WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro wszystko już działa mogę pochwalić się nowym tronem ksieciunia za całe 15zl (widać że nawet nie używany)

Byliśmy dziś też na działce. Widać efekty suszy tego lata...ja tam bylam drugi raz w sezonie...Patryk chce być poza wózkiem a w upały nie było fajnie. W następnym roku nadrobimy. Chlopcy będą starsi i mądrzejsi.
    Piotrek jak zwykle nie chce pozowac, Patryk marudzi, ja mam zawsze minę"już skonczyles robić to zdjęcie?" (Nienawidzę zdjęć)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 11:18

żabka04, AJrin, Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane
    Czytam czytam ale mało czasu żeby pisać ;)
    U nas jeszcze wczoraj były przeboje z tym kredytem ale wreszcie właściciele maja kasę na koncie !!! Uf !!
    W pracy coraz więcej pracy - koniec wakacji ;)
    W niedziele się pakujemy i jedziemy do Gadnka, przylatują eaciowie ;)
    Nadal nie mam prezentu dla Sofci na urodziny..nie mam pomysłu a jeszcze mój brat sie pyta co kupić hehe
    W piątek idziemy na usg brzucha Sofci.

Kamcia
    Piękne zdjęcia !! A ksieciucnio cudo na nowym tronie ;)
    Cieszę się ze u kardiologa wsyztsko dobrze !!
    Ja Bartka w końcu nie zamówiłam i Geox tez nie.
    Okazało się ze jesienne mamy Geox co kupialm jakiś czas temu i będąc teraz dobre. Takie za kostkę trochę. Nie ocieplane ale na jesień idealne i w sumie dopóki nie ma morzu tez. A na zime musiałabym kupić jakieś lekko ocieplane.

Natka
    Co u Was ?? Mam nadzieje ze rocznica się udała ??!
    Amelka piękna na urodzinach !!!
    A na temat D się nie wypowiem bo bym zabiła....

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór cioteczki.

Ja zabiegana sama w domu z dziećmi.
    Od rana sprzatalysmy z werka jej pokój znowu mnóstwo śmieci i zabawek wyrzuciłem.
    I tak dzień minął to pranie to obiad potem Robert usnal niespodziewanie na łóżku więc chwila laby dla mnie.
    Wykonczyly go kupy brzydkie myślę że to zęby się odzywaja.
    Byliśmy na dworze Robert zakochał się w gokardzie od samego biegania z nim mam zakwasy a co dopiero jak wstanę jutro.

Jutro ma koleżanka dać znać co i jak bo będzie rozmawiać z dyrektorem.
    I tak właśnie przed chwilą uświadomiłam sobie ze nie mam co z dziećmi zrobić jak pójdę na rozmowę?!
    Wrrrrr
    Mąż się wziął za naukę na sztygara wow.
    Jutro muszę jechać zawieść skierowanie na tomograf więc rano wyprawa i muszę do szkoły zajść zapisać werke na obiady bo taki wymóg.

Dariah tez nie mam pomysłu:-(
    A czemu usg brzuszka coś przeoczyłem co się stało?

Kamcia jaki fajny ten tron.
    I super fotki bardzo ładnie wygladacie.
    Nie kupowałam bartkow więc nie wiem.

Natka?
    Jak tam balowalas udana rocznica?

Skali co tam u was?

Marta pewnie masz dużo prania?:-)

Ajrin chwal się :-)
    Opowiada jak tam droga powrotną miałaś.

• Dariah Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka
    Trzymam kciuki !!!! Na pewnie będzie pozytywnie i pójdziesz na rozmowę i dostaniesz te prace !! ;)
    Wiesz co już od dawna się zbieraliśmy na to usg tylko co termin mieli wolny to nam nie pasowało a musi być na czczo wiec tylko od rana rana może być. A robimy bo w rodzinie u D było wiele chorób układu trawiennego w tym ze zgonami dzieci wiec genetycznie obciążona wiec chcemy zrobić dla spokoju. Niby miała robione w szpitalu po urodzeniu usg jamy brzusznej ale ja wiem czy tak jakos bardzo dokładnie.. chcemy sprawdzić dla spokoju ;)

A co do prezentu to tak myśle ze kupimy jej nowy i taki jakiś lepszy znikopis ;) bo ma już jedne ale taki zwykły zwykły i może coś lepszego znajdziemy ;)

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chwal się chwal. Igi niby jak mierzylam stopę wychodzi prawie 14 cm. Ale jakoś chyba źle zmierzył am bo te buty wyglądają na niego mega za duże ;) 23 geoxy jeszcze mamy więc luz.
    Zamówiłam dziś 2 pary kapci i trampki renbuty do żłobka.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• AJrin Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka jakoś dacie radę może M weźmie wolne jeden dzień.
    Co do powrotu naprawdę dziecko grzeczne z tyłu Kostek spał prawie cały czas ale jak tylko stanęliśmy w korku akurat jak Igi spał 50 min to taka histeria że zbudził Igusia a ten niewyspany marudzil. Ale miałam pełno nowych zabawek więc mu co chwila coś podawałam gorzej jak spadło lament ale to dawałam nowa zobacz jaka fajna ;) Jak stanęliśmy był zawalony pierdolami gazatkami i tym podobnym. A Kosiowi miałam 4 smoczki że sobą i jak mu wypadł i płakał siup następny a na postoju zbierała gadżety i do przodu kladlam ;)
    Nie było tak źle myślałam i nastawilam się na gorsze chwile.
    Na eobuwie są nawet geoxy niektóre w spoko cenach ponad -40%
    Zapodaj mi coś nie działa i nie mogę fotki dodać.

żabka04 lubi tę wiadomość

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• AJrin Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodało się oczywiście odwrócone wrrr.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 19:41

Dariah, żabka04, kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• AJrin Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia super fotki i Patryczek goni widzę brata.
    U nas na szczepieniu Kosiu mierzy 65 cm.

kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• AJrin Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie to dziś miałam mega nerwa ludzie to debile szczególnie zabrzmie rasistosko hindusi.
    Wynajmowalismy moje mieszkanie rodzinie ukraińskiej bardzo przemiła i sympatyczna rodzina z 2 dzieci w wieku przedszkolno szkolnym. No i niestety ojciec dostał pozwolenie na pobyt i prace matka z dziećmi nie co za kuźwa paranoja rozbijac rodzinę aż mi wstyd zeta ka fajna rodzina rozbita a babka mega pracowita mieszkanie nasze blyszczalo jak nigdy nawet je odmalowali za naszą zgoda.
    No i musieliśmy szukać lokatorów w zeszłym tygodniu kilka osób oglądało i było zdecydowanych chcieliśmy być uczciwi więc ten kto pierwszy oglądał i potwierdził tego wzięliśmy padło na hindusa. Umówiliśmy się na podpisanie umowy na dziś abym w poniedzialek miała czas przetłumaczyć umowę na angielski Kosiu miał zły dzień więc serio siedziałam cały dzień nad 11 stronami umowy. Dziś jeszcze rano ustaliliśmy godzinę spotkania po czym on mi pisze w południe że jednak nie bo wyprowadza się do poznania! Nosz kur.. Ja tamtym odmówiłam wszystkim ogłoszenie zdjelam bo ciągle wydzwaniali.
    Na szczęście zachowała numery i napisałam to tych innych zainteresowanych i jedni od ręki powiedzieli ze tak i jutro mamy podpisać umowę. Ale co się kuźwa nastresowalam to moje.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• AJrin Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie to dziś miałam mega nerwa ludzie to debile szczególnie zabrzmie rasistosko hindusi.
    Wynajmowalismy moje mieszkanie rodzinie ukraińskiej bardzo przemiła i sympatyczna rodzina z 2 dzieci w wieku przedszkolno szkolnym. No i niestety ojciec dostał pozwolenie na pobyt i prace matka z dziećmi nie co za kuźwa paranoja rozbijac rodzinę aż mi wstyd zeta ka fajna rodzina rozbita a babka mega pracowita mieszkanie nasze blyszczalo jak nigdy nawet je odmalowali za naszą zgoda.
    No i musieliśmy szukać lokatorów w zeszłym tygodniu kilka osób oglądało i było zdecydowanych chcieliśmy być uczciwi więc ten kto pierwszy oglądał i potwierdził tego wzięliśmy padło na hindusa. Umówiliśmy się na podpisanie umowy na dziś abym w poniedzialek miała czas przetłumaczyć umowę na angielski Kosiu miał zły dzień więc serio siedziałam cały dzień nad 11 stronami umowy. Dziś jeszcze rano ustaliliśmy godzinę spotkania po czym on mi pisze w południe że jednak nie bo wyprowadza się do poznania! Nosz kur.. Ja tamtym odmówiłam wszystkim ogłoszenie zdjelam bo ciągle wydzwaniali.
    Na szczęście zachowała numery i napisałam to tych innych zainteresowanych i jedni od ręki powiedzieli ze tak i jutro mamy podpisać umowę. Ale co się kuźwa nastresowalam to moje.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah rozumiem.
    Pewnie ze warto sprawdzić nawet później jeszcze bym sprawdziła.
    Mam nadzieję że to Zosi nie spotka i że jest w 100% ok.
    Trzymam kciuki za nasza Calineczke <3

Ajrin to super sobie poradziłas dzielna mamusia z ciebie.
    Brawo!
    A ludzie tak już mówiłam świnie i szkoda nawet gadać.
    Cieszę się że znaleźli się tak szybko ludzie na mieszkanie a hindus sort ale nie poważny.
    Ale Igi wydaje się duży chłopak i jakie siwe włosy ma słuchaj.
    Kostek jaki przystojniak mały hihi

No rozmawiałam z mężem zdziwiony oczywiście ahhhhh mówi że na telefon weźmie wrrrr czyli mogę się liczyć z obcieta wypłata:-(
    Myślę czy teściów nie ściągnąć ale Robert z nimi nie zostanie tzn za płacze się.
    Ahhhhh
    No zobaczymy co z tego wyjdzie.
    Ja już zapomniałam jak to jest na rozmowach o pracę hahahahh

• AJrin Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Zabciu a może z Teściową nie głupi pomysł niech idzie na plac zabaw z nim jakoś da radę.
    Co do włosów Igi ma aż białe ale ja takie w dzieciństwie właśnie miałam jak on.

A Kostek no to sama słodycz on jest przecudny jak pomyślę sobie ze za rok będzie jak Igi to mam łzy w oczach że z tej słodkości niewinności wyrośnie.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2416ae36968.jpg
    Igi jak był mały wiecznie stekal i marudzil nie moglam doczekać się kiedy bedziev chodził i faktycznie coraz więcej się komunikuje i coraz łatwiej z nim. A Kosiu on się uśmiecha do wszystkich tysiąc razy dziennie nie płacze nie setka gada sobie wesoło śmieje się w głos :D nosz serio mogła bym zatrzymać czas i żyć tak jak teraz kilka lat.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 19:39

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć ciotki niestety telefon znowu mi szwankuje

My dziś swietowalismy 2 latka !!! Kiedy to minęło dopiero był taki malutki masakra główna impreza w czwartek to znaczy tylko tort ustawa tort robie ja z chrzestny szyMonika na razie mamy trzy figurki 2 ząbki i kaczoKurek hehe
    Byliśmy dziś na sali zabaw super było tylko na koniec się wywrotki i był płacz potem już nic się nie

Nie wiem czy pisałam ze Piła ma dwa żeby próbuje juz na rączkach i Dudka do góry taka pozycja czworakach jestem przeczona ze tak szybko wszystko

Jejku połowę zapomniałam
    DARIA czemu usg ?

Natka jak rocznica ?

Żabka idziesz na rozmowę ?

Musze się wziąć za wyprawkę prasowanie jeszcze kapcie buty by się przydało ale coś tam ma w czwartek piątek się tym zajme

Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali już się buja jeny ale to leci choć Igi jak miał 5 miesięcy i tydzień to zaczął pelzac i się podciągnąć na rękach np przez nogi.
    Och sale zabaw to ja uwielbiam :D taka radość dziecka haha.
    A no właśnie Natka jak rocznica?

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szymonku
    Wszystkiego naj naj najwspanialszego dla Ciebie z okazji drugich urodzin. Zdrówka, radości i samych pogodnych dni!!

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2018, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szymonek :

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0c2528daa43f.png

Życzy żabka i Robert.
    Ps przepraszam za spóźnienie :-(

Skali89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2018, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstałam alezeby mi się tak chciało jak nie chce.
    Buuuuuu

Ajrin jest Basia!:-)
    Piękne bliskie spotkanie.
    No włosy są super.
    Tak to prawda widzę że u ciebie identycznie z dziećmi jak u mnie
    Robert zacieszal a werka wiecznie poważna.
    Czas leci.....

Skali jeszcze nie idę na rozmowę.
    Tak tylko pomyślałam co ja z dziećmi zrobię jak mnie zaprasza.
    Fajnie będzie na przyszły tydzień bo dzieci w szkole żłobku więc miałabym ten problem z głowy

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2018, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy są inne przyczyny slinotoku po pas niż zęby?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2018, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szymonku!
    Wszystkiego naj, naj, najlepszego! By każdy dzień był dla ciebie wyjatkowy. Życzę ci uśmiechu, miłości, czułych ramion życzliwych ci ludzi. Życzę ci śmiałości i odwagi w odkrywaniu swiata.calusy ale ciotka Natka i Amelka :*

Skali89 lubi tę wiadomość

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2018, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia hahahhaha
    Głodny i chce coś?:-)

Dostałam info!
    Mam przynieść cv do koleżanki na chatę!
    Jest postęp.

Dariah, Natka-matka wariatka :), Skali89 lubią tę wiadomość

‹‹ 4236 4237 4238 4239 4240 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ