WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatka-matka wariatka :) wrote:Zabka
Jak już się dostaniesz, to może byś potrzebowała kogoś od parzenia kawy? Za dobrą kasę to ci i nawet torta z cukierni doniosę haha
Nie wrozylas mi to wiesz mam obawy.....
Pewnie ze cie wezmę ale dasz radę dojeżdżać co dziennie?
Nie wiem ile ty zarabiasz ale przymsl to bo ja mam zarobić maks 2500zł na MC!
Daria tak zaraz ci wyślę tylko potwierdzić musisz zaproszenieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 15:07
-
nick nieaktualnyAjrin spodnie są już zamówiła.
Spodnie będę pod koniec przyszłego tygodnia lub na początku następnego tygodnia.
Da znać.
I wtedy się dogadam jak to załatwimy.
A tobie jak by pasowało?.
Za pobraniem i ona bezpośrednio by Ci wysłała czy przeze mnie?
Czy wplacisz jej kasę na konto ja jej podam adres i ci wyślę.
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zabka
Za cały etat? Może to na początek. Chociaż szczerze wychodzę z założenia, że lepsze to niż nic. No i jeden, taki ogrooooooomnyyyy plus:
NIKT, ALE TO NIKT NIE BEDZIE DARL CI SIE W TWARZ, SZARPAL ZA NOGAWKE I DOMAGAL SIE ATENCJI JAK BEDZIESZ PILA PIERWSZA GORACA, PORANNA KAWE
sorry, ale za powyższe będziesz jeszcze stwórcy dziękowaćżabka04, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle dziewczyny u mnie to tylko się cieszyć za taką kasę pracę dostać!
W większość zakładów płaci najniższa krajowa.
Ja pracując w markecie robiłam na dwie zmiany zostawalam co dziennie na nadgodziny za darmo, dojezdzalam w dni pracy 10km w jedną stronę więc na paliwo też szło i zarabialam 1800zł!!!!!
I kierownikiem działu byłam oraz kierownikiem dnia czyli cały market wg grafiku mój na głowie.
A tu praca od pn do pt 8-16:15 swiatki wolne piątki krótsze i robię swoje.
Dokładnie nikt ale to nikt nie drze gęby, nie pospiesza i nie steka.
Więc dla mnie ok.
Ja nie muszę iść do pracy bo mąż dobrze zarabia ale mnie już wkurwia dosłownie życie skromne od wypłaty do wypłaty wiecznie na coś brakuje, albo jakiś lekarz wyskoczy, nie daj Boże choroba po drugie chce wreszcie wyjść do ludzi, chce żeby mąż poczuł troszkę się jak tatuś dzieci i odciążyl mnie w obowiązkach bo będzie musiał i na emeryturę też trzeba zasuwac o ile będzie nam ja dane dostać.
Ja nie umiem siedzieć na dopiero w domu i udawać kurs domowa mnie nawet chata przytłacza wszystko wydaje mnie się jakie śnie realne i dolujace.
Normalnie jak deprrchaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 15:49
-
nick nieaktualnyNie wiem tak szczerze nie pytałam czy to ogólnie ta kwota stała będzie czy to tylko na początku.
Na pewno jest bogaty socjal i premie dają za frekwencję.
U nas to na kopalni dobrze się zarabia albo w KGHM biurach a tam ciężko się dostać bo trzeba być w partii i trzeba mieć znajomoaci
Natka co ci intuicja mówi?
Ja czekam aż mi powrozyszWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 15:46
-
nick nieaktualnyNatka wierzę w twą moc i intuicję i czary Mary hahaha
Jeszcze się nie pomylilas:-)
Ba przecież ty się nie mylisz
Mam taką nadzieję tyle że to jakoś długo trwa strasznie się dluzy.
Jadę z dziećmi na urodziny.
Mam nadzieję że Robert nie usnie bo podejrzany jest.
Wstępie jeszcze do sklepu bo jednak mąż nie pojedzie poszedł spać!
Szkoda że ja nie mogę iść spać.
Do potem.
Ps już sobie obiecałam że jak się idą z tą pracą to idę po wino
A tak wogole to mam nadzieję że u mnie w pracy mi nie zrobią problemu z wypowiedzeniem w trybie natychmiastowym bo wtedy co porzucenie pracy?
Na wychowawczym?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 16:05
-
Zabko
Spokojnie, będzie dobrze. Zawsze to tak długo trwa. Ciesz się, że nie wzywają cię na tzw casting. Ja na takim byłam właśnie tutaj. Dwuetapowym. Najpierw rozmowa i takie tam. Potem kolejne spotkanie, musiałam odegrać scenkę w j polskim i angielskim. Do tego zadawali mi takie pytania z logicznego myślenia. Pierdy, szmerdy
Ja jestem na etapie szukania czegoś innego, ale ja poniżej 4500-5500zl brutto nie zejdę. Przynajmniej na ten moment, w tej branży. -
Żabka super dzięki a masz jakoś możliwość pokazania co jeszcze ma
Chyba zrobimy tak że jej bezpośrednio przeleje i niech ślę do mnie.
Co do pracy u nas asystentki nie wiele więcej zarabiają więc myślę że jak socjal i dodatki jakieś to super ważne jak atmosfera to też ważne.
U mnie w pracy nie ma jak po znajomości 1 etap to test pisze się 50 zadań logicznych matematycznych takich problem solving w j. Angielskim. Potem jak się zaliczy na 80% zapraszają na rozmowę nazywają to screeningiem takie szybkie odpytanko w j. Angielskim jak się zaliczy ten etam zapraszają na 3 etap rozmowa po kilka kilkanaście minut z 3 osobami po kolei jak wszystkie zaakceptuje kandydata odrazu idzie umowa na czas nieokreślony.
A osoby z którym jest rozmowa są losowo dobierane. -
Natka FMCG.
-
nick nieaktualnyDopiero wróciłam z tych urodzin.
Jeszcze jedna mamusie musiałam odwiezc z dzieckiem w wieku Roberta na szczęście na nasze osiedle.
Jechaliśmy bez fotelika więc na szczęście blisko i nie było policji
Byli super.
Robert się bawił sam na salach, z panią opiekunka, z dziećmi a jak sobie przypomniał to biegł i wolał mama mama!
Mogłam spokojnie kawę pić i torta mrożonek jeść.
Robert się wyhasal za zwierzętami biegał, autami jeździł, trampoline zaliczył.
Było mega super.
Później zdjęcia wstawię.
Natka powiedziała że na dniach powie.
Spr dziewczynę jakąś była pracownice.
Pisałam o niej.
Choć mam wrażenie że to kłamstwo.
Może specjalnie przedłuża żeby dyrektor pomyślał.
Nie wiem co myśleć.
Na szklance miałam pająka więc wiem że będzie wiadomość
Ajrin chyba że masz fb to na priv xi wyślę grupę i już z nią bezpośrednio pisz i się rozliczaj?
Jak coś musisz mnie zaprosić do przyjaciółek i daj znać to napisze.
Idę dziecku dać jeść
Do potem.
Nadrobić was szczegółowo bo po lebkach czytałam -
Żabka wysłałam Ci zaproszenie
żabka04 lubi tę wiadomość
-
Żabka
Zaakceptowałam zaproszenie
Ale jak zos to mam tez fb możesz mi tam wysłać
Ja uważam ze 2500 to bardzo dobrze ! Z tego ci pameiagm to mówiłaś ze w Twoim regionie kiepsko z praca si zarobki są niskie wiec uważam ze 2500 to super + spcial + wyjście z domu itd
Trzymam kciuki i na pewno sie ida !!!
Natka
Ty w logistyce pracujesz prawda ? To ładne macie stawki !!!
żabka04 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️