WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też dziś kupiłam sobie spodnie Igusiowi skarpetki bo wszystkie przylale szok wczoraj ubrał to pięta w połowie stopy wnet haha no dobre 3 miesiące w skarpetach nie chodził.
-
U nas buty rozmiar 22 właśnie wszedł
Miała sandałki 21 i baleriny i adidasy 21 to już są ząb małe i teraz ma sandałki 22 i trampki 22
Amiszów jieblupije bo ma trampki i te Geoxy co znalazłam ostatnio cl je kupialm chhba własnawiec one starcza do jesieni a na zime kupie ale nie wime jaki rozmiar wiec poczekam
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyAjrin jak chcesz to poproszę kobietę żeby zamówiła dla mnie i ci wyślę.
2 pak za 46zł
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3f6a286747c.jpg
Tak wszystko George.
Bo na grupie kobiety zobaczymy te spodnie na moim zdjęciu (opinie wystawiłem) i kolejka się zrobiła że też chcą kopary hahahah
Czekam az znajdzie kurtki zimowe i zamówiłam czapkę z kominem na jesień.
Ale czy będą? Czy nie wyjdzie tak że szybciej w sklepie kupię gdzieś zobaczymy
U nas też druga noc jest tragedia.
Drze się jak opętany, rzuca wszystkim, chce włączyć światło (bo wylaczylam wczesniej) ahhhhhh
My zaczęliśmy od 21 kończymy na 24!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 21:54
-
Żabka jak by się udało to z chęcią Igi by był przeszczesliwy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi 86-92 pasuje powinno być dokładnie na jesień.
Postaram się zaglądać choć jutro w rozjazdach bo jadę do apteki odebrać szczepionkę później do kumpeli ma do oddania łóżeczko turystyczne a wsumie my nadal dla Igusia potrzebujemy bo z normalnego łóżka nam spada. Więc na wyjazd za 2 tygodnie się przyda 2 łóżeczko.
A pozniej zakupy w sobotę mamy rodzinę z Berlina więc sprzątanie i gotowanie mnie czeka. -
Hej
My już po badaniu brzuszka - wszytsk Ok
Ale jak rejestrowalalm Sofcie na wizytę mówiła mi pani w rejestracji ze ma być na czczo...Sofcia..do 8:30 na czczo...yhy...
Ni ale cóż daliśmy radę, a potem w czasie badania lekarz mówi ze dzieci do 7 rz nie kuszą być na czczo...grrr!
Po badaniu zawiozłam ja do żłobka j się rzuciła na śniadanie
Zabko
A dla dziewczynek tez ta Pani ma ubranka George’a?
Piękne ubranka dla Juniorka !! I Werka zadowolonaNatka-matka wariatka :), kamciaelcia, żabka04 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyDariah cieszę się że wszystko ok.
Brawo dla dziennej Sofci
Tak dla dziewczynek ma mnóstwo.
Napisz co chcesz /potrzebujesz i rozmiar i przekażę jej zanim wystawi na grupę to pokaże mi.
Tak było z tymi spodniami z koparkami hihi
Większość to George ale trafiają się z hm.
Kamcia ok
Ajrin ok dziś dam znać.
Ja wzięłam jeszcze 98-104 będzie miał do przedszkola.
My wczoraj mieliśmy akcje.
Sąsiadka mi pisze ze coś nam cieknie bo ma plamę na suficie!
Ja smażymy naleśniki, mąż składał Robertowi rower biegowy i zmywarka chodziła więc nagle wszystko rzucilismy zmywarkę wyłączyłem i sprawdzanie.
Coś tam ze zmywarki cieknie od środka?
Poszłam do sąsiadów ale na szczęście mówią że im to nie przeszkadza bo kuchnia będzie remonotwana a plama jest mała.
Jakby mało było wydatków!
Więc sypie się lodówka (działa to najważniejsze) zmywarka po prostu super.
Dziś idziemy na urodziny koleżanki Weroniki muszę zawieść ja autem bo to we wiosce obok naszego miasta biorę Roberta bo babka ma zwierzątka i dzieci mogą je karmić w trakcie zabawy więc Robert mam nadzieję że się zmeczy.
Dziś nas mąż obudził o 4 jak wstał do pracy wiec Robert odsypial do 8:45!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 10:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWróciłam byłam zatankować auto, zrobiłam zakupy obladowana jak nie powiem kto ale musiałam Robertowi podokupowac do żłobka a że pansty pampersa były za 38zł rozm 6 to wzięłam 2 paczki, tam wyleciał mi z rąk słoiczek z naleśnikami narobił syfu :-(potem do biedry po chusteczki Robert oszalał jak zobaczył plakaty i te zwierzątka wszędzie palcem wskazywał gadał coś do siebie głośno i się wyginal na rękach mi do tyłu na taśmę aż Pan za mną mówi że wszystkie Roberty są takie nie grzeczne ahhhhhhh
Wychodzi na to że imię nie ma znaczenia tylko każde dziecko jest nie grzeczne.
Wróciłam usiadłam i czuje jak mnie wszystko boli
Nie mam sił.
Najlepiej żebym nic nie robiła bo wszystko mi z rąk leci łyżki, noże etc a nawet masło wkładając do lodówki rozwaliłam
hahahaha
Tak bym chciała żeby ta koleżanka już zadzwoniła i mi powiedziała co i jak a tak to siedzę i jobla dostaje z ciekawości.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 14:01
-
nick nieaktualnyDariah ta kobieta napisała że możesz robić zakupy na fb na jej grupie lub przez e-mail ale ciężko będzie lub przeze mnie.
Czeka na rozmiar jaki szukasz ubranek lub co dokładnie szukasz i wyślę mi zdjęcia chyba że chcesz przez fb to ci wyślę stronę i napiszesz do niej że jesteś ode mnie.
-
Zabka
Jak już się dostaniesz, to może byś potrzebowała kogoś od parzenia kawy? Za dobrą kasę to ci i nawet torta z cukierni doniosę hahażabka04, Dariah lubią tę wiadomość