nieptadzku (swoją droga nie wiem ją nazywać aby nie bulo wulgarne i nie mylisz aż tyłem - wiecu o co mi chodzi hehe )
I tez nie zakazywać jej ? Bo ja jej mówię delikatnie aby nie dotykała - boke się ze ma brudne ręce i jakiejś infekcji dostanie..tylko o to mi chodzie
Żabka
Jejku współczuje problemów z ząbkami ;(
U nas bardzo niechętnie myje żebymam nadzieje ze nie będzie mieć problemów
Skali
Ja tez jak powiedziała o jedzeniu to aż się zdziwiłam ze tak szybko, zerknęłam na suwaczek i !!! Szok !!
Już 6 miesiąc leci !!! Ale to minęło !!!!
Marta
Cieszę się bardzo ze Antoś wraca na właściwe toryna weselu z kuzynem się śmialiśmy ze Olę dni u babci tyle dni powracania dzieciaka do pionu lol
Na pewno będzie Ci dużo lżej jak będzie spał jak kiedyś
A nadal do Natalki tak pozytywnie jest nastawiony ?
Ajrin
Ale zrobiłaś smaka na kebaba !!!!
Dobrze z palcem już lepiejjesCze kilka dni j nawet w butach normalnych będziesz mogła jodIc
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah
U nas problem z nazewnictwem się sam rozwiązałmela mówi "sisia". No to niech mówi. Ja jeśli używam tych słów np w kąpieli gdy kapie się ze mną to mowie "wagina". Neutralnie, normalnie, nie obraźliwie. Muszelki zostawię na plaży, brzoskwinie w sadzie a motylki na łące
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 22:13
-
A co do pracy to faktycznie mniej tego jest bo Francja urlopuje (chociaż akurat to tylko mój kierunek na zastępstwie) ale i Włosi! Także zleceń też mam mniej
-
Natka
My mówimy Zizi bo tak jest po francusku i ona tez tak mówi, ale szukałam jak to jest po polsku - w takim razie jie będę szukać i będziemy kontynuować tak mówić hhehe
A Melka tez się dotyka tam ? I pozwalasz jej ?
Wiesz o co mi chodzi, ki to nie przeszkadza i wiem ze dziecko powinno się odkrywać ale martwię się o jakieś infekcje...09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Daria
Dotyka się i to częstonie zakazuje ale też nie przyklaskuje. Poprostu ignoruje ten temat. Infekcja może się zdarzyć , owszem ale spokojnie
natura tak to wymyslila, że takie maluchy baaaaardzo rzadko zapadają na jakieś infekcje intymne. Bardziej zapalenie cewki moczowej np. nie ma co panikować moim zdaniem