WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Skali
Wszystkiego najlepszego dla Szymonka, dużo zdrówka, radości i samych uśmiechów
Kamcia
Twoje chłopaki jak zawsze cudowni.
Ajrin
No ludzie to naprawdę nie myślą, dobrze że udało Wam się znaleźć inną rodzinę do mieszkania.
A chłopaki super, Kostek słodziak.
Żabka
Cały czas trzymam kciuki za pracę, pisz cv.
U nas wczoraj była położna, Natalka ma na pupie czerwone plamki bo strasznie pryka i ciągle robi kupy więc wysłała nas do pediatry. Mamy maść robioną z apteki i jeszcze zaleciła przemywać korą dębu więc mam nadzieję, że jej pomoże.
Jeszcze zważyła Natalkę i waży już 4,5 kg czyli przez 3,5 tyg przybrała aż kilogram, jestem w szoku że tak rośnie tylko na cycukamciaelcia, żabka04, Skali89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Żabka
Na pewno się uda !!! Zobaczysz
Marta
Ale Ci Natalka rośnie !!! Jak na drożdżach hehe albo raczej na śmietanie
Prosimy o zdjęcia
Ajrin
Oj mówisz ze drugie jest inne niż pierwsze ??
Czyli drugie będzie płaczliwe i ciezkie jako maleństwo ale porem będzie łatwo hehe bo Spfcia jako maleństwo była mega bezproblemowa i spokojna a teraz nadrabia lol
Natka
Co u Ciebie ? Jak rocznica ?
Skali
Wsztkiego najlepszego dla Szymonia !!! Niech rośnie duzy j silny ! Niech odkrywa świat każdego dnia !!
Skali89 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Jestem, jestem. Podczytuje ale mam parszywy humor wiec się nie odzywam.
Dziś to już w ogóle miałam okropny humor, nakrzyczałam na Amelke. Aż mi głupio i wstydprzeprosiłam ja ale nadal mam wyrzuty.
-
nick nieaktualnyNatka tule ale nie zamykaj sie mnie też ten etap handry bierze.
Już wszystko wiem byłam u niej.
Sprawdzają jedna była pracownice bo oni przy zwolnieniu się z firmy podpisują klauzulę że nie mogą się przyjąć przez 1,5roku do zakładu.
Jeśli ta dziewczyna jest w tym przedziale czasowym to ja jestem przyjęta od ręki nawet nie będę miała rozmowy z dyrektorem.
Koleżanka mnie nauczy wszystkiego a potem zostawi sama i będę tam sama -
Hej
Muszę się Wam pochwalić ze wczoraj pod wieczór przebierałam Sofcie a ona zaczęła mówić pipi pipi (siusiu) i pobiegła na nocnik i zrobiła siusiu
Ale za to mam drugi problem...od 3-4 dni robi kupę wieczorem i to taka meeeega twarda i przy tym płacze ;( i pytałam dziś w żłobku czy pije - i mówią ze pije, nie wiem od złego tak nagle
Natka
Tule mocnoco se stało ze humor wisielczy? Praca ? Czy D narozrabiał?
Ja tez czasami się wydrę na Sofie bo nerwy puszczają...Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wlansie był taki czas ze ona się rzucała na te głupie tubki z owocami..a teraz nic...i wtedy nie było problemu. A teraz jest.
Czyli ogólnie owoce.. ale jak jej to wcisnąć..??
-
zupy też przeciez dobrze działają
spróbuj czyms po prostu ją odblokować
nawet aptecznymi metodami
cos tam lakto...żeby kał zmiękczyć
upały minęły więc pewnie mniej pije choć nadal sporo, u nas na pewno widać różnicę
sok z ogórków polecamchoć u nas tylko pierwszy raz taaaak zadziałał
-
Zabko
Zamykam się, bo nie chce siać tutaj smuteczkow.
Rocznica do bani. Pokłóciliśmy się i tyle z tego było. Nie chce mi się nawet o tym gadać. Chyba jakiś kryzys chwilowy nas dopadł. Przeczekam i zobaczę co dalej.
Do tego mam nawał w pracy. Za dużo wszystkiego, zgłaszam przełożonemu i słyszę, że spokojnie, dasz radę. Kto jak nie ty? To się pytam, ok, dam. Kasa? Kasy nie ma. No to ja "dziękuję" mam pełne kieszenie.
We wtorek stałam przy biurku i pakowałam rzeczy, chciałam się zwolnić. Jakoś się ogarnęłam. Niby jestem w tej pracy ale mam wyjebane. Zrobi się albo nie. Wypalam się powoli.
Zaczynam szukać czegoś innego, ale kasa. Musi być kasa przynajmniej przybliżona do tego co mam.
Do tego wiele innych rzeczy. Więc wszystko się nawarstwia. Także co tu gadać? Bez sensu.
Zatem was podczytuje i cichutko siedzę z boku. Piszcie, piszcie dziewczyny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 10:54
-
Sa nasze bartki. Sa fajne, lekko ocieplane więc wybitnie dla mnie na zimę wystarczą. Nie chcę cieplejszych. Gorzej z przymiarka bo maruda Patryk na rękach
W smyku jest kurtka zimowa idealnie pasująca do tych butow tzn szara plus niebieski i wstawki seledynowe
Chyba jesCze czeka nas zakup adidasow 25 bo coś mam wrazenie że male wszystkie 24...a mam tylko do kostki 25 z lidla. A przecież zimę w adidasach dalismy radę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 11:18
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość