WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My już po szczpieniu było sporo dzieci ale byłyśmy pierwsze było zamieszanie no lekarka się spoznila badała inną. Pola około 7100 bez rąk hehe bo nie chciała ładnie raczek położyć także prawie Koło w 2 miesiące przy jej ruchkiwosci to jest dobrze dostała drugą dawką rota i 6w1
A ja dziś idę na rzęsy ciekawe jak będę wyglądać
Robię ostatnie zakupy zlobkowe już,się denerwuje jak to będziekamciaelcia, marta258, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Kamcia
Wszystkiego najlepszego dla Piotrusia, dużo zdrówka, szczęścia i uśmiechu dla synka.
Skali
Super, że szczepienie szybko poszło, Pola ma piękną wagę.
Żabka
Mam nadzieję, że mężowi dobrze poszło na rozmowie z szefem.
Natka
Oj współczuję, masz tyle pracy, dużo siły i cierpliwości.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Dopiero usiadłam. Po pracy leciałam do jubilera odebrać prezent na osiemnastkę D siostrzenicy. Świętują razem z Amelka w sobotę
Amelka 2 a Gabrysia 18. Szok!
No ale potem do sklepu po szybkie zakupy, do Rosska po pieluchy i do domu.
Pobawilam się z nią troszkę w ogrodzie. Wypuscilam wodę z basenu, umyłam basen i zakończyliśmy sezon basenowy. Amelka jeszcze się kapaławoda leciała a ona szalała w tym basenie
Potem do domu, wstawiłam zupkę na jutro, zrobiłam sernik na zimno na jutro do żłobka. Będą jej dzieci jutro śpiewać sto latucieszy się, bo my jej urodzin nie wyprawiamy w domu. W niedzielę lub za tydzień pojedziemy gdzieś sobie. Planuje do zoo. Zobaczymy
Trochę ogarnęłam dom w asyście Melipotem mleko, kąpiel. Teraz usiadłam.
Muszę jeszcze wstawić zmywarkę i zrobić sesje depilatorem. No i chyba dziś padnę na twarz.
O pracy się nawet nie wypowiem. Dziś mnie przełożona wkurzyła. Nie moja co prawda, bo ona ma drugi zespół ale weszła do pracy jaśnie pani o 9:00 i od razu atakuje o tego klienta co go mam właśnie jako te 0,5etatu od nich z zespołu. Ja tu tone w papierach. Byłam w pracy przed 8:00 i nawet jeszcze wszystkich statusie nie sprawdziłam czy przesylki odebrane, jadą i czy dostarczone a ona mi jadaczy o tym i od razu w ton, że jak ja mogłam JESZCZE tego nie zrobić. To laluni powiedziałam, że po 1 to ja nie mam w nawyku przychodzić na 9:00 jak co poniektórzy a po 2 to zaraz moge stąd wyjść i niech mi wpisze na żądanie i cmoknie w nerkę bo ciekawe kto będzie to robił. Przeprosiła ale co ja miałam ciśnienie 200/100 to moje.
Ech... Sobie pewnie pomyslicie, że ja jestem okropny pracownik. Może i jestem ale szacunek do czyjeś pracy to jest to co sobie cenię najbardziej. -
Natka
Ty zły pracownik ??!! Jak ja bym chciała żeby u mnie tacy źli pracownicy byli...
Co to biorą robotę za innych..
A nie ze to za mało to za mało to złe i to niedobre..a ja uważam ze na prawdę mamy mega komfortowe warunki pracy.
No ale jie o pracy turaj...09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Najfajniejsze były balony
Matka jak swinia obzarla się tortem(ostatnio jadłam na roczek Piotrusia
Najfajniejszy prezent przyniosły dzieci z sasiedztwa(zaproszeni pierwszy raz Emilka i Marcelek) czyli mała zielona piłeczkę
Telefon sam zdecydował jak ustawić zdjęciaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 22:15
żabka04, Natka-matka wariatka :), Dariah, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadchodzi ciszaaaaaaaaaaa.
Jak ja się cieszę.!
Natka podpisuje się pod Dariah.
Szkoda nerwów.
Ja cię podziwiam że masz swoje zdanie umiesz się odezwać walczyć etc.
Brawo dla ciebie.
Kamciu jak tam dzień?
Ajrin jak tam u was?
Skali pokaż rzęsy
Dariah co u was?
Ja wstałam lewa noga dzisiaj
Rano byliśmy na zakupach wróciłam zrobiłam zupki ogorkowej Robert zjadł miseczke potem placki ziemniaczane bo werka chciała.
Ja się nazarlam i to był mój błąd bo miałam zjazd słuchajcie złapała mnie przeogronma chec na spanie no nie umiałam sobie poradzić z tym stanem.
Położyłem się i tak co chwile przysypialam liczyłam że Robert zaśnie ale marzenia.....
Obudziła mnie teściowa oczywiście dostałam większego nerwa ahhhhhh
Poszłam zrobić kawy hahah wypiłem pół kubka ale za to zjadłam cała paczkę herbatnikow w czekoladzie.
Kawa mi nie wchodzi ;-(
Wyszłam na dwór Robert usnal o 17:45!!!!!!!!
Wstał 18:30 z czego godzinę przeplakal.
Nie wiem co z nim jest ale od tygodnia co wstanie z drzemki się drze nie wiem o co chodzi.
Dziękuję bardzo za kciuki
Rozmowa męża z dyrem poszła dobrze?
Jak na rozmowę z gburem hihi
Powiedział że ma być dobrej myśli ale ma dzwonić i się upominac etc. Sprawa będzie załatwiona jak wróci z urlopu bo idzie na dniach.
Z drugim typem też jest ok narazie i niech tak zostanie.
Kolejni pracownicy odchodzą także będzie super.
No i serio możecie mówić że ja wyrodna matka ale ja odliczam dni do żłobka.
Ja ciuchy już zamówione mam jeszcze dokupić muszę chusteczki mokre suche i pieluchy.
Skali89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie mam cukrzycy
słodko mi bylo bo zaszalalam ale mi wystarczy słodkie kiełbasa zagryzc
Tort musiał być rano bo jak pisałam mąż musiał jechać na 10 do pracy
Więc Piotruś wstal i od razu zobaczyl...balony
Te balony dały frajdę na cały dzien
Dzieci sasiadki (3 i 7) zaliczaly wszystkie jego zabawki a Piotruś mial swój światale skubaniec uczyl się puzzle układać czy cos. Niby robi swojea widzi wszystko co dookoła się dzieje Marcel jeździł na rowerku ale akurat to Piotrusia nie ruszyło
-
Dzięki Żabka że pytasz ja dziś już jem normalnie nawet kawę wypiłam.
Reszta rodzinki się trzyma. Dziś sprzątanie i pakowanie jutro jedziemy na weekend nad jezioro a pogoda ma się zwalić. W niedzielę czeka mnie prawie 400 km sama z w dzieci w aucie będzie ciekawie. Do tego Igi bez pieluchy choć nie wiem czy na podróż nie założymy bo jak tu na zawołanie stawać.
Super że rozmowa poszla dobrze oby się udało wam wszystko a że zlobkiem się nie dziwię bo to naprawdę ulga.
Ja jak zostaje z Igim sama to serio padam na twarz o jest mega wymagający.
Dziś mnie zaskoczył siedzimy on trzyma misia i chwilę sam coś do siebie pokazuje i mówi. Oka na oczy, noś na nos, goła na głowę a na buzię mouf to chyba z angielskiego a ja oczy w 5 złotych. Ogolnie już bardzo dużo mówi ale nie wyraźnie wszystko już próbuje powtarzać. No i zrobił się taki cwaniak dziś przyjechali na chwilę teściówie jada na miesiąc na wakacje więc wnuki chcieli zobaczyć. To artysta dawał taki popis i taki przekupny do tego takie ADHD mu się zalaczylo ze smianiem nosz to dziecko kocha widownię.
Natka ty zły pracownik tia a kto chory tyle procowal i miał wyrzuty sumienia przestań dobrze ze mówisz swoje podziwiam ja nie zawsze potrafię a jak nawet to zawsze łagodnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 07:27
-
Kamcia super zdjęcia z imprezki
Jeny my za miesiac będziemy świętować ale czas leci.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kamcia
Super zdjęcia! Extra! A rowerek jest gites majonez! Amelka ma identyczny i pomyka jak wariatka. Jeszcze chwilę daj Piotrusiowi i też będzie dziękowała co do różnicy to jest ogromna. Pisałam już, że zmeznial ci chłopak.
Skali
Oj, trzymam kciuki za tą jazdę. 400km to niezły wyczyn. Sama z dziećmi? Byś nam tylko fioła nie dostała
Marta
Więcej zdjęć Natalki prosimykoniecznie z bratem i mama
Daria a jak tam u was?
Ajrin?
Zabko
Wiesz co? O ty niedobra mama jesteśserio, serio to żarty. Rozumiem, że nie możesz się już doczekać. Odpoczniesz chwilę. Ja teraz z perspektywy czasu lubię nawet wyjść do pracy, zostawić to co się tu dzieje. Oczywiście są dni kiedy mi przykro, że tyle bym mogła z Amelka zrobić, tyle zobaczyć, tyle odwiedzić miejsc.
A co do pracy to wam powiem, że czasem się dziwię sobie i uważam, że to nie odwaga a głupota to ja należę do tych co to mówią jasno i otwarcie a więcie, czasem nie warto.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
M przyniósł ciepłego Rogala z czekoladą jak tu nie zgrzeszyc jem z ciepłą kawą
Po chwali do żłobka ja na 9 z Kosiem na kontrolę bo w poniedziałek szczepienie ma i chyba tylko rotawirus 6 w 1 przełożymy nie spieszy się a rota do 5 miesiąca trzeba podać.
Kosiu dziś spał przepięknie i chyba wiem w czym rzecz cieplolubny jest więc spał w pajacu bez przykrycia. Normalnie spał w rampersie pod przykryciem ale się wiadomo odkrywal.
O 12 odbieram Igusia przed drzemka chcemy aby nam w aucie spał M będzie koło 13 wsadzić walizki do auta i jedziemy -
Amelka zaniosła dziś do żłobka torcik i to jej dziś będą śpiewać sto lat
ciekawe jak się bawią dzieci na tej imprezce żłobkowej
AJrin, Dariah lubią tę wiadomość
-
No i zamówiłam jedne buty hdha wkurzylam się rozmiarami dlatego jedne ale wychodzi na to że moje dziecko jest z jedną para butów takich wsam raz na teraz adidasy plus sandalki zimowe ma ale sporo za duże niby tylko 2 cm więc może do zimy będą ok póki co za kostkę trampki idą do nas na jesień i spora pewnie cześć zimy.
PS rozmiar geoxow które mam w domu to
22 dl wkładki ma 13.5 mierzylam części zaznaczone na władcę jako noga bo po 2 mm jeszcze z przodu i z tyłu miejsca jest ale wiadomo but zabudowany
A sandalki 23 dl. Mają 14cm.