WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTak właśnie robią.
Szkoda gadać.
A potem ludzie gadają że syf w marketach a sami to robią myślą że pracownicy nic innego nie mają do roboty tylko układać ten syf po nich na nowo.
Wyszłam na dwór poszłam do rosmana po soczek Robertowi na drogę mówię do werki ty pojedziesz na rowerze Robert pójdzie spać.
Deszcz kropi
Tyle z naszego spaceru a już odlatywal.
Zaprosiłem sąsiadki na zabawę do nas więc liczę że Robert dotrwa do 20:00 jak wczoraj.
Miałam kurze zetrzeć ale mi się nie chce ;-( -
Natka
Wszystkiego najlepszego dla Amelki, dużo zdrówka, szczęścia, uśmiechów oraz samych pogodnych i radosnych dni
Żabka
Trzymam kciuki za nową pracę, oby się udało.
Kamcia
No mąż się postarał, super że upolował wszystko co chciałaś.
Dariah
Ale jaja z tymi dokumentami, dobrze że mimo to udało się z kredytem.
My nadal na działce, dzisiaj mamy gorszą pogodę bo w nocy i rano padało, jest też chłodniej, teraz już świeci słoneczko i trochę lepiej. Po południu przyjeżdżają teście z chrześniakiem męża więc będzie nas trochęOby tylko Antoś był grzeczny bo ostatnio strasznie łobuzuje. No i dopadło go jakieś przeziębienie bo ma wodnisty katar i kaszel po spaniu, daję mu wit c i neosine i mam nadzieję, że szybko mu przejdzie.
Natka-matka wariatka :), żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas kolejny dzień bez drzemki.
Liczę że padnie o 20:00.
Kolacje już zjadł.
Kupiłam w biedrze jakieś serdelki z szynki składem ok.
Zjadł jedna zaraz dopcham kaszka go.
Dzień zlecial.
Dziewczyny zrobiły takiego bałaganu że miałam motywację do sprzątania.
Zaraz przyjedzie mąż to odkurzy bo ja dalej nie mogę dotknąć odkurzacza.
A i Robert miał wczoraj na nogach kapcie u sąsiadki na urodzinach na szczęście przy założeniu mała afera ale potem normalnie więc jest szansa że polubi kapcie.
Natka zapomniałam Ci napisać.
Co ty się czymś zatrulas?
Kurcze mam nadzieję że na tą imprezę poszłaś zdrowa bynajmniej w miarę zdrowa ?
-
nick nieaktualnyNie wiem czy slyszalyscie ale może wam się info przyda przynajmniej tym chorowitkom.
Czytałam że jeśli dziecko często choruje to problem leży we florę bakteryjnej u dziecka. I Wit d
Wynalazlam coś takiego: estambion dla dzieci w różnym wieku.
Niby pomaga bo tam jest jakiś szczep bakterii i Wit d.
Zamierzam kupić co by dzieci nie chorowały być może się uchronimy.
Marta zdrówka mam nadzieję że mu przejdzie szybciutko. -
Natka najlepszego dla Kosmitka niech dalej tak pięknie się rozwija.
Żabka a dla Ciebie kciuki za powodzenie fajna okazja napewno się uda buziaki i kopniak w tylek na powodzenie haha.
żabka04, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas też Igi bez drzemki i padł szybciej niż Kostek wieczorem.
Jutro wracamy a ja będę sama z 2 w aucie o losie ale mam tyle nowych gadżetów na drogę że chyba damy radę -
Właśnie wróciliśmy. Tzn ja i Amelka
D jak zawsze został. No cóż. Jutro nasza 12rocznica slubu wiec No coments.
Amelka mega fajnie się bawila i jej też odśpiewali sto lat
-
Cud mnie dziś spotkał a mianowicie spadł mi telefon na płytki w łazience i wyświetlacz się naprawił poprpsti szok tzn dziwna już była jego awaria bo nagle bez przyczyny zaczął swirowac ani nie spadł nic się nie wylalo to jest stary htc już ponad 4 lata go mam m ciągle ze kupi mi nowy a ja nie i nie bo dzieci itd poza tym szybko śmiga nawet szybciej niż telefon m i jestem z nim mega związana także się mega cieszę bo teraz akurat nie mam kasy na nowy telefon nawet jakbym chciała
Żabka kciuki trzymamy mocno na pewno się uda
Sto lat dla Amelji buziaki mała księżniczki rosnij zdrowo !!!
Daria znam to uczucie gdy w końcu kredyt jest na koncie niestety znam też gdy już go nie mamuszę znaleźć dodatkowy dochód bo m już nie będzie miał delegacji a bardzo na to liczyłam
Marta teraz taka podofa ciepło zimno do tego deszcz łatwo coś złapać oby szt ko przeszliNatka-matka wariatka :), żabka04 lubią tę wiadomość
-
A u nas takie nowości
Szynek mówi mama tzn w takim ciągu mamanama bababa srata itd no ale mama mówi może jeszcze nie do mnie ślę to ogromny postęp przedtem tylko cały czas baba
U mię pokazać ile ma latek chodzić do konta ma 10 sekund co bo bardzo cieszy na moje nieszczrcie czasem zrobi coś źle i sam idzie do konta i jeszcze mu nu pokazuje do tego jest trochę nabuzowant chyba tak dużo się dzieje w nim ta mowa do tego nauczył się wlazix na krzesła na stół itd więc jest marudky z tych nowych umiejętności
Pola ma drugiego zabka i daje jej to w kość i ni też bo spanie marne ciągle tylko cyc na rączki i nosićNatka-matka wariatka :), Dariah, żabka04, marta258 lubią tę wiadomość
-
Miała być w sukience, bardzo podobnej do solenizantki ale zimno było brrrr i niestety wygraly spodnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 20:09
Dariah, żabka04, kamciaelcia, AJrin lubią tę wiadomość
-
Umówiliśmy się, że wróci max o północy. Nie ma kluczy, bo ja zabrałam. Jest mi przykro najnormalniej przykro
ale co go to obchodzi. To ja się czepiam tylko ciągle
nawet nie wiem czemu to piszę tutaj...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 00:42
-
nick nieaktualnyNatka tule cie
Mam nadzieję że mąż wrócił o północy i ładnie się dzień u was zaczął a jeszcze piękniej się skończy.
Trzymam kciuki.
Wiesz myślałam że solenizantka to ty!
Ze włosy przefarbowalas i nic nam tu nie mówisz hahahaha
Cieszę się że impreza udana.
A z okazji kolejnej rocznicy ślubu wszystkiego najlepszego dużo miłości na kolejne lata!
Skali wow jakie postępy.
U nas też tak długo wolał mamaaaaaaa a teraz leci mama i się tuli.
Tata to dadyyyyyyy
Ajrin szerokiej drogi i oby do celu szczęśliwe.
Odezwij się jak Wrócisz. -
My już spakowana ogarniamy trochę dom i będziemy jechać.
Liczę że Igi pospi Kostek właśnie zasnął.
Ale od rana marudny jak wstał i zmęczony a zasnąć nie chce.
Igi biega Basia Basia szukając wiewiurek haha -
Jest mąż więc są i rzeczy z Lidla. Cudne. Nawet pościel super(dla nas mam też dwa komplety), jedynie poduszka może nie pasowac Piotrusiowi bo plaska
dam mu starą
bo on z tych co sie w pościel owijaja i przytulaja
Od razu wzielam dla Patryczka na przyszłość
Poszewki cudne
Bluzy wiemy jakie maja w lidlu-mieciutkie
Dziś na spokojnie za bodami dla Patryka zobaczę bo niby mam ale coś nowego np do lekarza muszę mieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 11:21
żabka04, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA my na wyjeździe jak zwykle spontan hahaha
Ale nie daleko bo aż 20km dalej od nas.
Babka wystawiła wczoraj pampersy pants pampersa ale rozm 6 40szt z czego 2 szt dołożyla za 25zł.
Miał jej kolega nam dowieść ale mąż mówi muszę auto zatankowac choć jedziemy może Robert usnie na drzemke i tak zrobiliśmy.
Kamcia piękna pościel wow.
Bluzy też śliczne.
Ta szara podobna do naszej.
Robert ja szybko polubił bo jest taka mega milusia.
Ajrin Basia?!
Super powiedz żeby szukał po drodze jak będziecie jechać wykorzystaj patent gdyby był nie grzeczny.
Trzymam kciuki żeby byli idealni -
My w domu już daliśmy radę.
Napisze więcej jak dzieciaki ogarnę.żabka04, Skali89 lubią tę wiadomość