WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia fajne te bartki takie a zimę nam będę szukać.
Natka tule będzie dobrze trochę czasu i niech M się ogarnie bo mu nakopiemy.
Dariah brawo dla Sofci tak Igi zaczynał i wsumie możecie po malu próbować.
U nas 2 tydzień bez pieluchy z siusianiem wpadek już nie ma ale z kupa niestety tak ale panie w żłobku odradzaja zakładanie pampersa bo szkoda tego progres lu z siusianiem a kupę złapie też.
Póki co dokupilam sporo bo z 20 parmajtek
Co do kupy a sok jabłkowy? U nas jak rano się napoje soku z wodą rozcienczonego takiego prawdziwego tloczonego to zawsze robi kilka kup więc ograniczamy niestety mu. -
nick nieaktualnyAle Piotruś rośnie.
Jeśli masz okazję jedz do galerii jest mnóstwo przecen na pewno coś ustrzelisz.
Ja kupuje moim w martens sport.
Natka ja też Ci nakopie serio!
I kto to mówi????
Zabraniam ci milczeć!!!!!
Nasza czarownico ja ci coś powiem w tobie się kumuluja źle emocje musisz tu powrozyc i wyrzucić to zło z siebie hahahaa
A tak na poważnie przestań!.......
Masz ciężkie dni my to rozumiemy ale nam też tęskno za tobą.
Męża hmmm nie przejmuj się nim no trudno czasu nie cofniesz, praca wiesz rozglądać się można a nóż się trafi a jak znajdziesz to idź po podwyżkę.
Ty się tam nie wysilaj nie pokazuj że aż tyle potrafisz nie jesteś robotem troszkę szacunku do siebie może ktoś weźmie trochę.
Potrzeba ci odpoczynku za dużo faktycznie.
Amelka też się nie przejmuj na szczęście jest mała i jeszcze nie rozumie.
Ty byś widziała mnie i Roberta wczoraj!
Menda mała sie uparla i w histerii mi w tv rzucala zabawkami, potem torebka moja rzuciła, potem zabrała piloty dwa że stołu i na ziemię rzuciła a potem znowu do tv poszedł.
O matko a to była 21:45!!!!
Wczoraj usnal po 17 wstał o 19.
Dzis na szczęście usnal 13:15 ale na dwór nie wyjdziemy bo się chmurzy i idzie chmura deszczowa.
Po drugie czekam na kuriera z ubraniami Roberta.
Pewnie @ przyjdzie i będzie lepiej.
Ja właśnie zagryzlam zły humor rurkami z masą a wieczorem poprawię nalesnikiem.
Tulimy cie kochana. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zabko
no własnie
geoxy kupuje i u nas trafiła się regularność (czyli w tym samym rozmiarze nie mamy rozbieżności-wyjmując i porównując wkładki)
i chciałabym geoxy, ale na outlecie są jedne 25 tanie oraz takie które bardziej mi się podobają (są i 25 i 26)
na eobuwie sa naprawde fajne ale znów nietanie ...stąd te rozsterki...
więc teoretycznie jesli juz mam wrazenie za małych 24, 25 będą akurat, więc 26 niezbyt za duze...
te z lidla tez fajne, ale jednak za kostkę, na szczęscie nieocieplane
adidasy nam najwięcej posłużą -
żabka04 wrote:Musisz w sklepie porównać czy dużo się różnią.
Ja miałam adidas 21 a reebok 22 wkładka taka sama 12cm
chyba
bo tragedia z mierzeniem
i teraz nawet nie pamietam
więc wkładka musi być większa niż stopa
stąd ta ostatnia rozpiska od ajrin jest prawdziwa...ale trzeba brać pod uwage że dł stopy nie równa sie długości wkładki -
nick nieaktualnySą przyszły.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f77e4230236.jpg
Werka dostała od pani bluzkę.
Taka niespodzianka.
A jaka szczęśliwa
Wzięłam się za ubrania Roberta.
Wyciaglam wszystko włącznie do rozm 92 resztę schowalam.
Ale on tego ma wow.
Odłożył ubranie na wyjście do żłobka.
Podpisałem pizamki jedna włożeniu do worka już.
Resztę spakuje w niedzielę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 15:52
kamciaelcia, marta258, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zmierzyłam stope, tzn własna przydepnęłam stopę Piotrka i obrysowałam
stopa 14,5
dł wkładki geox 24 to 15 cm (czyli tylko ciutke luzu)
lidlowe rozmiar 25 to wkładka 16 cm i te sa mniejsze wg wkładki nowych bartków
czyli najlepiej bedzie jak adidasy wezmę 25...wtedy wkładka ma 16 (tyle tez wg tabelki) czyli 1,5 cm luzu jakby
najlepsze jest to że w sklepie stacjonarnie jeszcze gorzej byłoby mi kupić bo zakładając buta nie wyczułabym konca palcówmiarka najlepiej
-
Żabka
Super ubranka, Robert będzie miał w czym chodzić
Ajrin
Jak Igi tak ładnie robi do nocnika to nie ma co wracać do pieluch, z kupą też się nauczy.
Dariah
Brawo dla Zosi, idź za ciosem i dalej ucz żeby robiła do nocnika.
Natka
Współczuję ciężkiej sytuacji w pracy, powinni porządnie Cię docenić za wszystko co tam robisz, nawet za innych. Masz tam strasznie dużo obowiązków i jak rzeczywiście znajdziesz fajniejszą pracę za podobne pieniądze to korzystaj.
A z mężem szkoda, że są kłótnie ale będą też lepsze dni, może za dużo masz stresu i dlatego w domu też ciężko.
Kamcia
Super buty. Ale Piotrusiowi stopa szybko rośnie.
Antek ma letnie buty 21 a w najbliższym czasie czeka nas zakup jakichś sportowych na jesień i pewnie kupimy 22.
My kupiliśmy dzisiaj Natalce huśtawkę na baterie, żeby sama bujała i dzięki temu mam więcej czasu bo nie muszę ciągle ją nosić i bujać. A mała uwielbia być na rękach i jeszcze najlepiej ją kołysać a tu jeszcze Antoś do ogarnięcia więc huśtawka bardzo się przyda.
-
nick nieaktualnyI dobrze zrobiłaś.
Az ciekawa jestem jaka duża jest różnica.
Będzie miał na zaś.
Co do wielkości dzieci wydaje ci się.
Ale rosną bardzo szybko szczególnie widać po Piotrze.
A kogo w rodzinie masz dużego?
Marta huśtawka super sprawa.
Mój Robert się jej bal ale też nie miał jej od malenkosci -
u nas huśtawka nie działa, a na pewno nie w sensie zastapienia rak
ale jestem ciekawa jak to bedzie z Natalką
Patryk dzis przechodzi sam siebie...ryk krzyk, rece-w pionie- działaja
ale mówimy nie noszeniu
r.26 w teorii ma wkładke 16,5 i taką maja nasze bartki
więc 2cm luzu
ciutke ponosi 24 i zaraz dam 26
kto duzy????
ja byłam najwyzsza w klasię do 7 klasy. jak stanęłam to stoję na 164cmreszta rosła
mąż ma 182
mój dziadek nawet przed smiercia był wyższy od mojego męża
nikogo wysokiego nie ma. Ale liliputów też nie ma
-
kupiłam sobie jeansy...ciekawe, czy z rozmiarem trafiłam? starałam sie jeszcze nic sobie nie kupować (bo nie wiem jak z waga po iązy bedzie), ale teoretycznie zaczynam w przyszłym tyg korepetycje, trza iśc do ludzi...
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Żabka piękne ciuszki serio to są z Georga? Te spodnie w koparki Igi był by przeszczesliwy serio.
Kamcia znam tą rozkminke z butami ja myślałam raz pół dnia i koniec końców miałam świeczkę jaki rozmiar.
Też chcę jakieś adidasy jeszcze jutro podjadę do jakiegoś sklepu może coś dorwe.
My zaczynaliśmy lato z rozmiarem 20 kończymy z 23 obecnie ma prawie 14 cm brakuje milimetra.
Miesiąc temu miał 13.3 więc strzeliła noga nie wiem kiedy.
Byliśmy nac sali zabaw i obyło się bez wpadki zawołał siusiu i zrobił w toalecie.
Za to usypianie się to meczarnia wola co chwila siusiu bo wie zeza palę światło i posiedzi na nocniku dramat