X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2018, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-) :-) :-)
    A niech rwie nie będzie miał
    Hahahah

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2018, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mama bedzie miala coreczke :D
    dojadamy 6. paluszka rybnego i na spacer-w koncu, 3 dni siedze w domu z dziecmi

żabka04 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2018, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mleczna kanapka nie smakuje dzieciom.
    Szkoda była w niej nadzieja.

https://alaantkoweblw.pl/migdalowe-kanapeczki-ala-pingui/

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2018, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny cioteczki nie chce zapeszyc ale po cichu powiem wam że szłam do sklepu i czułam że że mną lepiej.
    Wróciłam do domu macam się (a robie to cały czas jak jakiś nawyk nowy) a tam nic nie boli, w kąciku oka nie ma gulki, jakiś katar się pojawił.
    A wstałam dziś z bólem głowy i twarzy ale szybko nalalam do nosa soli fizjologicznej potem płukanie nosa i wyszłam do sklepu.

Oby tak zostało :-)
    A nie ukrywam że wizytę man więc nie dziwię się że mi przechodzi halach
    Ja tak właśnie mam

Natka-matka wariatka :), kamciaelcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2018, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka a u ciebie lepiej?
    Jak się czujesz?
    Robiłam ta mleczna kanapkę dzieciom i tak myślałam o tobie jak ty się czujesz.

• AJrin Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2018, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To oby tak było Zabko.
    A unas nowa szczoteczka wywołała radość że hej pół godziny myl zęby ;) a i dziś nie chciało mi się robić obiadu był kebab i Igi mi wyrwał i szmal jak szalony!

Natka-matka wariatka :), żabka04 lubią tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2018, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja padam na twarz :( mam okropny kaszel, taki ze środka jakby z oskrzeli. Do tego bardzo gęsty katar i bolące zatoki.
    W pracy masakra, bo jak tu wysiedzieć.
    Cieszę się, że Zabko z tobą lepiej. Jest nadzieja i dla mnie.

A co do spotkania to burak przez telefon i w mailach okazał się burakiem na żywo. Facet z aparycji cham. Na spotkaniu hasła w stylu: proszę mi tu nie kłamać, nic mnie to nie interesuje. Chce, wymagam i ma być.
    Powiedziałam co miałam. Przełożony mój potwierdził moje słowa. Wytykalam im błędy, bo robią ich dużo. Przy ykalam oczy ale przyszła kryska na matyska. Jak to usłyszał to się trochę uspokoił, powiedział że to sprawdzi itd. zobaczymy jak będzie.
    Ogólnie typ człowieka co by za 5zl matkę z ojcem sprzedał.

Kamciu
    To normalne zachowanie Piotrusia. Na studiach miałam seksuologie dziecka i dorosłego oraz zaburzenia. Ogólnie zasada jest jedna: nie zwracać uwagi. Nie spróbować ale też broń Boże nie zakazywać. Dziecko w jakiś sposób musi nauczyć się swoich narządów. Mówili nam też o tym, że nawet bobaski mają wzwodu a dzieciaczki w wieku naszych maluchów czasem się masturbują i to też jest normalne.
    No to tyle.

Dariah
    Laska z ciebie, że szok! Wow! No na żywo potwierdzam, figurke Daria ma jak ta lala. Tylko pozazdroscic! Ale w tej czerwonej sukience! Wow!

Marta
    Bardzo się cieszę, że z Natalka tak dobrze :) oby tak dalej! No i jeśli możesz to korzystaj z pomocy ile wejdzie.

Ajrin
    U nas mięsko z kebaba też wymiata! :) Byle by ostre nie było :) mamy sprawdzonego Turka i tak zawsze świeżo i pysznie :)

Skali
    Matulu, to twoja pociecha już 6miesiac zaczęła! Wow! Ja tu się dziwię dlaczego ty już chcesz dietę rozszerzać a tu fakt, powoli można o tym myśleć! Ale ten czas zapierdala.

Pysiaczku
    A ty nas jeszcze podczytuje aż? Co u ciebie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 20:29

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski

Wysłany: 16 sierpnia 2018, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelka dziś wyprosiła tatę co by do żłobka nie iść i się zgodził. Cały dzień z nią siedział. Cały dzień biegała bez pampersa i wolała na nocniczek. Jestem z niej dumna.
    Ach i wypiła dziś że smakiem kakao (co go tak nie lubi) i fasolke (której nienawidzi). Także chyba dobrze jej robi siedzenie w domu z tatusiem ;)
    Ładnie już mi śpiewa Panie Janie :) i Szczotka pasta, kubek zimną wodą :) z dnia na dzień widzę postępy. Szkoda tylko, że ja cały dzień w pracy jestem :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 20:33

żabka04, Dariah lubią tę wiadomość

5v79kzu.png

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2018, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natka
    ja pisałam prace licencjacka oraz magisterska o wychowaniu seksualnym (o boziu, zapomniałam tytul)
    ja to wiem
    w prakktyce to Piotrus jest brutalny dla ptasiora :D nawet nie przyszło mi do głowy zakazac
    a na marginesie-izdebski miał byc moim promotorem, ale to cham i zmieniłam ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2018, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i Piotrek uwielbia ostre!

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka dałaś radę z burakiem cieszę się bardzo i mam nadzieję że się poprawi burak na slodszego buraka co nie zmienia faktu że tym burakiem i tak już zostanie hahahhaha
    No cóż takich pełno:-(

Słuchaj kup sól fizjologiczna po 5ml lub 10ml i strzykawki dwie.
    Głowę nachyl bokiem nad wanna i jedna strzykawke wlej do nosa i chwilkę tak potrzymaj ta sól (nie może sól wylecieć ani wlać się do gardła) a potem wysmarkaj do wanny razem z solą która wyleci potem druga dziurka tak samo i staraj mocno do chusteczek i tak 3 razy dziennie.
    Gdzieś to wyczytałam w komentarzach do artykułu.
    Niby ma ta ropa zlatywac w mega ilościach mi nic nie zlatywalo :-(

Pięknie Amelka sobie radzi <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2018, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale zrobiliście mi ochotę na kebaba mhmhmmmm

Muszę spróbować z Robertem czy by zjadł.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2018, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przypomnialam sobie
    "jak rozmawiać z dzieckiem o seksie"
    banalny tytuł :D

Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2018, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie żegnam.
    Robert zasnął.
    Ja idę lepic pierożki.

Dobrej nocki cioteczki.

Wysłany: 16 sierpnia 2018, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabko
    Robię irygacje i jest ciut lepiej ale to tylko chwilowe. Wiesz co mi pomaga zasnąć? Halsy te czarne :) udrażniają na tą chwilę by zasnac.

Kamcia
    Bardzo ciekawy temat.

5v79kzu.png

• Dariah Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2018, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane
    Dzisiaj pierwszy dzień w pracy po 3 tygodniach !!! Ciężko było wstać ale cóż..trzeba to trzeba ;)
    Na szczecie u nas w sierpniu luz blues bo Francją w sierpniu ma wakacje ;) wiec nie było dużo pracy i jeszcze jutro i znów weekend :)

Czerwona sukienka ponieważ bratowa zażyczyła sobie od 8 dziewczyn czerwone sukienki co byśmy były druga mi..stad ten kolor ;) a ze nie miałam czerwonej sukienki to biła okazja aby kupić ;)

Natka
    Burak to burak i się nie zmieni ;) ale dobrze ze dałaś radę !! Kto jak nie Ty!?
    Amelka jak już mówiłam - Kosmitka !! Gada jak 3 letnie dziecko !! Albo i więcej !!!
    I zobacz jak jej dobrze z tatusiem było ;) hihi

Kamcia, Żabka
    U nas Sofcia tez się dotyka po nieptadzku (swoją droga nie wiem ją nazywać aby nie bulo wulgarne i nie mylisz aż tyłem - wiecu o co mi chodzi hehe )
    I tez nie zakazywać jej ? Bo ja jej mówię delikatnie aby nie dotykała - boke się ze ma brudne ręce i jakiejś infekcji dostanie..tylko o to mi chodzie :/

Żabka
    Jejku współczuje problemów z ząbkami ;(
    U nas bardzo niechętnie myje żeby :( mam nadzieje ze nie będzie mieć problemów :/

Skali
    Ja tez jak powiedziała o jedzeniu to aż się zdziwiłam ze tak szybko, zerknęłam na suwaczek i !!! Szok !!
    Już 6 miesiąc leci !!! Ale to minęło !!!!

Marta
    Cieszę się bardzo ze Antoś wraca na właściwe tory ;) na weselu z kuzynem się śmialiśmy ze Olę dni u babci tyle dni powracania dzieciaka do pionu lol
    Na pewno będzie Ci dużo lżej jak będzie spał jak kiedyś
    A nadal do Natalki tak pozytywnie jest nastawiony ? ;)

Ajrin
    Ale zrobiłaś smaka na kebaba !!!!
    Dobrze z palcem już lepiej ;) jesCze kilka dni j nawet w butach normalnych będziesz mogła jodIc ;)

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png

Wysłany: 16 sierpnia 2018, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah
    U nas problem z nazewnictwem się sam rozwiązał :) mela mówi "sisia". No to niech mówi. Ja jeśli używam tych słów np w kąpieli gdy kapie się ze mną to mowie "wagina". Neutralnie, normalnie, nie obraźliwie. Muszelki zostawię na plaży, brzoskwinie w sadzie a motylki na łące :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 22:13

5v79kzu.png

Wysłany: 16 sierpnia 2018, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do pracy to faktycznie mniej tego jest bo Francja urlopuje (chociaż akurat to tylko mój kierunek na zastępstwie) ale i Włosi! Także zleceń też mam mniej :D

5v79kzu.png

• Dariah Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2018, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka
    My mówimy Zizi bo tak jest po francusku i ona tez tak mówi, ale szukałam jak to jest po polsku - w takim razie jie będę szukać i będziemy kontynuować tak mówić hhehe
    A Melka tez się dotyka tam ? I pozwalasz jej ?
    Wiesz o co mi chodzi, ki to nie przeszkadza i wiem ze dziecko powinno się odkrywać ale martwię się o jakieś infekcje...:/

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png

Wysłany: 17 sierpnia 2018, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria
    Dotyka się i to często :) nie zakazuje ale też nie przyklaskuje. Poprostu ignoruje ten temat. Infekcja może się zdarzyć , owszem ale spokojnie :) natura tak to wymyslila, że takie maluchy baaaaardzo rzadko zapadają na jakieś infekcje intymne. Bardziej zapalenie cewki moczowej np. nie ma co panikować moim zdaniem ;)

5v79kzu.png

‹‹ 4223 4224 4225 4226 4227 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ