WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas jak tylko zrobi siusiu albo kupkę to krzyczy bleee bleee !!! I pokazuje na pampersa i chce iść zmienić.
Zobaczymy od wzwnsia bardziej intensywne odpieluhowywanie
Ejjjj Geoxy na Limango są
kamciaelcia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyKamciu pewnie ze tak.
Powiem Ci ze może sobie wybrać inna porę a ty będziesz musiała się dostosować
Nie ważne kiedy ważne żeby się nauczył a tak będzie potrzeba czasu każdemu dziecku.
Wiesz ze chłopaki to lenie i to prawda gdzie nie spojrzę na dzieci to widać szczególnie na piaskownicy.
Ja właśnie wstałam.
Idę po kawkę.
Miłego dnia -
U nas różnie też niby się trzyma
U nas Szynek też lubi te klocki Zabka a ostatnio jest faza ma dwuelementowe puzzle ułożyć unię ale jeszcze znaleźć trudniej
Za to codziennie odkurzacz i mopuje podłogę sam elegancko
Pola znowu do 4 co chwila się budziła teraz śpi
Dziś będzie narożnik co prawda złożony np ale już zobaczę bo zmienialam tkaninę
Ja się cieszę na żłobek myślę o mowie ale też ze zatesni za mama bo dalej tylko baba i baba już sił nie mam
Ajrin my też mamy szczepienie 6w1 i rotawiris muszę zapytać o ospe
Kamcia ładne tsh ja póki karmię m brać 50 biorę 75 bo takie mi zostały dobrze się czuje to najważniejsze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie ma to jak pech?
Osa mnie ugryzła:-(
W palec wskazujący między palcami
Poszłam po zakupach na plac zabaw dzieci się bawią a mi coś po szyji chodzi więc odruchowo zlapalam i odrzuciłam a ta mnie ugryzła po chwili znowu lata koło mnie i chce mnie ugryźć ale ja zabiłam.
Palec ekspresowo napuchl a boli wrrrr
Robert mi jeszcze zrobił kupę więc go tak przebieralam na dworze z bolacym palcem.
Do tego ten głupi babsztyl już dręczy o kasę za projektor.
Jakbym miała ja pod ręką to chyba bym jej........ Serio.
Zero kultury tylko z gębą typowa baba z wioski nie obrazajac nikogo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2018, 11:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zabko ja też mam alergię. Odczyn alergiczny jest o wiele silniejszy. Mi np po ugryzieniu w nogę noga CALA spuchła co ajmniej o raz, dretwiala mi. Szybko jechałam na pogotowie, podawali zastrzyk.
-
nick nieaktualnyNo narazie palec napuchl i rośnie, ukluje co jakiś czas tam w środku.
Wzięłam cebulę, jakieś tabsy na alergie i wapno się napilam.
Tylko dretwienie jest czy coś jeszcze?
Mam prośbę.
Wy się znacie na paragrafach.
Wyjdę z siebie zaraz z tą baba.
Każe mi kasę zwrócić a ona dopiero odda ten projektor.
Wydaje się że powinno być inaczej czekam na projektor i oddaje kasę.
Z resztą jej jeszcze nie mam bo przez pocztę idzie więc poczekam sobie.
Zatrasza mnie głupia i mi wmawia że to bubel.
Dajcie paragrafa albo coś.
Będę wdzięcznaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2018, 12:03
-
nick nieaktualnyKamcia tak napisałam.
Ze czekam na projektor jak kasa wpłynie to jej przeleje.
Odp.
Ze ona ten projektor wyrzuci i mnie opisze na grupie.
Hahahah
Wiec mogę odebrać ją różnie że projektor działa i porostu rezygnuje, że chce wyłudzić kasę projektora nie zobaczę, faktycznie nie działa.
No to tyle.
Ale nerwy już mam.
Widziałam reklamę limango i tych geoxy na rysunku ładne.
Ale na stronie nie widziałam.
Ciekawe jaka będzie zima w tym roku raczej słabo z śniegiem tak mi się wydaje.
-
nick nieaktualny
-
A mnie coś wczoraj zmoglo i to tak że na kiblu pół nocy siedziałam. Nic nie jadłam od obiadu bo w brzuchu wszystko się gotowalo ale na wymioty nie brało więc czymś się podtrulam chyba. Za to Kostek to aniołek jeny wiecie że on spał z nami obudził się że 2 razy a rano dał mi pospać od 9 do 12. A pozniej leżał sobie grzecznie.
-
Zabko
Jedyne co to napisz, że konsultowałas tą sprawę z prawnikiem i tak jak pisałaś twoje stanowisko jest takie, że aby otrzymać zwrot pieniędzy musi odesłać zakupiony towar bądź przedstawić co dowód nadania tej przesyłki. Możesz jej zaproponować, że jeśli zwrot jest kłopotem to możesz sama zorganizować kuriera a kwotę za transport odjąć od kwoty zwrotu lub podzielić się nią pół na pół. Daj tej babie kilka rozwiązań i tyle. Jeśli nadal się będzie upierać to niech cię opiszę, proszę bardzo. Sobie nic do zarzucenia nie masz.żabka04 lubi tę wiadomość